Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tady někdo, kdo i přes to, že bral Duphaston, tak MS nedostal a o těhotenství se nejednalo? Doktor mi poprvé tento cyklus doporučil užívání Duphastonu 16-26 DC, dnes jsem 31 DC a nic, na testu sněhobílo ![]()
Ovulaci jsem měla, pokud opravdu proběhla (na UTZ 13 DC folikul 16mm, podle dr. za dva dny ovu) 15-16 DC…
ahojky
sem ani nevěděla že se duphaston dává na vyvolání ms
já ho brala na podporu těhu
Bajčo ahoj ![]()
Já ho mám kvůli tomu, že jsem minulý cyklus slabě krvácela 16 dní, pak taky, že jsem po revizi MS sama od sebe nedostávala (musela jsem dostávat agolutinové injekce) a v neposlední řadě kvůli udržení eventuálního těhotenství, těch důvodů je víc…
Snažili jsme se teď druhý měsíc (i první ovulace proběhla, ale bohužel jsem začala hned po ní krvácet, takže nebyla šance). Teď to byl druhý pokus a první s Duphastonem, ale bohužel taky bez vytouženýho výsledku.
já jsem pávě 2 měsíce po druhé revizi takže zatím taky bez touženého výsledku
Tallulah píše:
Snažili jsme se teď druhý měsíc (i první ovulace proběhla, ale bohužel jsem začala hned po ní krvácet, takže nebyla šance). Teď to byl druhý pokus a první s Duphastonem, ale bohužel taky bez vytouženýho výsledku.
Ahojky, taky jsem krvácela co 14 dní, nasadil mi dr. utrogestan - je to to stejné co Duphaston a hned jsem přestala krvácet, cyklus se spravil a srovnal na 30 dní za 3 měsíce, hned po srovnání jsem otěhotněla, i když to taky nedopadlo, ale vydrž, ona ti ta mrška dorazí. A pokud příště zjistíš, že jsi těhu, tak ho hlavně nevysazuj ten 25 DC, užívej dál a běž za dr. Já jsem ho taky nevysadila a dr. mi říkal, že jsem dobře udělala. Kdo totiž dysfunkčně krvácí, tak by ho měl brát i v těhu jako prevenci. Přeji ti hodně štěstí, budem ho tu potřebovat všechny.
Bajčo, tak ať se zadaří co nejdřív a tentokrát už všechno dobře dopadne ![]()
sad, mně doktor předepisuje Duphaston vždycky jen jeden, nemám v zásobě další balení. A navíc, 26 DC po vysazení bych tak či tak na testu stejně nic vidět nebylo, i když bych byla těhotná, to je ještě brzo, takže vysadit stejně musím.
Tallulah píše:
sad, mně doktor předepisuje Duphaston vždycky jen jeden, nemám v zásobě další balení. A navíc, 26 DC po vysazení bych tak či tak na testu stejně nic vidět nebylo, i když bych byla těhotná, to je ještě brzo, takže vysadit stejně musím.
Aha, tak to jo. No já dostávám vždycky 3 celé balení na srovnání cyklu. A minule jsem měla slabou čárku 10DPO, takže jsem nevysadila. Ale záleží na dr., no. Přeju ti, aby se brzy vše spravilo a zadařilo. Držím pěsti ![]()
Ahoj holky, taky mám nově nasazený Duphaston a doufám, že to bude se mnou jako u Sad1
Můj problém je, že krvácím při ovulaci a pak špiním až do MS a mám krátké cykly (cca 24 dní) Antiko už neberu rok a půl a snažíme se skoro rok, a za celou dobu se mi cyklus neupravil
Tak snad Duphaston zabere!!!
Sad1: Gratuluju!!! Ovulku jsi měřila BT nebo jsi ji hlídala ovutesty???
Jo a Sad1: prosím tě, jak jsi měla Duphaston rozepsaný od Tvého Dr.??? ![]()
ahojky holky,
já mám duphaston první cyklus nasazený od Dr. na 16 DC (10 dní), duphaston jsem dobrala a teď 4. den stále nic … snad MS dorazí, Dr. mi říkala, že dorazí do 3 dnů pokud nedorazí, budu ji muset zavolat…za jak dlouho po dobrání Duphastonu dorazila MS vám? díky moc
ahoj ![]()
pokial si mala ovulaciu pocas uzivania duphastonu, tak ms pride az ked Ti skonci Tvoja lutealna faza, to je cca 12-18 dni po ovulacii. ukaz grafik ![]()