Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
začínám stimulovat Letmylanem 1-0-1 měla jsem dostat Trezol ale v lékárně ho neměli tak mi dali Letmylan
Chci se zeptat jak jste se po něm cítili nějaké nežádoucí účinky? A povedla se ovulace?
Nás čeká IUI.
Jsem trochu posera co se tyče nežádoucích účinku 🫣 😂 Děkuji
Měla jsem Letmylan. Žádné nežádoucí účinky. Folikul po něm měl 18mm, narozdíl od clostilbegytu, kterej na mě prostě nefunguje. Není se vůbec čeho bát.
Taky jsem se bála nežádoucích účinků a že budu v práci totálně vyřízená a vůbec. ![]()
@9Paja3 Tak super
já měla taky clostilbegyt a měla jsem po něm akorát tak cystu
A povedlo se měla jste taky IUI? ![]()
@Maja1125 Hned po tom letmylanu jsme byli na prvním IUI, ale nepodařilo se. Těžko říct proč. Teď akorát jedu z CARu a mám napsaný znovu ten Letmylan. Tak uvidíme podruhý. A když nic, tak se vrhneme rovnou do IVF.
@9Paja3 Tak držím palce ať se to tentokrát povede!! 🍀 🍀 ❤️Nás taky čeká první IUI. A kam jezdíte jestli se mohu zeptat?
@Maja1125 Jezdíme do Pronatalu do Českých Budějovic. Podle mých předběžných výpočtů mi vychází, že tam pojedu zase 23. června. To čekání je na palici ![]()
@9Paja3 Tak my taky ke Špičkovi 😀 Je to hrozny ja začínám zítra stimulovat a v pátek jedeme na kontrolu ![]()
@Maja1125 Tak to máme stejnýho doktora. K němu jezdila už moje mamka před víc jak třiceti lety. Snažila se o mě nějakých 12 let. Jinej doktor jí řekl, že děti mít prostě nebude a hotovo. A díky panu Špičkovi jsem najednou tady ![]()
@9Paja3 Tak to je hustý 😀 Já jsem s nim taky spokojena občas se stává ze si mě s někým splete a nepamatuje si mě 😀 Ale ze začátku mě hned tlačil do IVF jelikož se mi udělala po clostilbegytu cysta tak to jsem řekla že ne že nejdřív chci zkusit jiný léky a spíše to IUI
Ale jinak jsem s nim spokojena ![]()
@Maja1125 Já bych se už nejradši na všechny tyhle pokusy vyprdla a šla rovnou do IVF. Ale tak dám tomu ještě jednu šanci
Akorát teď přes prázdniny to bude pěkně blbý, asi to odložím na září. V práci budou mít všichni dovolený a já potřebuju, aby tam o tom nikdo nevěděl. A blbě se zařizuje volno, když není nikdo další, kdo by tam místo mě byl. ![]()
@9Paja3 Jéje tak to si počkaš :/ Taky jsem přemýšleli o IVF ale jako až poslední možnost zatím to chceme zkusit takhle
A ještě se zeptám jaké dávkování máš?
@Maja1125 Mám ráno jeden, večer jeden na 5 dní. Jinak od zítra budu brát Duphaston. A podle mých výpočtů mi to vychází, že asi 23. června pojedu na UZ no a podle něj se uvidí, co dál. Nejhorší na IUI je vždycky ten „odběr“ u chlapa. Chudák, je tak vystresovanej. Do toho ta jejich místnost je fakt děsná
![]()
@9Paja3 Dávkování mám též stejne
Zítra začínám užívat snad mi nic nebude 😀 jsem trochu nervózní 😀 nesmím číst přibalovaly leták 🤪 Já jedu 9.6
Tak pak dej vědět jak to dopadlo
Manželovi to nějak nevadí ale taky si stěžoval na tu místnost 😀 dokonce mi ji i vyfotil 😀 😀
@Maja1125 Já to taky furt četla a strachovala se, co všechno mi bude. Ono při 14h směně v práci to není úplně sranda. Ale fakt vůbec nic.
Já v tý místnosti byla s ním, jinak mu to prostě nešlo. 😁 Doteď nechápu, proč tam nejde aspoň trochu ztlumit světlo. 😁
@9Paja3 No tak při takovýhle směně si na to snad nevzpomeneš 😲 A jakou práci děláš? Když mas takovýhle směny? 😲 Já jen tak ze zvědavosti
pokud nevadí ![]()