Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
10.5.11 13:31
damia píše:
lokofa píše:
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
Já ve čt na utz k dr na potvrzení ovu a chce mi dát nějaké léky na špinění.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.
budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení :-D taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá :-D jak dlouhý máš cyklus?

Já 27 dnu.

• Citovat
  • Upravit
17211
10.5.11 13:33
magda82 píše:
tak já nevím,začalo být teplo a manžel začal si chodit po práci na pivka doufám, že neubližuje moc svým sperminíkům :nevim: :nevim: i když začal brát selzink :think:

no pokud nepije 10 denně, tak si myslím, že to neublíží. A moc práce taky není dobrý, ale co naděláš :-( Manža taky pořád pracuje, a pak doma na domečku, ať už se můžem přestěhovat, takže máme beztak taky spermíky v oslabení, ale aspoň jeden zdatný bojovník tam bude, uvidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 13:33
Kvido píše:Jo, z ranní moči je to lepší.

No zkusím to zase zítra ráno, určitě to nevydržím dýl… jsem z toho hrozně na nervy :cert: trochu mě bolí podbříško a taky se mi občas udělá šoufl, ale jen velmi mírně a stačí se napít něčeho studeného, a přejde to, tak nevím jestli si to jen nevsugerovávám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:34
Radka85 píše:
Holky je možné v době ovulace cítit pobolívání podbřišku? Spíš takové napětí?

já při ovulce mám bolest v podbřišku a bolí mě i vaječníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 13:35

Holky mě už hrabe, včera jsem měla ten pozitivní test a dneska už přemýšlím, jestli to náhodou není mimoděložní nebo jestli nebyl falešně pozitivní, ale to by asi ta druhá čárka nebyla stejně silná jako ta první. Mám trochu tlaky v podbříšku, ale je to prý úplně normální. No, jsem fakt cvok a omlouvám se, že vás s tím otravuju, když bych měla být ráda, že tam ty čárky jsou. K dr budu moct jít až někdy příští týden, tento týden jezdím s prckem po doktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:36
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
Já ve čt na utz k dr na potvrzení ovu a chce mi dát nějaké léky na špinění.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.
budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení :-D taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá :-D jak dlouhý máš cyklus?
Já 27 dnu.

já 30, tak to taky uzavřu tuším ještě s Magdou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:38
alušíček píše:
Kvido píše:Jo, z ranní moči je to lepší.
No zkusím to zase zítra ráno, určitě to nevydržím dýl… jsem z toho hrozně na nervy :cert: trochu mě bolí podbříško a taky se mi občas udělá šoufl, ale jen velmi mírně a stačí se napít něčeho studeného, a přejde to, tak nevím jestli si to jen nevsugerovávám :-(

přeji ti, ať tam najdeš // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:39
Kvido píše:
Holky mě už hrabe, včera jsem měla ten pozitivní test a dneska už přemýšlím, jestli to náhodou není mimoděložní nebo jestli nebyl falešně pozitivní, ale to by asi ta druhá čárka nebyla stejně silná jako ta první. Mám trochu tlaky v podbříšku, ale je to prý úplně normální. No, jsem fakt cvok a omlouvám se, že vás s tím otravuju, když bych měla být ráda, že tam ty čárky jsou. K dr budu moct jít až někdy příští týden, tento týden jezdím s prckem po doktorech.

no jestli máš tlustý čárky, tak buď v pohodě :hug: začínají ti šílet hormony, to bude dobrý a podbřišek přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 13:43
damia píše:

Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést :-) to čekání je nejhorší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 13:46

Damia: děkuju, jsem vážně nějak mimo, plaším asi zbytečně, to jen kvůli tomu, že jak chodím na emimino, přečtu si kolikrát to spoustě holkám nevyšlo a že se to stává mnohem častěji než jsem myslela.
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:48
alušíček píše:
damia píše:
Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést :-) to čekání je nejhorší :zed:

to ti věřím, já to taky tak zkoumala, nakonec ale přišla ms, ale třeba tobě stoupá hcg pomalu a vyjde to, držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:50
Kvido píše:
Damia: děkuju, jsem vážně nějak mimo, plaším asi zbytečně, to jen kvůli tomu, že jak chodím na emimino, přečtu si kolikrát to spoustě holkám nevyšlo a že se to stává mnohem častěji než jsem myslela.
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde. :-D

to je normální, že máš strach. Já už se bojím teď a to jdem teprv za týden zase zadělávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
alušíček píše:
damia píše:
Snad se to už brzy nějak rozsekne, nemůžu se vůbec soustředit a pořád jen čučím na diskuse a zkoumám jestli testy, které mají spolehlivost 99,99 % se můžou plést :-) to čekání je nejhorší :zed:

To znám, já to měla minulý měsíc. Ms meškala čtrnáct dní! :zed: První test dělaný tři dny po zpoždění - duch, ale docela dobře viditelný a pak už ani ťuk, když přišla ms, tak jsem byla ráda, že už vím na čem jsem.
Ale tobě přeju, ať se to rozsekne tím druhým způsobem a najdeš konečně ty //. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
alušíček píše:
damia píše:

Alušíčku, brzy to budeš vědět :pankac: Asi bych zkusila zas dva různé, ať máš jistotu :palec: Držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 13:52
damia píše:
Kvido píše:
Holky moc vám přeju ať už ty // dorází také k vám, snažím se posílat bacílky co to jde. :-D
to je normální, že máš strach. Já už se bojím teď a to jdem teprv za týden zase zadělávat :wink:
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital