Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
magda82 píše:
tak já nevím,začalo být teplo a manžel začal si chodit po práci na pivka doufám, že neubližuje moc svým sperminíkům![]()
i když začal brát selzink
no pokud nepije 10 denně, tak si myslím, že to neublíží. A moc práce taky není dobrý, ale co naděláš
Manža taky pořád pracuje, a pak doma na domečku, ať už se můžem přestěhovat, takže máme beztak taky spermíky v oslabení, ale aspoň jeden zdatný bojovník tam bude, uvidíš ![]()
Kvido píše:Jo, z ranní moči je to lepší.
No zkusím to zase zítra ráno, určitě to nevydržím dýl… jsem z toho hrozně na nervy
trochu mě bolí podbříško a taky se mi občas udělá šoufl, ale jen velmi mírně a stačí se napít něčeho studeného, a přejde to, tak nevím jestli si to jen nevsugerovávám ![]()
Radka85 píše:
Holky je možné v době ovulace cítit pobolívání podbřišku? Spíš takové napětí?
já při ovulce mám bolest v podbřišku a bolí mě i vaječníky
Holky mě už hrabe, včera jsem měla ten pozitivní test a dneska už přemýšlím, jestli to náhodou není mimoděložní nebo jestli nebyl falešně pozitivní, ale to by asi ta druhá čárka nebyla stejně silná jako ta první. Mám trochu tlaky v podbříšku, ale je to prý úplně normální. No, jsem fakt cvok a omlouvám se, že vás s tím otravuju, když bych měla být ráda, že tam ty čárky jsou. K dr budu moct jít až někdy příští týden, tento týden jezdím s prckem po doktorech.
lokofa píše:damia píše:Já 27 dnu.lokofa píše:budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
Já ve čt na utz k dr na potvrzení ovu a chce mi dát nějaké léky na špinění.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá
jak dlouhý máš cyklus?
já 30, tak to taky uzavřu tuším ještě s Magdou ![]()
alušíček píše:Kvido píše:Jo, z ranní moči je to lepší.No zkusím to zase zítra ráno, určitě to nevydržím dýl… jsem z toho hrozně na nervytrochu mě bolí podbříško a taky se mi občas udělá šoufl, ale jen velmi mírně a stačí se napít něčeho studeného, a přejde to, tak nevím jestli si to jen nevsugerovávám
přeji ti, ať tam najdeš // ![]()
Kvido píše:
Holky mě už hrabe, včera jsem měla ten pozitivní test a dneska už přemýšlím, jestli to náhodou není mimoděložní nebo jestli nebyl falešně pozitivní, ale to by asi ta druhá čárka nebyla stejně silná jako ta první. Mám trochu tlaky v podbříšku, ale je to prý úplně normální. No, jsem fakt cvok a omlouvám se, že vás s tím otravuju, když bych měla být ráda, že tam ty čárky jsou. K dr budu moct jít až někdy příští týden, tento týden jezdím s prckem po doktorech.
no jestli máš tlustý čárky, tak buď v pohodě
začínají ti šílet hormony, to bude dobrý a podbřišek přejde ![]()
damia píše:
přeji ti, ať tam najdeš //
Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést
to čekání je nejhorší ![]()
Damia: děkuju, jsem vážně nějak mimo, plaším asi zbytečně, to jen kvůli tomu, že jak chodím na emimino, přečtu si kolikrát to spoustě holkám nevyšlo a že se to stává mnohem častěji než jsem myslela.
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde. ![]()
alušíček píše:damia píše:Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést
přeji ti, ať tam najdeš //to čekání je nejhorší
to ti věřím, já to taky tak zkoumala, nakonec ale přišla ms, ale třeba tobě stoupá hcg pomalu a vyjde to, držím palečky
Kvido píše:
Damia: děkuju, jsem vážně nějak mimo, plaším asi zbytečně, to jen kvůli tomu, že jak chodím na emimino, přečtu si kolikrát to spoustě holkám nevyšlo a že se to stává mnohem častěji než jsem myslela.
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde.
to je normální, že máš strach. Já už se bojím teď a to jdem teprv za týden zase zadělávat ![]()
alušíček píše:damia píše:Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést
To znám, já to měla minulý měsíc. Ms meškala čtrnáct dní!
První test dělaný tři dny po zpoždění - duch, ale docela dobře viditelný a pak už ani ťuk, když přišla ms, tak jsem byla ráda, že už vím na čem jsem.
Ale tobě přeju, ať se to rozsekne tím druhým způsobem a najdeš konečně ty //. ![]()
Alušíčku, brzy to budeš vědět
Asi bych zkusila zas dva různé, ať máš jistotu
Držím palečky!!
damia píše:Kvido píše:to je normální, že máš strach. Já už se bojím teď a to jdem teprv za týden zase zadělávat
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde.
Já 27 dnu.