Má kontryhel vliv na bazální teplotu?

Anonymní
11.5.11 07:59

Má kontryhel vliv na bazální teplotu?

Může mít kontryhel vliv na bazální teplotu, resp. udržovat ji na stejných, předovulačních, hodnotách i po ovulaci?
Měřím si bt již 5. cyklus, dnes jsem 17. dc a teplota je stálé nízká, přitom plodný hled už jsem zaznamenala.
Teplotu mám nižší než předchozí cykly - kontryhel piju od začátku tohoto cyklu.
Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
11.5.11 08:32

ahoj, nie, kontryhel nema vplyv na BT. ak si stale na predovulacnych teplotach, tak ovulacia zatial proste neprebehla. plodny hlien sa moze objavit aj mimo ovulacie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.11 08:32

plodný hlen! ne hled :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2186
11.5.11 08:33
soldi píše:
ahoj, nie, kontryhel nema vplyv na BT. ak si stale na predovulacnych teplotach, tak ovulacia zatial proste neprebehla. plodny hlien sa moze objavit aj mimo ovulacie.

a jiný vliv na cyklus? že se mi třeba ovulace posune o pár dnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.5.11 08:41

kontryhel sluzi na narast vystelky maternice. pije sa len do ovu a maximalne tri cykly po sebe.
u mna na ovulaciu vplyv nemal, ale uz som parkrat citala, ze niekomu cyklus predlzil. ale ovulacia sa moze posunut aj z inych dovodov.
meraj dalej, nic ine Ti neostava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.5.11 10:13

Ahoj, mně osobně kontryhel posunul ovulaci o 1-2 dny, takže buď trpělivá a dočkáš se :palec:
Teplotu určitě neovlivňuje…a plodný hlen jsem minulý cyklus měla taky dvakrát, a až podruhé značil ovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.11 17:04
alenka84 píše:
Ahoj, mně osobně kontryhel posunul ovulaci o 1-2 dny, takže buď trpělivá a dočkáš se :palec:
Teplotu určitě neovlivňuje…a plodný hlen jsem minulý cyklus měla taky dvakrát, a až podruhé značil ovu :-)

byla jsem shodou okolností u doktora a mám tam zatím neuvolněné vajíčko, resp. folikul, takže se mi to kapku posunulo, ale může to být náhoda

• Citovat
  • Upravit
4776
14.10.13 11:59

Hezký den všem, děvčata mám drobný problém, kdo má zkušenost, můžete mi napsat Váš názor? 2DC jsem začala pít kontryhelový čaj. Nevím, jestli to může být tím, ale mám úplně rozhozené teploty. Co si o tom myslíte? http://www. womenzone. cz/…Nika74/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí