Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak mě napadlo, já měla první ms po vysazení ha takovou, že přišlo jeden den špinění, pak ob den špinění a obden příchod normálního krvácení. Takže cyklus asi počítat až od toho normálního krvácení?
To asi ano..já např.špinila když jsem prášky po delší nasazovala běžně…musí se to srovnat po vysazení
dneska je u nás tak krásně
,jenže kdybych mohla s manželem
,ale nemůžeme nebo spíše když je mrcha tak abstinujeme asi 4 dny.pak se na něj opět vrhnu,ale chci zkusit netestovat,snad jen měřit BT.už je toho na mě moc.
nebuď smutná Magdi
když z měření BT poznáš ovulku, tak testovat budem až těhu ![]()
Radka85 píše:
Ahoj, snažíme se první měsíc. Opravdu test pozná těhotenství až těsně před plánovanou MS? Děkuju
Mě při prvním dítěti v den kdy měla MS dorazit vyšel test negativní. Potom jsem testovala až za týden a vyšel pozitivní.
Teď to udělám stejně, MS měla dorazit v sobotu a zatím nikde.
Ahoj holky, dnes jsem se sem dostala až teď..už mám po mrše, tak dneska bude
, a opravdové snažení začně 9 DC, což je v sobotu ( ovulka byla minule dle testu 12 DC.. ) tak to je za chvilenku.. holky všem nám to moc přeji, aby num to květnové snažení vyšlo a měly jsme malé únorňátka
amelielie píše:
Ahoj holky, dnes jsem se sem dostala až teď..už mám po mrše, tak dneska bude![]()
, a opravdové snažení začně 9 DC, což je v sobotu ( ovulka byla minule dle testu 12 DC.. ) tak to je za chvilenku.. holky všem nám to moc přeji, aby num to květnové snažení vyšlo a měly jsme malé únorňátka
jj. budeme si navzájem držet všechny palečky co máme až do úplného zmodrání
![]()
přesně tak všechny palce si budem držet i na nohách
no mi se už taky tránujem
na ovulku, kterou budu mít až za týden
tak já nevím,začalo být teplo a manžel začal si chodit po práci na pivka doufám, že neubližuje moc svým sperminíkům
i když začal brát selzink ![]()
Jane29 píše:
snad ne jedno dvě pivka by snad uškodit neměly ne?
no to právě nevím,když měl před 4 lety zhoršený spermiogram.nejradši bych ho vyzvedla v práci a odvezla hned domů
,jenže teď o víkendu dělala na baráku,chystáme ze dvora fasádu(tak má bohužel teď piva i doma
![]()