Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@9Paja3 nenávidím bramborový knedliky taky je nerada dělám 😂 😂 Tak ti to aspoň bude utíkat to čekání 😂
@Maja1125 Můj chlap umí vynikající. On zase neumí houskový, takže ten dělám jedině domácí. Ale bramborový prostě dělat nebudu a hotovo 😁
Kolik zbývá dní do testování tobě?
@9Paja3 Tak to máme stejně 😂 no asi už zítra už to bude 14 dni
mám strach 😂
@Maja1125 A budeš zítra testovat? Tos to vydržela celých 14 dní? ![]()
@9Paja3 Zítra budu no
ne nevydržela už v pondělí jsem to zkoušela 😂
@Maja1125 To mě mrzí
Klidně tam zavolej. Já teda volala až patnáctý den, ale to jenom proto, že jsem tam nechtěla volat v práci.
@9Paja3 Tak i krev negativní tak počkám až dorazí MS a začnu znovu brát Letmylan a zkusíme znovu IUI. Tobě držím palce ať to vyjde! A hlavně mi pak dej vědět ![]()
@Maja1125 Ještě mi zbývá 9 dní do testování. Furt jako blbec čumím do kalendáře, jestli se ten den náhodou třeba nezkrátil.
A to jsem si říkala, jak se na to tenhle pokus vykašlu, že budu prostě počítat s IVF a podobně. No a prdlajs. Kdyby tak ten mozek šel vypnout ![]()
@9Paja3 No kežby 😂 Já to měla úplně stejně spočítala jsem si přesně dny 😂 Zeptám se blbě si kuřák nebo si hned jak jste se začali snažit tak si přestala?
@Maja1125 Stále ještě kuřák. Přestání je v plánu, ale nejde to tak snadno, jak by si člověk představoval. Ale zase nemám krabičku na den.
@9Paja3 No tak nejsem sama. Já kouřim Iqos jenže musím nejspíš i přestat ze zdravotních důvodu začala jsem mít po nich dušnost. Tak se pořad tak nějak dokopavam proste přestat 😂