Nečekáme na MS

• Fotoalbum (242)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12803
6.5.11 14:12

Nečekéme MS

Ahoj,
zakládám tuto diskuzi pro všechny, které se chcete navzájem podporovat v čekání - nečekání na MS a to ať již tento měsíc nebo příští či jakýkoliv další. Doufám, že se nás tu sejde plno a budeme tu diskutovat o možných těhotenských příznacích a hojně se podporovat v čekání na testování.

nečekáme

Jane29 6.12.
Ge 13.12.
Romča36 18.12.

těhulky

Nelliss 13. 5. nalezeny // :dance:
Verčule 28.8. nalezeny // :dance:
getdzitka 14.9. nalezeny // :dance:
Schnapi nalezeny // :dance:

Již mají svá zlatíčka doma

Damia Veronika 15.3.2012
Annnet Natálka 4.4.2012
mmarket Lukášek 28. 5. 2012
lokofa Dorothy Ellen 25.6.2012
Ellienka Adelka 31.7.2012

Příspěvek upraven 27.12.12 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
752
6.5.11 14:16

Ahojik :kytka:

ja dostala MS dneska a už jsem fakt naštvaná :cert: .

Snažíme se od září a nic .. ted chci zkusit začit měřit BT a zjistit zda u mě probíhá ovulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.5.11 14:19

Ahojky, to jsme na tom stejně jenže já to dostala včera a snažíme se taky už 3/4 roku. Tak snad ji taby spolu zaplašíme tu potvůrku červenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
6.5.11 14:21

ja bych chtěla být optimistická jako ty .. přitel ten už mi říka to není možný vždyť šuk.. jak veverky :lol: no ale asi si to musime lépe načasovat co ty měříš taky BT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.5.11 14:26

No měřila jsem 3 měsíce na začátku, jak jsem byla zblblá a chtěla hned, ale teď jsem ve stádiu, že si říkám, že to v tu pravou dobu určitě příjde, sice mě občas taky takové myšlenky popadnou, jako proč to už nevyšlo, když skoro obden pořád. Ale zas na druhou stranu si říkám, přece jen jsem užívala antikoncepci 10 let, takže to asi chvilku potrvá. A co ty teprve začínáš měřit BT? A jak dlouho jsi užívala antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
6.5.11 14:26

Ahoj holky, :mavam: já čekám ms dnes. Ale my se snažíme zatím druhý měsíc. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.5.11 14:28

Ahojte holky,
tak já mám po druhý den po mrše a za sebou první cyklus po vysazení HA. Bohužel se nezadařilo, takže ty pověstný dvojčata nebudou :-) Tento měsíc jsem to pojala od podlahy. Nakoupila jsem si 20 ovulačních testů, začala měřit BT (chci taky zjistit, jestli mám vůbec ovulku), užívat Gynex a čaj Gravosen, tož snad to pomůže :dance: :lol: No, uvidíme. Kéž už by příště nedorazila (i když přesně nevím, kdy dojde, teď to bylo 22.den cyklu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.5.11 14:28

Ahojky, tak tě tu vítám a přeju ti ať se ji dnes a pak dalších devět měsíců nedočkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.5.11 14:31
Sine1 píše:
Ahojte holky,
tak já mám po druhý den po mrše a za sebou první cyklus po vysazení HA. Bohužel se nezadařilo, takže ty pověstný dvojčata nebudou :-) Tento měsíc jsem to pojala od podlahy. Nakoupila jsem si 20 ovulačních testů, začala měřit BT (chci taky zjistit, jestli mám vůbec ovulku), užívat Gynex a čaj Gravosen, tož snad to pomůže :dance: :lol: No, uvidíme. Kéž už by příště nedorazila (i když přesně nevím, kdy dojde, teď to bylo 22.den cyklu).

Ahojky,
tak tě tu vítám, no já po vysazení měla první dva cykly taky takový rozhádaný jeden 37 dní a pak 24 dní no pak se mi to ustálilo na nádherných 27-28 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.5.11 14:31
Kvido píše:
Ahoj holky, :mavam: já čekám ms dnes. Ale my se snažíme zatím druhý měsíc. :oops:

My také :oops: , ale už by se to mohlo podařit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.5.11 14:32

ahoj holky, zamlouvám si místo, ms měla dorazit včera, ale přijde brzy už to cítím, na tt je sněhobílo. Tentokrát to vyjít musí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
6.5.11 14:33
Jane29 píše:
No měřila jsem 3 měsíce na začátku, jak jsem byla zblblá a chtěla hned, ale teď jsem ve stádiu, že si říkám, že to v tu pravou dobu určitě příjde, sice mě občas taky takové myšlenky popadnou, jako proč to už nevyšlo, když skoro obden pořád. Ale zas na druhou stranu si říkám, přece jen jsem užívala antikoncepci 10 let, takže to asi chvilku potrvá. A co ty teprve začínáš měřit BT? A jak dlouho jsi užívala antikoncepci?

naposledy jsem užívala antikoncepci v roce 2006 od te doby jsem čísta :lol: :lol: ja teprve začínám měřit Bt od zítřka no chci to vyzkoušet jestli se třeba už povede trefit do toho správného dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
6.5.11 14:35

Ahoj holky :mavam:

jojo chlapi si mysli ze to jednou do nas soupnou a je to tam :-D jinal my rok a mesic je to…tak snad uz ms neprijde.

• Citovat
  • Upravit
752
6.5.11 14:36
Sine1 píše:
Ahojte holky,

přeju ti aby ses te mrchy nedočkala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.5.11 14:36

Jinak budu mezi Vámi trochu rekordman, HA jsem užívala 13 a 1/2 roku.. :-? Bohužel stále nebyl vhodný čas, nakonec jsem zjistila, že úplně ideální načasování nebude nikdy, tak proč do toho nejít hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí