Duphaston - nezabral?

723
8.5.11 12:00

Duphaston - nezabral?

Je tady někdo, kdo i přes to, že bral Duphaston, tak MS nedostal a o těhotenství se nejednalo? Doktor mi poprvé tento cyklus doporučil užívání Duphastonu 16-26 DC, dnes jsem 31 DC a nic, na testu sněhobílo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
723
8.5.11 12:02

Ovulaci jsem měla, pokud opravdu proběhla (na UTZ 13 DC folikul 16mm, podle dr. za dva dny ovu) 15-16 DC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.5.11 14:01

ahojky :mrgreen: sem ani nevěděla že se duphaston dává na vyvolání ms :nevim: já ho brala na podporu těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.5.11 14:28

Bajčo ahoj :mavam:
Já ho mám kvůli tomu, že jsem minulý cyklus slabě krvácela 16 dní, pak taky, že jsem po revizi MS sama od sebe nedostávala (musela jsem dostávat agolutinové injekce) a v neposlední řadě kvůli udržení eventuálního těhotenství, těch důvodů je víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.5.11 14:29

no a jak dloho se teda už snažíte?nic o tobě nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.5.11 15:51

Snažili jsme se teď druhý měsíc (i první ovulace proběhla, ale bohužel jsem začala hned po ní krvácet, takže nebyla šance). Teď to byl druhý pokus a první s Duphastonem, ale bohužel taky bez vytouženýho výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.5.11 16:10

já jsem pávě 2 měsíce po druhé revizi takže zatím taky bez touženého výsledku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
8.5.11 16:41
Tallulah píše:
Snažili jsme se teď druhý měsíc (i první ovulace proběhla, ale bohužel jsem začala hned po ní krvácet, takže nebyla šance). Teď to byl druhý pokus a první s Duphastonem, ale bohužel taky bez vytouženýho výsledku.

Ahojky, taky jsem krvácela co 14 dní, nasadil mi dr. utrogestan - je to to stejné co Duphaston a hned jsem přestala krvácet, cyklus se spravil a srovnal na 30 dní za 3 měsíce, hned po srovnání jsem otěhotněla, i když to taky nedopadlo, ale vydrž, ona ti ta mrška dorazí. A pokud příště zjistíš, že jsi těhu, tak ho hlavně nevysazuj ten 25 DC, užívej dál a běž za dr. Já jsem ho taky nevysadila a dr. mi říkal, že jsem dobře udělala. Kdo totiž dysfunkčně krvácí, tak by ho měl brát i v těhu jako prevenci. Přeji ti hodně štěstí, budem ho tu potřebovat všechny.

• Citovat
  • Upravit
723
9.5.11 09:02

Bajčo, tak ať se zadaří co nejdřív a tentokrát už všechno dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.5.11 09:03

sad, mně doktor předepisuje Duphaston vždycky jen jeden, nemám v zásobě další balení. A navíc, 26 DC po vysazení bych tak či tak na testu stejně nic vidět nebylo, i když bych byla těhotná, to je ještě brzo, takže vysadit stejně musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.5.11 09:30
Tallulah píše:
sad, mně doktor předepisuje Duphaston vždycky jen jeden, nemám v zásobě další balení. A navíc, 26 DC po vysazení bych tak či tak na testu stejně nic vidět nebylo, i když bych byla těhotná, to je ještě brzo, takže vysadit stejně musím.

Aha, tak to jo. No já dostávám vždycky 3 celé balení na srovnání cyklu. A minule jsem měla slabou čárku 10DPO, takže jsem nevysadila. Ale záleží na dr., no. Přeju ti, aby se brzy vše spravilo a zadařilo. Držím pěsti :andel:

• Citovat
  • Upravit
2858
24.10.11 09:24

Ahoj holky, taky mám nově nasazený Duphaston a doufám, že to bude se mnou jako u Sad1 :palec: Můj problém je, že krvácím při ovulaci a pak špiním až do MS a mám krátké cykly (cca 24 dní) Antiko už neberu rok a půl a snažíme se skoro rok, a za celou dobu se mi cyklus neupravil :-( Tak snad Duphaston zabere!!! :palec: Sad1: Gratuluju!!! Ovulku jsi měřila BT nebo jsi ji hlídala ovutesty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
24.10.11 12:42

Jo a Sad1: prosím tě, jak jsi měla Duphaston rozepsaný od Tvého Dr.??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
5.12.11 13:42

ahojky holky,

já mám duphaston první cyklus nasazený od Dr. na 16 DC (10 dní), duphaston jsem dobrala a teď 4. den stále nic … snad MS dorazí, Dr. mi říkala, že dorazí do 3 dnů pokud nedorazí, budu ji muset zavolat…za jak dlouho po dobrání Duphastonu dorazila MS vám? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.11 14:14

ahoj :D

pokial si mala ovulaciu pocas uzivania duphastonu, tak ms pride az ked Ti skonci Tvoja lutealna faza, to je cca 12-18 dni po ovulacii. ukaz grafik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí