Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holy, asi už to tady párkrát bylo prodiskutováno..ale které to nevadí a rády si napíšete zkušenosti a nové informace,tak to bude fajn..Má otázka zní,která jste brala clostík, tak jak dlouho jste se před tím snažili a napokolikáté se vám povedlo? začínám s ním od příštího cyklu,tak bych ráda slyšela ty úspěchy
..já jdu s clostíkem, neboť už se snažíme druhým rokem..Děkuji,papa ![]()
nikkita píše:
Holy, asi už to tady párkrát bylo prodiskutováno..ale které to nevadí a rády si napíšete zkušenosti a nové informace,tak to bude fajn..Má otázka zní,která jste brala clostík, tak jak dlouho jste se před tím snažili a napokolikáté se vám povedlo? začínám s ním od příštího cyklu,tak bych ráda slyšela ty úspěchy..já jdu s clostíkem, neboť už se snažíme druhým rokem..Děkuji,papa
Ahoj niky..mužeš se přidat k nám… máme už spoustu těhulek po clostíku..ale i snažilek… s clostíkem..
ahoj, já ho brala před IUI ke stimulaci, folikuly sice rostly, ale pomalu, tak jsem musela ještě dopichovat Menopurem, po kterém to teda dorostlo dobře.
Ale úspěch se nekonal, až po IVF
Tobě přeji hodně štěstí a ať se brzy zadaří!!! ![]()
při minulém těhu se zadařilo na pátý pokus s clostíkem (první dva měsíce dávka 1-0-0 5-9 DC, pak tři měsíce
1-0-1 5-9 DC + 13.-14.DC píchnutí Pregnylu - při pátém cyklu s clostíkem a třetím píchnutí Pregnylu se zadařilo), nyní jsem po třech cyklech s clostíkem a nic.
ale zadařilo se
,sice až po těch více vyšetření atd…snad to s clostíkem vyjde,třeba ne hned na poprvé,ale jsou i takové kočky,které měly štěstí hned ![]()
clost. jsem mela pred IUI, sice foliky byly, ale nezadarilo se, az pak pri IVF a tam clost. nebyl
mě se s Clostíkem podařilo hned na první cyklus, ale vzhledem k nízké sliznici se mimi neudrželo. Druhý pokus nevyšel a ze třetího máme krásnou dcerušku
![]()
Tak držím palce!
super…to je povzbuzení
…jak dlouhý jsi měla cyklus?kdy jsi clostík brala?a případná ovu vyšla nakdy? já mám totiž clostík bez UZ ![]()
clostík bez UZ je velké pochybení lékaře!!!!
Buď bych na UZ trvala, nebo bych změnila lékaře! Jednak při clostíku mohou narůst cysty, a nebo se stane že folikuly nepopraskají ( řeší se injekcí pregnyl) ale to on bez UZ nepozná. Takže apeluj an doktora že trváš na kontrole, ěly by být tak 2-3 kontoly a nebo změn lékaře. Tohle je opravdu i docela nebezpečné
já četla,že někdo měl taky clostík bez UZ a přitom ovulovala,ale na zkoušku jí ho nasadil..nevím no..ve všem je riziko..
a píšou,že clostík brát max. 6měs…a jedna ho brala 8měs. v kuse..a bez problémů..na každého to působí jinak..třeba mi to pomůže
![]()
No já bych ho teda bez kontrol nebrala, pokud máš třeba PCO , které mě zdiagnostikovali až v CAR tak by Ti clostík mohl hodně uškodit!!! ale je to na Tobě. Nicméně přeju aby se brzy zadařilo.
a nejsi to Ty jak jsi psala že si vezmeš ten který zbyl kamarádce?
ahoj, já mám všechny 3 děti po Clostilbegytu doma udělané
vždy napoprvé
ale u dvojčátek byl menší problém- povedla se nám čtyřvaječná čtyřčata, takže mi v 11tt dělali redukci plodů 3na2 (jedno se samo zastavilo)..vše dobře dopadlo a máme krásná dvojčata ![]()
Snažilky můžu se zeptat po jak dlouhé době Vám doktor Clostik nasadil?
Ahojte, můžu se přidat?
Já jsem na clostilbegytu už šestý cyklus a pořád nic. Už jsem z toho dost smutná. ![]()
Nevím, jestli to není i zvýšeným prolaktinem, který jsem měla. Už jsem z toho všeho zoufalá a paranoidní… ![]()