Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dnes ráno jsem si měřila BT a měla jsem 36,8.Můžu být těhotná?
Jsem cca 15 dní od ovulace. Test si budu dělat až v pátek.Dnes jsem zkusila BT, ale ještě jsem si jí nikdy neměřila tak nevím jak se mi pohybuje. Ale myslíte, že bych mohla být těhotná? Díky
Já vím, jen jsem ptám jestli je to možný?Jestli BT v těhotenství není vyžší?
Pokud máš 15 dní od ovulace, tak ti to v poho ukáže jakýkoli test. Podle jedné naměřené teploty nepoznáš nic.
Pokud nevíš jakou si měla teplotu před, tak ti to neřekne vůbec nic.
AnnaP píše:
Já vím, jen jsem ptám jestli je to možný?Jestli BT v těhotenství není vyžší?
Může být, ale když nevíš, jakou máš teplotu normálně ![]()
Jak píšou holky, jedna teplota ti nic neřekne. Musíš měřit celý cyklus.
anna sú ženy, ktoré majú v tehu 36,8, iné zase 37,2 a niektoré 36,6… všetko záleží od toho, aké máva žena predovulačné a poovulačné teploty… niektoré ženy dokonca nemajú v tehotenstve „nárast“ teploty, len sa teplota jednoducho drží a neklesne… a mrcha nepríde.
Ak si 15dpo, test ti ukáže tehotenstvo aj z večerného moču… testuj
Z tvojho príspevku ti hcg neurčíme
![]()
Příspěvek upraven 11.05.11 v 10:05
jojo ja vim…
.ale nechce se mi delat jeste test-chci jeste aspon ty tri dny pockat,aby to pak bylo jisty-bud jo a nebo ne.nemam rada to testovani obden…pak jsem moc zklamana… ![]()
jedno mereni nema absolutne smysl a vypovedni hodnotu…kdybys merila kazdy den,ve stejnou dobu.tak mozna jdou delat zavery…
takze tehu test ![]()
AnnaP píše:
jojo ja vim….ale nechce se mi delat jeste test-chci jeste aspon ty tri dny pockat,aby to pak bylo jisty-bud jo a nebo ne.nemam rada to testovani obden…pak jsem moc zklamana…
test by byl urcite lepsi ,nez jedno mereni bazalni teploty a jelikoz jsi uz takovy den cyklu,tak by ti ukazal co a jak…
a testovani obden je to nejlepsi,jelikoz pokud jsi tehotna,tak takhle nejlepe vidis,jak carka tmavne od dusika ci svetlych lajnicek po poradny dalnice
Příspěvek upraven 11.05.11 v 10:11
No já myslela, že to chceš vědět hned, když si chtěla vědět, jestli tato teplota znamená těhu
Jak dlouhou máš luteální fázy, už máš zmeškanou MS? Každopádně, ať ti to dopadne, jak si přeješ ![]()
Díky
Přála bych si ty dvě čárky… ![]()
Zmeškanou menstruaci ještě nemám. Mám to trochu nepravidelný - měla bych jí dostat přibližně za 5-10 dní. Cyklus mám 35-40 dní. Ovulaci ještě neměřím, ale od doktorky vím že jí mívám kolem 10 DC. takže teď jsem cca 15-17 dní od ovulace.
A ukázal by mi GS mamatest i přes den jestli jsem těhotná nebo mám raději čekat na ráno? ![]()
Na ráno čekat nemusíš, ale je to lepší. Každopádně 10. den není pravidlem.