Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
8.5.11 21:47

dobrou noc holky půjdu spát :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.5.11 21:59
lokofa píše:
Příští měsíc, až pujdeme kupovat testy a lékarníce se zeptá jaký chceme, musíme říct pozitivní, pak to bude ten správný test.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
PetkaK
8.5.11 22:02

Dobrý večer, tak já stále čekám zda dorazí nebo nedorazí :) - měla dorazit včera, teď po porodu mívám cyklus hodně nepravidelný 28-34dnů, takže zatím nějak neplaším a netestuju, počkám si ten týden a pak až otestuju :) - ale vzhledem k naší sexuální frekvenci by to byla hodně velká náhoda :))

• Citovat
  • Upravit
14777
9.5.11 07:12

dobré ráno holky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
9.5.11 07:34

Ahoj holky, držím palce těm, co ještě nedorazila, aby fakt nedorazila!!!
Já už začala testit ovulku, s těmi dvaceti denními zásobami ovulačních testů z netu (nemám tucha, kdy může být, kromě těch orientačních informací), takže po ms testím každý den. Předevčírem jsem tam měla slaboučkého ducha, včera už nic, divné (dnes jsem 8 den cyklu). Ale byl to jiný výrobce testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 07:53

holky, já se asi vyprdnu na nějaké testování,budu jen měřit bazálku a hotovo,uvidíme jak dlouho vydržím netestovat(ovulku) :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.5.11 08:04

Dobré ráno

Já ovu testy ani nechci, nikdy jsem je neměla ani nebudu.
Sačí mi měření BT, dva, tři cykly a vím, kdy ovu přibližně je. Hlavně na to zase až tak nechci myslet a upínat se.

• Citovat
  • Upravit
623
9.5.11 08:05
magda82 píše:
holky, já se asi vyprdnu na nějaké testování,budu jen měřit bazálku a hotovo,uvidíme jak dlouho vydržím netestovat(ovulku) :think: :nevim: :nevim:

Magdi, bazalku měřím taky, ale třeba teď jsem měla rýmu, takže teploty od 35,5 do 37, dnes 35,7, tak nevím :nevim: . Měřím první cyklus, třeba se to časem trochu vyrýsuje. Ty podle té teploty ovulku poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 08:08
Sine1 píše:
magda82 píše:
holky, já se asi vyprdnu na nějaké testování,budu jen měřit bazálku a hotovo,uvidíme jak dlouho vydržím netestovat(ovulku) :think: :nevim: :nevim:
Magdi, bazalku měřím taky, ale třeba teď jsem měla rýmu, takže teploty od 35,5 do 37, dnes 35,7, tak nevím :nevim: . Měřím první cyklus, třeba se to časem trochu vyrýsuje. Ty podle té teploty ovulku poznáš?

taky se v tom ještě moc nevyznám :nevim: ,měřím druhý měsíc, minulý jsem začala v polovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
9.5.11 08:09

No právě, to upínání se, já si říkala, že zmapuju, kdy by asi mohla být a pak v té době třeba testla, jako některé holky. Jinak bych asi ani neměřila teplotu, měřím ji chvíli a už mě to začná stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
9.5.11 08:10

krásné ráno holky :mavam:
Tak já jsem ovu testy používala jeden cyklus, ale protože nebyly zrovna levné tak už je nepoužívám a navíc jsou prý hodně ovlivnitelné pitím před testováním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
9.5.11 08:16
Jane29 píše:
krásné ráno holky :mavam:
Tak já jsem ovu testy používala jeden cyklus, ale protože nebyly zrovna levné tak už je nepoužívám a navíc jsou prý hodně ovlivnitelné pitím před testováním

Drahé jsou, to je fakt, i když jsem sehnala v akci na netu za 20Kč dva proužky. S tím pitím je docela problém,, chce to prý aspoň dvě, tři hoďky nepít. No, zkusím to jeden měsíc, 8-o jako kontrolu měřím bt, tak pak poreferuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
9.5.11 08:24

jj pak dej vědět. U měl byl taky problém, že já málo kdy vydržím nepít dvě tři hoďky a BT jsem měřila taky sice jen 3 měsíce, ale díky tomu, že cyklus mám pravidelný, tak mi to stačilo a navíc už jsem to pak začala flákat, takže teď měřím jen těsně před MS abych věděla jestli přijde nebo ne, protože den předem mi teplota klesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
9.5.11 09:56

Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
9.5.11 09:57
Kvido píše:
Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.

moccccc gratuluji a přeji aby vše dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital