Pokles bazální teploty před MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
3.4.15 15:46

@Jaaaa já měla problém s hlenem, tažný plodný jsem měla několikrát za cyklus, takže měření BT mi pomohlo určit pravou ovulaci. Prý je to tím, že tělo se na ovulaci připrvuje, začne produkovat hlen a něco zabrání prasknutí folikul, tak mi to vysvětlila doktorka. Zkus si hlen stáhnout z čípku, každopádně pokud byla včera, tak dneska už ho nebudeš mít. Jsem zvědavá na tvou zítřejší teplotu, ale ms bych neočekávala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.4.15 15:48

Spíš to je na rozhašený cyklus :) zaleží i na okolnostech, co se kolem tebe děje, jaký máš stres a mnoho dalšího. moje cykly se pohybovaly okol 50 dnů a pak byla doba kdy jeden cyklus byl 30 dnu, druhý 28 pak 40, 60, 25 atd atd atd, takže u mě měření BT velice pomohlo a díky tomu jsem hned otěhotněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.4.15 15:58

@Lothorien: teda takové cykly nezávidím, já mám starosti, že jsem měla posunutý o nějakých hloupých 10 dní, ale když se člověk snaží o mimčo, tak to všechno zkoumá a je netrpělivý.. já jsem i normálně docela nervák :lol:, tak asi tak.. Miminko hodně závidím, ale samozřejmě přeju ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
3.4.15 16:04

Byla to dlouhá cesta :) plně tě chápu :), jsem zvědavá na zítřek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.4.15 06:07

Tak dnes zase teplota 36,3 :roll:, takže absolutně netuším, co se děje. Nevím, kdy mám teda čekat ms. Včera večer mi zase přišlo, že se dostavila, bolesti a tlaky tam dole, tak jsem letěla na wc a jen při utření hustý kluzký hlen :oops: No každopádně nejpozději v pondělí čekám, že se ohlásí ms, jinak je asi někde problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.4.15 08:27

@Jaaaa Hustý kluzký hlen značí ovulaci, očividně se tvé tělo chytsá ovulovat, tak jak jsem ti to popisovala. Buď se stále snaží a něco mu brání když jsi psala žes tento hlen už měla, nebo ji máš zrovna teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.4.15 09:57

@Lothorien: uvidím, co bude dál, docela mám obavy. Každopádně moc ti děkuji za všechny rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.4.15 09:59

@Jaaaa Já bych to neviděla tak tragicky, prostě budeš mít jeden delší cyklus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.4.15 15:43

Prosim o radu muze mi nekdo kouknout na graf je mozne ze by to mohlo vyjit kdyz mi takhle kolisa bt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.15 10:05

Ahojky, mám takový dotaz, i, když vím, že podobných by se tu našlo spoustu. Jsem 19DPO, BT se drží od té doby stále nad 37°c. Termín menstruace byl 14. 11. Jedenáctého jsem začala mírně krvácet (což je divné, cykly mívám pravidelné, začala jsem krvácet o 3 dny dříve). Navíc si sama nejsem vůbec jistá tím, že by šlo o klasickou menstruaci. Krvácení je opravdu hrozně slabé. Ani ne na tampon, ani ne na vložku. Stačí bohatě intimka, zkrátka sem tam ukápne troška krve. Test si zatím dělat nechci, vůbec jim po zkušenostech mnoha mých známých nedůvěřiji, ALE.. podstatné je to, že se mi BT stále drží nad 37°C. Včera dokonce 37, 5°C. Tím chci říct, kdyby se jednalo o menstruaci, BT by musela klesnout, není to tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 14:06

V den ovulace jsem měla teplotu 37 pak byla 37,1; 37,2; 37,2;37,1; a teď 37;37; tak jestli ještě stoupne ms mám mít až9.11. tak to asi ještě není pokles to by musela jít pod 37. Protože v předchozím těhotenství se mi pohybovala přesně 37 ovulace pak stoupala k 37,2 a pak zase k 37 klesla chvíli byla v rovině, pak zase stoupla no nikdy těch cca18 dní nešla pod 37 nebo jestli jednou myslím k 36,9 a k 36,8 tak se budu modlit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
669
1.11.19 14:07

@Kezbytovyslo Ano musela nebo měla by. Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.11.21 22:00

@Rad.J tak jak jsi dopadla a poklesem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.11.21 22:03

Ozivuji dotaz..podle kalendare mam 5 dni pred mrchou..zatim bazalka byla 37,4..37,2 a drzelo se to furt nahore az dneska vecer sem namerila 36,9..myslite ze je to ztracene?..nohlo to ovlivnit pivo co jsem si dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
26.11.21 22:08
@gabca533 píše:
Ozivuji dotaz..podle kalendare mam 5 dni pred mrchou..zatim bazalka byla 37,4..37,2 a drzelo se to furt nahore az dneska vecersem namerila 36,9..myslite ze je to ztracene?..nohlo to ovlivnit pivo co jsem si dala?

Meris opravdu bazalni teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital