Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja měřím v puse tak jestli to neni tim, teploměr je včera kupovaný ![]()
Marsi86 píše:
ja měřím v puse tak jestli to neni tim, teploměr je včera kupovaný
aha,no v puse jsou urcite teploty nizsi ![]()
Marsi86 píše:
ja měřím v puse tak jestli to neni tim, teploměr je včera kupovaný
to bude tím.
lokofa
No ja zas mám s těhotenským testem clesrblue blbě zkušenosti, dělala jsem si ho dvakrát a dvakrát jsem na něm měla ducha a tak jsem to zkusila ještě mama testem desítkou a ten byl vždy sněhobílí. Takže od té doby jedině mama testy.
a jinak s těma teplotama já mívám před ovu kolem 36.6 - 36.8, na ovu mi klesne a pak šupky nad 37 jen kdyby se tam chtěla udržet. Teď už ale neměřím pravidelně spíš jen sem tam, abych věděla jestli mi dorazi MS, protože teplota mi den předem klesne.
A jaké používáte značky těhotenských testů?
Jane29 píše:
lokofa
No ja zas mám s těhotenským testem clesrblue blbě zkušenosti, dělala jsem si ho dvakrát a dvakrát jsem na něm měla ducha a tak jsem to zkusila ještě mama testem desítkou a ten byl vždy sněhobílí. Takže od té doby jedině mama testy.
No a já mamatesty mám s duchama pořád.
lokofa píše:Jane29 píše:No a já mamatesty mám s duchama pořád.
lokofa
ja taky ty mamatesty 10 delaji duchy me porad
Já už radši žádné kupovat nebudu.
Mám tady jeden clearblue co mi zbyl a uvidíme příští měsíc, do kdy vydržím. Ale pak už nic nebudu kupovat, jen když nedorazí mrcha
No já kupovala na začátku hodně, to jsem byla schopná dělat si test ke konci cyklu skoro každy den
ale po zkušenosti s clearblue jsem na tom poslední 4 měsíce tak, že jsem dělala jen jeden test.
ahoj holky
jsem tu stále jako černá ovce, ms ještě nedorazila ![]()
lokofa píše:
Ahoj, já mívám cyklus 26-27 dnu. Dneska jsem 28 a test viz foto.
Jenže jsem zkousela ještě clearblue a ten neukazuje nic. tak nevim
tak tenhle dušík vidím i já a to jsem většinou slepá
a ms ti dorazila, to je mi moc líto. Hodně jsem ale četla, že dušíky před ms mohou mást a ms i tak přijde, jakože se vajíčko neudrželo ![]()
a všem novým přeji mooooooc aby to vyšlo ![]()
já používám taky mamatest 10, ale jsou všechny vadný, není tam ta druhá čárka ![]()
tak co Reni, taky zatím nic? ale jak tak koukám na grafík, tak pečeš s ním co? Tak ať to vyjde ![]()
akorat tento mesic mi to taky hazelo nize teploty,jsem myslela ze mam anovulak