Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, nie, kontryhel nema vplyv na BT. ak si stale na predovulacnych teplotach, tak ovulacia zatial proste neprebehla. plodny hlien sa moze objavit aj mimo ovulacie.
soldi píše:
ahoj, nie, kontryhel nema vplyv na BT. ak si stale na predovulacnych teplotach, tak ovulacia zatial proste neprebehla. plodny hlien sa moze objavit aj mimo ovulacie.
a jiný vliv na cyklus? že se mi třeba ovulace posune o pár dnů?
kontryhel sluzi na narast vystelky maternice. pije sa len do ovu a maximalne tri cykly po sebe.
u mna na ovulaciu vplyv nemal, ale uz som parkrat citala, ze niekomu cyklus predlzil. ale ovulacia sa moze posunut aj z inych dovodov.
meraj dalej, nic ine Ti neostava ![]()
Ahoj, mně osobně kontryhel posunul ovulaci o 1-2 dny, takže buď trpělivá a dočkáš se ![]()
Teplotu určitě neovlivňuje…a plodný hlen jsem minulý cyklus měla taky dvakrát, a až podruhé značil ovu ![]()
alenka84 píše:
Ahoj, mně osobně kontryhel posunul ovulaci o 1-2 dny, takže buď trpělivá a dočkáš se
Teplotu určitě neovlivňuje…a plodný hlen jsem minulý cyklus měla taky dvakrát, a až podruhé značil ovu
byla jsem shodou okolností u doktora a mám tam zatím neuvolněné vajíčko, resp. folikul, takže se mi to kapku posunulo, ale může to být náhoda
Hezký den všem, děvčata mám drobný problém, kdo má zkušenost, můžete mi napsat Váš názor? 2DC jsem začala pít kontryhelový čaj. Nevím, jestli to může být tím, ale mám úplně rozhozené teploty. Co si o tom myslíte? http://www. womenzone. cz/…Nika74/grafy?…
Může mít kontryhel vliv na bazální teplotu, resp. udržovat ji na stejných, předovulačních, hodnotách i po ovulaci?
Měřím si bt již 5. cyklus, dnes jsem 17. dc a teplota je stálé nízká, přitom plodný hled už jsem zaznamenala.
Teplotu mám nižší než předchozí cykly - kontryhel piju od začátku tohoto cyklu.
Děkuji za názory.