Snažíme se, snažíme 2011

15
10.5.11 12:35

Snažíme se, snažíme 2011

Ahoj holky, je mi 23 a přítel má 30 let, Snažíme se o první mimi od loňského prosince a zatím bez úspěchu. Jiná témata jsou už tak rozjetá, že jsem se ani neodvážila tam napsat, spíš bych se tam moc neorientovala. Tak doufám, že se někdo přidá a nebudu tu na to sama. Jinak jsem po MS a čekáme na ovu. Kdo je na tom podobně jako já ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
10.5.11 13:01

Ahoj Adrianko…
My se zacneme snazit po MS…dneska jsem dobrala posledni HA a pak hura na to…Vysadila jsem sice uz min.rok v dubnu…pak se nam v rijnu zadarilo, ale bohuzel v 10.tydnu ZT…od te doby ruzny vysetreni krve, pak cysty na vajecniku a ted konecne zacneme znova…jsem zvedava, jak dlouho nam to ted bude trvat…dostala jsem utros a jeste mam naky prasky na snizenej estrogen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
10.5.11 13:05

Ahojky, no my se s manželem domluvili a já v lednu dobrala poslední HA. Od té doby se snažíme, ale protože je spousta starostí, tak tomu necháváme zatím volný průběh. Sice jsem od ledna měla MS jen dvakrát, ale můj gynekolog mi tvrdí, že je to ok. Jdu tam v červenci a prý mi kdyžtak dá nějaké prášky. Tak uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.5.11 13:19

Ahoj, my se snažíme zhruba od října 2010. Příteli je stejně jako tvému a mě 25. Jinak taky teď čekám na ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.5.11 13:21

ivkaa

Ahojky, to mě mrzí že to nevyšlo, ale určitě se zase brzo zadaří a tentokrát už bude vše v pořádku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.5.11 13:25

Martina211

já to od prosince měla do teď pouze třikrát, tak jsem byla u doktora a ten mi předepsal duphaston, začnu ho brát tento měsíc od 16, tak jsem zvědavá jestli to vyjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
10.5.11 13:29

Adrianka - ja po vysazeni HA mela MS taky jen sem tam a pak jsem dostala Duphaston a hned ten dalsi mesic jsem byla tehu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.5.11 13:31

Ajuše

Do minulého měsíce jsme tomu nechávali volný průběh, ale už jsem dospěla k tomu si koupit ovu test, takže zítra budu zkoušet co mi ukáže. Myslela jsem si že jsem jediná která takhle šílí a dělá si každou chvilku test když to nedostanu a po přečtení jiných témat jsem se docela uklidnila a zjistila, že je to úplně normální :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.5.11 13:37

ivkaaa

Ivko to je docela potěšující zpráva a doufám, že to tak bude i u mě :lol:
Já to ani před tím než jsem začala brát antikoncepci neměla pravidelné ale tehdy mě to vůbec netížilo. Jenže teď jsem nevěděla kdy vlasně ovu mám, poprvé jsem to dostala tak jak správně přijít měla ale potom to trvalo skoro dva měsíce, byla jsem nervozní, protože na testu byla jen jedna čárka. Kamarádce se před týdnem narodila holčička a je nádherná a já chci takýýý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.5.11 13:39

Adrianko mě o tom povídej. Já si říkala, jak budu v pohodě a necháme tomu volný průběh … už si od tohodle měsíce měřím i bazální teplotu, polykám vitamíny jak divá a piju bylinky :-D. A to jsem si vždycky říkala, jak jsou ty snažilky na hlavu (tímto se omlouvám), teď už jsem taky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.5.11 13:46

Ajuše

taky sem to ze začátku vůbec nechápala jak některý holky takhle blázněji, ale od prvního měsíce snažení jsem naprosto to samí. Bavila sem se s kamarádkou co a jak a ona na mě že jsem naprostej blázen, že to moc prožívám, tak jsem jí říkala, že chci vidět jí až se budou snažit o mimi. smaozřejmě je to tu a blázní stejně jako já :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
10.5.11 13:49

Jj je to uplne normalni :mrgreen: ja uz taky zakoupila ovu testy a zkusim to taky :-)) maji je levny na e-bay.com :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.5.11 13:54

ivkaaa

dokud se mě to netýkalo, tak jsem skoro nikde žádnou těhulku neviděla, ale teď je to vážně hrozný, kamkoliv se hnu, tam je nějaká tehulka, je to jako naschvál :cry: jinak děkuju za typ na lévné ovu testy a doufám, že je zanedlouho už nebudu potřebovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
10.5.11 13:54

Jj treba Duphaston zabere :-))
a s MS po Ha jsem to mela stejne holky… :evil:
Ted jsem zvedava jak to bude…mela jsem ji nasazenou na 2 mesice kvuli cystam…
Jinak mne po revizi zjistili stitnou zlazu a malo estrogenu…tak na vse beru prasky tak doufam, ze ty vysnene // budou brzo a se stastnym koncem :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
10.5.11 13:55

S tehulema mne ani nemluv…se po te zime vsechny ted vyrojily :pocitac:
a nejhorsi je, ze jsem uz taky mohla chodit s pupkem a za 2 mesice rodit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí