Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky! ![]()
Reny, buď mám vlčí mlhu nebo tam toho dušíka taky vidím ![]()
Určitě by to stálo za zkoušku ob den ![]()
Alušíčku,
tak co, je tam //???????????????
Dobré ráno holky ![]()
tak ja nevím, ať koukám, jak koukám, tak jsem asi slepá a nic tam nevidím, ale když holky říkaj, že tam něco vidí, tak tam určitě něco bude ![]()
hezký den holky
tak co dnešní testíky? jsem napnutá a držím palečky ![]()
ms už mám za sebou, tak hurá na přípravu ![]()
alušíček píše:
negativní jak jen může býta MS nikde
Tak to mě mrzí
A to na obou typech testu? Možná by nebyla špatná kontrola u mudr, kolik máš zpoždění? Jinak máš ms pravidelnou?
Sine1 píše:alušíček píše:Tak to mě mrzí
negativní jak jen může býta MS nikde
A to na obou typech testu? Možná by nebyla špatná kontrola u mudr, kolik máš zpoždění? Jinak máš ms pravidelnou?
Do teď to bylo pravidelné jak hodinky … Dneska jsem zkoušela poslení test, co jsem měla doma a nic, i kdybych chtěla, tak tam ani ducha nenajdu. MS jsem měla mít minulý pátek, jestli nebude do zítra tak asi půjdu k doktorovi ![]()
já bych počkala a do víkendu a pak bych zašla na vyvolávačku, když je test negativní
já měla taky negativní a do 3 dnů ms dorazila ![]()
damia píše:
já bych počkala a do víkendu a pak bych zašla na vyvolávačku, když je test negativníjá měla taky negativní a do 3 dnů ms dorazila
už bych klidně brala i MS, abychom pak mohli zkoušet na novo ![]()
to ti věřím, já to říkala taky po tom sněhobílým testu, ale uvidíš, třeba je ještě šance ![]()
Raději se už upínám na nový měsíc a nové pokusy
přeci jen, na těch testech píšou spolehlivost 99 %, tak se mi nějak nejeví, že zrovinka já bych byla ta zářná výjimka ![]()
v tom případě je nejlepší, ať ms dorazí hned a pokračovat dál, snad to půjde i bez doktora
Souhlasím s holkami, pokud do něděle nic, v pondělí k mudr.
Je to ale o nervy, to je fakt ![]()
jako správná hysterka, nakvačím k doktorovi už zítra, platím si zdravotní pojištění jak mourovatá, tak ať se o mě trochu starají ![]()