Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mrs. S clostík určitě v těhu neber. Zkus test ještě zítra a uvidíš jestli o něco zesíli ![]()
@Mrs. S Nic neber, clostík je docela driák a jestli jsi těhotná, tak si myslím, že by to nadělalo dost velkou paseku. Jestli potřebuješ mít jistotu, tak si zajeď do nemocnice, kde ti vezmou krev a zjistí hladinu HCG. Za mě teda nebrat, já bych si to nevzala ani náhodou za těhle okolností, to bych raději oželila měsíc snažení než ohrozit těhotenství.
@Mrs. S V tohle doufáme všechny co se snažíme o miminko, tak slíbit ti to nemůžu, ale budu ti držet palce aby tomu tak bylo ![]()
Nebrala bych ho. Cituji informace se SUKL.cz:
Těhotenství
Clostilbegyt není v průběhu těhotenství indikován. Ačkoli neexistuje žádný důkaz, že klomifen má škodlivé účinky na lidský plod, existují důkazy, že klomifen má škodlivé účinky na plody potkanů a
králíků při podávání březím zvířatům ve vysokých dávkách.
Aby se zabránilo neúmyslnému užívání přípravku Clostibegyt v časném těhotenství, měly by být
během každého léčebného cyklu provedeny testy pro zjištění, zda došlo k ovulaci. Před dalším cyklem
léčby přípravkem Clostilbegyt by měl být pacientce proveden těhotenský test.
Kojení
Není známo, zda se klomifen-citrát vylučuje do mateřského mléka. Klomifen může snížit laktaci
Ja a jeste 2 me kamaradky ho braly a nemame dvojcata, nemyslim si ze to ma nejaky vliv
My mame po Clostil. synka a ted cekame na ultrazvuk, jestli cekame jedno miminko nebo dvojcatka
mela jsem totiz dva folikuly ![]()
Radsi anonym, dokud nebudeme mit po utz ![]()
Dneska jsem jen tak zkoušela test říkám si tak ať už vyleze ta jedna čárka a máme to už za sebou zase, a ejhle dvě tam jsou, ta jedna je hodně slabá ale je tam
, jestli je to pravda tak by to bylo necelé 3 týdny. A chtěla jsem se zeptat jestli si teda zítra mám vzít clostik (dávkování mám 5 a 9dc) jestli to miminku neublíží, jen přeci čárka byla hodně slabá, kdyby to nevyšlo ať to můžeme hned zkoušet dál? A taky potřebuji ujistit že tak slabá čárka se taky počítá 
Příspěvek upraven 20.06.15 v 17:32