Snažíme se, snažíme 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
10.5.11 13:58

Holky a na kolik tam zhruba ty testy vychází i s poštovným? Není to levnější koupit přímo v lékárně? Ptám se protože nemám zkušenost, furt o nich jen uvažuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.5.11 14:00

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala, jestli můžu. Jsem Jana, 30 let, přítel 35 let. vysadila jsem HA v lednu po 12 letech a zatím se snažíme a čekáme a snažíme a čekáme.. Teď v pátek 6.5 jsem měla poprvý nádherný dvě stejný čárky na ovu testu + hlen, tak jsme se tulili celý víkend a já jsem teď na trní jak to bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
10.5.11 14:09

Ajuse
Kamaradka mne je tam objednavala je to 60 ks a s postovnym neco pres 11 dolaru :-)) tak cekame, kdy dorazi :-)))

JajaKoca
vitej mezi nama :hug:

Jinak holky mne je 28 a pritel bude mit 27 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.5.11 14:11

Já koupila ovu + těhu testy na www.sebetesty.cz, poštovný 0,– a měla jsem je hned druhý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.5.11 14:21

Jájo Ahoj :mavam:

Díky holky budu si to muset někdy projít. Já bych s ovu testama ráda koupila i ten gel pro podporu početí. Ale jsou to hrozný částky, tak aby to vyšlo co nejlíp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
10.5.11 14:26

Jj o geliku jsem taky cetla :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
10.5.11 16:59

Teda koukám kolik nás tu je. No mě je 29 a manželovi 31. Zatím jsem relativně v klidu, ale je pravda, že po zimě je všude těhulek až hrůza. Já jim to přeju, ale taky bych ráda měla mimi.
No u mě může být problém i štítná žláza se kterou se léčím, no tak uvidíme. Snad se až opadnou stresy zadaří a bude to OK.
Nevím co mi doktor v tom červenci napíše, ale snad to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
11.5.11 07:37

Martina
taky se lecim se SZ, ale zatim jen od brezna…zjistila mne to gyndarka az po revizi…ted mam jit na KO tak jsem zvedava :-)

Jeee tam bude dneska zase krasne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elazdydy
11.5.11 09:21

Ahoj holky

Jsem Míša 36 a příteli je 40.O miminko se snažíme teprve druhý měsíc.Dohoda zněla,necháme tomu volný průběh,jenže!!Však to znáte,testuju,pozoruju,čtu diskuze a čas do příchodu MS se neuvěřitelně vleče.Tulení proběhlo o víkendu/so,ne/ tak snad to vyjde.Všem nám držím palečky a přeji krásný den.

• Citovat
  • Upravit
Elazdydy
11.5.11 09:23

JajaKocu

dle toho co píšeš :-) to vypadá,že budeme očekávat příchod společně.

• Citovat
  • Upravit
348
11.5.11 10:44

Ahoj holky, taky se s přítelem snažíme od října 2010, to nám vyšlo hend poprvé,ale nedopadlo, teď se snažíme druhý měsíc. Taky jsem nakoupila ovu testy a testuju, mám je taky z ebaye, vyjde to nesrovnatelně levjněji. Já měla ovulku v pondělí, tak jsme se hned tulili a včera ještě jednou, tak uvidíme co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.11 14:07

Ahoj, jsem tu nová a hledala jsem diskuzi, do které bych ještě zapadla. Myslíte, že byste mě mohly vzít ještě mezi sebe :) Snažíme se s přítelem první měsíc (bude mi 26), dobrala jsem HA a teď už 7 dní čekám na MS a ta stále nikde. Těhotenský test v pátek slabě pozitivní, ale dnes u doktorky na ultrazvuku zatím nic, jen zvětšená děložní sliznice, TT dnes u ní také negativní, zítra jdu na krev tak uvidíme, jak to dopadne. Ráda bych už ale MS dostala, ať se můžeme snažit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
11.5.11 14:23

Lorelai1806
Vitej mezi nama :kytka:
To je zvlastni, ze doma TT lehce pozitivni a u Dr negativni…no uvidis co krev…tam by kdyztak stoupalo HCG…ja ted cekam na MS a pak huraaa na tooo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.11 15:00

jj, je to zvlastni…ja jsem s mimi tento mesic ani moc nepocitala, teprve mesic jsem bez HA a po zpozdeni jsem si prave udelala test…no uvidime co ta krev…jinak pozitivni se mi ukazal clearblue, ale co ma dr. to nevim…ale rikala mi, ze testy nekdy pekne zlobi…ze jine pacientce ukazal ten u ni pozitivni a ze tehu nebyla…tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.11 15:01
ivkaaa píše:
Lorelai1806
Vitej mezi nama :kytka:
To je zvlastni, ze doma TT lehce pozitivni a u Dr negativni…no uvidis co krev…tam by kdyztak stoupalo HCG…ja ted cekam na MS a pak huraaa na tooo :pankac:

Jinak budu drzet pesticky, aby to vyslo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital