Stimulace Letmylanem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
30.5.23 08:56

Stimulace Letmylanem

Ahoj holky :-) začínám stimulovat Letmylanem 1-0-1 měla jsem dostat Trezol ale v lékárně ho neměli tak mi dali Letmylan :) Chci se zeptat jak jste se po něm cítili nějaké nežádoucí účinky? A povedla se ovulace? :) Nás čeká IUI.
Jsem trochu posera co se tyče nežádoucích účinku 🫣 😂 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
30.5.23 09:40

Měla jsem Letmylan. Žádné nežádoucí účinky. Folikul po něm měl 18mm, narozdíl od clostilbegytu, kterej na mě prostě nefunguje. Není se vůbec čeho bát. :) Taky jsem se bála nežádoucích účinků a že budu v práci totálně vyřízená a vůbec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.5.23 10:09

@9Paja3 Tak super :) já měla taky clostilbegyt a měla jsem po něm akorát tak cystu :D A povedlo se měla jste taky IUI? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
30.5.23 11:30

@Maja1125 Hned po tom letmylanu jsme byli na prvním IUI, ale nepodařilo se. Těžko říct proč. Teď akorát jedu z CARu a mám napsaný znovu ten Letmylan. Tak uvidíme podruhý. A když nic, tak se vrhneme rovnou do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.5.23 12:20

@9Paja3 Tak držím palce ať se to tentokrát povede!! 🍀 🍀 ❤️Nás taky čeká první IUI. A kam jezdíte jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
31.5.23 12:21

@Maja1125 Jezdíme do Pronatalu do Českých Budějovic. Podle mých předběžných výpočtů mi vychází, že tam pojedu zase 23. června. To čekání je na palici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.5.23 12:24

@9Paja3 Tak my taky ke Špičkovi 😀 Je to hrozny ja začínám zítra stimulovat a v pátek jedeme na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
31.5.23 13:30

@Maja1125 Tak to máme stejnýho doktora. K němu jezdila už moje mamka před víc jak třiceti lety. Snažila se o mě nějakých 12 let. Jinej doktor jí řekl, že děti mít prostě nebude a hotovo. A díky panu Špičkovi jsem najednou tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.5.23 13:43

@9Paja3 Tak to je hustý 😀 Já jsem s nim taky spokojena občas se stává ze si mě s někým splete a nepamatuje si mě 😀 Ale ze začátku mě hned tlačil do IVF jelikož se mi udělala po clostilbegytu cysta tak to jsem řekla že ne že nejdřív chci zkusit jiný léky a spíše to IUI :) Ale jinak jsem s nim spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
31.5.23 13:51

@Maja1125 Já bych se už nejradši na všechny tyhle pokusy vyprdla a šla rovnou do IVF. Ale tak dám tomu ještě jednu šanci :D Akorát teď přes prázdniny to bude pěkně blbý, asi to odložím na září. V práci budou mít všichni dovolený a já potřebuju, aby tam o tom nikdo nevěděl. A blbě se zařizuje volno, když není nikdo další, kdo by tam místo mě byl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.5.23 19:49

@9Paja3 Jéje tak to si počkaš :/ Taky jsem přemýšleli o IVF ale jako až poslední možnost zatím to chceme zkusit takhle :) A ještě se zeptám jaké dávkování máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
31.5.23 19:56

@Maja1125 Mám ráno jeden, večer jeden na 5 dní. Jinak od zítra budu brát Duphaston. A podle mých výpočtů mi to vychází, že asi 23. června pojedu na UZ no a podle něj se uvidí, co dál. Nejhorší na IUI je vždycky ten „odběr“ u chlapa. Chudák, je tak vystresovanej. Do toho ta jejich místnost je fakt děsná :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.5.23 20:38

@9Paja3 Dávkování mám též stejne :) Zítra začínám užívat snad mi nic nebude 😀 jsem trochu nervózní 😀 nesmím číst přibalovaly leták 🤪 Já jedu 9.6 :) Tak pak dej vědět jak to dopadlo :)) Manželovi to nějak nevadí ale taky si stěžoval na tu místnost 😀 dokonce mi ji i vyfotil 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
31.5.23 20:40

@Maja1125 Já to taky furt četla a strachovala se, co všechno mi bude. Ono při 14h směně v práci to není úplně sranda. Ale fakt vůbec nic.
Já v tý místnosti byla s ním, jinak mu to prostě nešlo. 😁 Doteď nechápu, proč tam nejde aspoň trochu ztlumit světlo. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
31.5.23 20:52

@9Paja3 No tak při takovýhle směně si na to snad nevzpomeneš 😲 A jakou práci děláš? Když mas takovýhle směny? 😲 Já jen tak ze zvědavosti :) pokud nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí