Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
9.5.11 14:25

Holky, tak mě napadlo, já měla první ms po vysazení ha takovou, že přišlo jeden den špinění, pak ob den špinění a obden příchod normálního krvácení. Takže cyklus asi počítat až od toho normálního krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.5.11 14:31

To asi ano..já např.špinila když jsem prášky po delší nasazovala běžně…musí se to srovnat po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.5.11 14:33

určitě počítej až od normální ms, hlavně ať se to srovná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 14:36

dneska je u nás tak krásně :-) ,jenže kdybych mohla s manželem :hug: :hug: ,ale nemůžeme nebo spíše když je mrcha tak abstinujeme asi 4 dny.pak se na něj opět vrhnu,ale chci zkusit netestovat,snad jen měřit BT.už je toho na mě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.5.11 14:39

nebuď smutná Magdi :hug: když z měření BT poznáš ovulku, tak testovat budem až těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 14:42

doufám Dami, že máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
9.5.11 14:47

no to víš že jo :lol: tentokrát to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 14:50
damia píše:
no to víš že jo :lol: tentokrát to vyjde :wink:
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.5.11 16:33
Radka85 píše:
Ahoj, snažíme se první měsíc. Opravdu test pozná těhotenství až těsně před plánovanou MS? Děkuju

Mě při prvním dítěti v den kdy měla MS dorazit vyšel test negativní. Potom jsem testovala až za týden a vyšel pozitivní.

Teď to udělám stejně, MS měla dorazit v sobotu a zatím nikde.

• Citovat
  • Upravit
430
9.5.11 17:30

Ahoj holky, dnes jsem se sem dostala až teď..už mám po mrše, tak dneska bude :hug: :hug: , a opravdové snažení začně 9 DC, což je v sobotu ( ovulka byla minule dle testu 12 DC.. ) tak to je za chvilenku.. holky všem nám to moc přeji, aby num to květnové snažení vyšlo a měly jsme malé únorňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 17:31
amelielie píše:
Ahoj holky, dnes jsem se sem dostala až teď..už mám po mrše, tak dneska bude :hug: :hug: , a opravdové snažení začně 9 DC, což je v sobotu ( ovulka byla minule dle testu 12 DC.. ) tak to je za chvilenku.. holky všem nám to moc přeji, aby num to květnové snažení vyšlo a měly jsme malé únorňátka

jj. budeme si navzájem držet všechny palečky co máme až do úplného zmodrání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
9.5.11 17:37

přesně tak všechny palce si budem držet i na nohách :mrgreen: no mi se už taky tránujem :hug: na ovulku, kterou budu mít až za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 17:41

tak já nevím,začalo být teplo a manžel začal si chodit po práci na pivka doufám, že neubližuje moc svým sperminíkům :nevim: :nevim: i když začal brát selzink :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
9.5.11 17:43

snad ne jedno dvě pivka by snad uškodit neměly ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.5.11 17:45
Jane29 píše:
snad ne jedno dvě pivka by snad uškodit neměly ne?

no to právě nevím,když měl před 4 lety zhoršený spermiogram.nejradši bych ho vyzvedla v práci a odvezla hned domů :mrgreen: :mrgreen: ,jenže teď o víkendu dělala na baráku,chystáme ze dvora fasádu(tak má bohužel teď piva i doma :mrgreen: :mrgreen: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí