Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:
Příští měsíc, až pujdeme kupovat testy a lékarníce se zeptá jaký chceme, musíme říct pozitivní, pak to bude ten správný test.
Dobrý večer, tak já stále čekám zda dorazí nebo nedorazí
- měla dorazit včera, teď po porodu mívám cyklus hodně nepravidelný 28-34dnů, takže zatím nějak neplaším a netestuju, počkám si ten týden a pak až otestuju
- ale vzhledem k naší sexuální frekvenci by to byla hodně velká náhoda ![]()
Ahoj holky, držím palce těm, co ještě nedorazila, aby fakt nedorazila!!!
Já už začala testit ovulku, s těmi dvaceti denními zásobami ovulačních testů z netu (nemám tucha, kdy může být, kromě těch orientačních informací), takže po ms testím každý den. Předevčírem jsem tam měla slaboučkého ducha, včera už nic, divné (dnes jsem 8 den cyklu). Ale byl to jiný výrobce testu.
holky, já se asi vyprdnu na nějaké testování,budu jen měřit bazálku a hotovo,uvidíme jak dlouho vydržím netestovat(ovulku)
![]()
Dobré ráno
Já ovu testy ani nechci, nikdy jsem je neměla ani nebudu.
Sačí mi měření BT, dva, tři cykly a vím, kdy ovu přibližně je. Hlavně na to zase až tak nechci myslet a upínat se.
magda82 píše:
holky, já se asi vyprdnu na nějaké testování,budu jen měřit bazálku a hotovo,uvidíme jak dlouho vydržím netestovat(ovulku)![]()
![]()
Magdi, bazalku měřím taky, ale třeba teď jsem měla rýmu, takže teploty od 35,5 do 37, dnes 35,7, tak nevím
. Měřím první cyklus, třeba se to časem trochu vyrýsuje. Ty podle té teploty ovulku poznáš?
Sine1 píše:magda82 píše:Magdi, bazalku měřím taky, ale třeba teď jsem měla rýmu, takže teploty od 35,5 do 37, dnes 35,7, tak nevím
holky, já se asi vyprdnu na nějaké testování,budu jen měřit bazálku a hotovo,uvidíme jak dlouho vydržím netestovat(ovulku)![]()
![]()
. Měřím první cyklus, třeba se to časem trochu vyrýsuje. Ty podle té teploty ovulku poznáš?
taky se v tom ještě moc nevyznám
,měřím druhý měsíc, minulý jsem začala v polovině.
No právě, to upínání se, já si říkala, že zmapuju, kdy by asi mohla být a pak v té době třeba testla, jako některé holky. Jinak bych asi ani neměřila teplotu, měřím ji chvíli a už mě to začná stresovat.
krásné ráno holky ![]()
Tak já jsem ovu testy používala jeden cyklus, ale protože nebyly zrovna levné tak už je nepoužívám a navíc jsou prý hodně ovlivnitelné pitím před testováním
Jane29 píše:
krásné ráno holky
Tak já jsem ovu testy používala jeden cyklus, ale protože nebyly zrovna levné tak už je nepoužívám a navíc jsou prý hodně ovlivnitelné pitím před testováním
Drahé jsou, to je fakt, i když jsem sehnala v akci na netu za 20Kč dva proužky. S tím pitím je docela problém,, chce to prý aspoň dvě, tři hoďky nepít. No, zkusím to jeden měsíc,
jako kontrolu měřím bt, tak pak poreferuju ![]()
jj pak dej vědět. U měl byl taky problém, že já málo kdy vydržím nepít dvě tři hoďky a BT jsem měřila taky sice jen 3 měsíce, ale díky tomu, že cyklus mám pravidelný, tak mi to stačilo a navíc už jsem to pak začala flákat, takže teď měřím jen těsně před MS abych věděla jestli přijde nebo ne, protože den předem mi teplota klesne.
Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.
Kvido píše:
Tak dneska jsem testila a byly tam //. Tak teď se zas budu bát, aby bolo všechno ok.
moccccc gratuluji a přeji aby vše dobře dopadlo ![]()