Utrogestan a zavádění

Anonymní
13.5.11 20:45

utrogestan a zavadeni

Ahoj mam takovi dotaz od vcerejska zavadim utrogestan na udrzeni tehu,ale vzdy kdyz zavedu,tak po pul hodine to vypada,jak kdyby ze me vse vyteklo mam na kalhotkach uplne bilo. Nevim co mam delat co kdyz ted ten utrogestan nefunguje? Je to takhle normalni?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2366
13.5.11 20:56

ahoj, já zavádim od pondělka a teda že bych špinila hned takhle, to ne… většinou to jde ze mě postupně, během dne… Kolik bereš?? Já jeden… jinak to, že z tebe odchází je normální, nebála bych se…Všude píšou, že z těla většina odejde, ale i tak je to účinnějjší, než to polykat :wink: A Chce to zavést ho co nejdál (což fakt neni prča).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.5.11 21:00

po zavedení je potřeba půl hodiny ležet, pokud zavádí někdo jeden tak to tak nevytíká jako když jsem já zaváděla 6 týdnů 6 globulí denně, to ze mě teklo pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.11 21:02

Zavadim 3× po 2 tabletkach. Snazim se to davat co nejdal,ale i presto fakt bilo. kdyz jsem doma,tak aspon pul hodinky lezim v praci to nejde. Mam jen strach,aby ze me vse nevyteklo a utrogestan by nemel zadny ucinek :-(

• Citovat
  • Upravit
12681
13.5.11 21:04

já ráno a večer zaváděla a ležela, v poledne v práci jsem to polkla tam jsem si lehnout nemohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.11 21:11

moc dekuji za odpovedi a nevadi to nicemu kdyz to v praci polknu

• Citovat
  • Upravit
2366
13.5.11 21:21

vadit by to nemělo, akorát jsou pak horší vedlejší účinky jako únava… takže s tim chce počítat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.5.11 21:22
:kytka:

Příspěvek upraven 14.05.11 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.5.11 21:32

Mě bylo řečeno, že v těhotenství jen zavádět vaginálně, že to má větší účinek, obrazně že se to k tomu embriu dostane rychleji a více.

Já zaváděla a teklo to ze mě snad pořád. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
13.5.11 21:36

Já zaváděla 3×2, ráno hoďku před vstáváním, večer před spaním, ale přes den prostě normálně za provozu. Dr. mi říkala - co se má vstřebat, tak se vstřebá, co vyteče, už není podstatné. Takže jsem nosila intimku a 2× denně ji měnila a bylo to. Každopádně mi tloukli do hlavy, že v těhotenství stoprocentně zavádět - je to účinnější, šetrnější a má to míň vedlejších účinků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.11 22:10

Doporučovali zavádět, jen v případě případného krvácení polknout. A jinak taky šel ven, což je normální.

• Citovat
  • Upravit
3311
13.5.11 22:12

ahoj , určitě je lepší účinek zavádět do pochvy, a polikat mívá vedlejší účinky - mě bylo děsně špatně , na omdlení jako bych byla sfetovaná ..

zkus zavádět co nejdál to půjde pak to tak rychle nevyteče a né tolik a aspon 20-30minut ležet . každopádně vložka byla nutností, ale né na celý den , jen po zavedení tak nahodku když jsem byla v pohybu pak zas až při dalším .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.5.11 22:21

Já ho užívala do konce 1.trimestru, možná i pár dní přes, prostě řekl, ať doberu balení. Dr mi řekl, že už ho brát musím, i když se mi hematom (skrz to jsem ho brala) vstřebal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.5.11 10:16

Ahoj holky, je tu dneska ještě někdo?? mám dotázek k Utrogestanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
14.5.11 10:20

a co tě trápí ?