Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
10.5.11 11:49
Jane29 píše:
hezký slunečný den :mavam:
:mavam: hezký den :)

Už jsem byla nachystaná že půjdeme ven, a malá usnula v postýlce, tak čekám až se vzbudí a pak vyrazíme.

• Citovat
  • Upravit
12803
10.5.11 11:52

jj taky bych vyrazila na sluníčko, ale jsem v práci až do večera, tak snad to aspoň rychle uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 11:55

přeji krásný den uživejte si ho od čtvrtka má zase pršet :-( ja jsem taky v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.5.11 12:10

Já dopoledne vubec ven a štve me to. Ale dítko mi od půl desáté spí a já vařím. Vstává kolem oběda, takže bohužel.

Ale stejně to budu muset nějak posunout,at spí po obede a varit bud brzo ráno nebo den predem.

• Citovat
  • Upravit
2786
10.5.11 12:19

Lokofo, já to mám s dítkem také tak, chodí spát dopo, na oběd se vzbudí a pak chodí spát až kolem čtvrtý, to by zas jinak nevydržel až do večera. Zkoušela jsem mu spánek protáhnout až po o, ale není na to ještě připravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.5.11 12:25

holky, já dávala dcerku ve věku do 1 roku spávat kolem 10 dopoledne, vzbudila se na oběd a pak šla spinkat ve 2 a spala do 4 a pak 7 šla spát na noc.po 1 roku jsem ji začala dávat spinkat až kolem 12 a pak ještě odpoledne aby to nebylo moc na ni nebylo moc do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.5.11 12:40

Když každé dítko je individuální no.
Starší mi od roka spával po obědě, toto ne a ne, max do půl desáte a už je protiva

• Citovat
  • Upravit
623
10.5.11 12:47

Ahoj holky,
taky přeju krásný jarní den :kytka: Kdo může, užívejte sluníčka.. Já bohužel do pozdního odpoledne trčím v práci a po práci mě čekají dva testy ve škole (dodělávám si vš), tudíž z dnešního dne nebudu mít skoro nic.
Ovulka asi taky zatím nedorazila, test negativní a teplota 36,2 (ale předtím jsem měla 35,6 až 37 - rýma). Jsem devátý den cyklu, tak snad ještě dorazí (ale poslední, respektive první cyklus po vysazení ha byl 22 dní). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alušík
10.5.11 13:04

taky čekám.. :-(

Ahoj, jsem tu nová, teda čtu tu všechny diskuze na téma TT a opožděná MS a už jsem z toho úplně vyřízená :-) pořád čekám.. mám 4 dny zpozdění a TT pořád negativní a ne a ne se objevit druhá čárka, chjo… :zed:

• Citovat
  • Upravit
623
10.5.11 13:18

A jaké TT jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 13:23

Včera Clearblue a dneska ForYou. Původně jsem chtěla po 48 hodinách ale nevydržela jsem to a šla jsem si pro další :-? Pořád se uklidňuju tím, že jsem je měla udělat hned ráno a ne až dopoledne, když piju dost vody… tak snad ten třetí… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 13:24

p.s. musela jsem změnit nick … alušík je už registrovaný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:28

ahoj holky a hezký den :-D mám malýho nemocnýho, tak sedíme doma a celý týden asi budem, ale aspoň něco pobalím. MS pomalu končí, tentokrát byla nějaká rychlá :-D tak se musíme začít snažit dřív, co kdyby náhodou se posunula i ovulka :mrgreen: Ale to bude až příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 13:29
alušíček píše:
Včera Clearblue a dneska ForYou. Původně jsem chtěla po 48 hodinách ale nevydržela jsem to a šla jsem si pro další :-? Pořád se uklidňuju tím, že jsem je měla udělat hned ráno a ne až dopoledne, když piju dost vody… tak snad ten třetí… :zed: :zed:

Jo, z ranní moči je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 13:30
lokofa píše:
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
Já ve čt na utz k dr na potvrzení ovu a chce mi dát nějaké léky na špinění.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.

budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení :-D taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá :-D jak dlouhý máš cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí