Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj taky bych vyrazila na sluníčko, ale jsem v práci až do večera, tak snad to aspoň rychle uteče
přeji krásný den uživejte si ho od čtvrtka má zase pršet
ja jsem taky v práci
Já dopoledne vubec ven a štve me to. Ale dítko mi od půl desáté spí a já vařím. Vstává kolem oběda, takže bohužel.
Ale stejně to budu muset nějak posunout,at spí po obede a varit bud brzo ráno nebo den predem.
Lokofo, já to mám s dítkem také tak, chodí spát dopo, na oběd se vzbudí a pak chodí spát až kolem čtvrtý, to by zas jinak nevydržel až do večera. Zkoušela jsem mu spánek protáhnout až po o, ale není na to ještě připravený.
holky, já dávala dcerku ve věku do 1 roku spávat kolem 10 dopoledne, vzbudila se na oběd a pak šla spinkat ve 2 a spala do 4 a pak 7 šla spát na noc.po 1 roku jsem ji začala dávat spinkat až kolem 12 a pak ještě odpoledne aby to nebylo moc na ni nebylo moc do večera.
Když každé dítko je individuální no.
Starší mi od roka spával po obědě, toto ne a ne, max do půl desáte a už je protiva
Ahoj holky,
taky přeju krásný jarní den
Kdo může, užívejte sluníčka.. Já bohužel do pozdního odpoledne trčím v práci a po práci mě čekají dva testy ve škole (dodělávám si vš), tudíž z dnešního dne nebudu mít skoro nic.
Ovulka asi taky zatím nedorazila, test negativní a teplota 36,2 (ale předtím jsem měla 35,6 až 37 - rýma). Jsem devátý den cyklu, tak snad ještě dorazí (ale poslední, respektive první cyklus po vysazení ha byl 22 dní). ![]()
Ahoj, jsem tu nová, teda čtu tu všechny diskuze na téma TT a opožděná MS a už jsem z toho úplně vyřízená
pořád čekám.. mám 4 dny zpozdění a TT pořád negativní a ne a ne se objevit druhá čárka, chjo… ![]()
Včera Clearblue a dneska ForYou. Původně jsem chtěla po 48 hodinách ale nevydržela jsem to a šla jsem si pro další
Pořád se uklidňuju tím, že jsem je měla udělat hned ráno a ne až dopoledne, když piju dost vody… tak snad ten třetí…
![]()
ahoj holky a hezký den
mám malýho nemocnýho, tak sedíme doma a celý týden asi budem, ale aspoň něco pobalím. MS pomalu končí, tentokrát byla nějaká rychlá
tak se musíme začít snažit dřív, co kdyby náhodou se posunula i ovulka
Ale to bude až příští týden
alušíček píše:
Včera Clearblue a dneska ForYou. Původně jsem chtěla po 48 hodinách ale nevydržela jsem to a šla jsem si pro dalšíPořád se uklidňuju tím, že jsem je měla udělat hned ráno a ne až dopoledne, když piju dost vody… tak snad ten třetí…
![]()
Jo, z ranní moči je to lepší.
lokofa píše:
Kvido gratuluju.Já MS ještě dneska a něco drobného asi zítra. Pak bude na měsíc klid. Hurááááá.
Ale stejně mám manžela celý týden v práci i celý víkend pak pondělí a jede pryč.
Já ve čt na utz k dr na potvrzení ovu a chce mi dát nějaké léky na špinění.
No nevím, hormony moc nechci, zatím jsem na druhý měsíc najela s gynexem.
budem tu asi spolu uzavírat květnový snažení
taky mi ms končí dnes či zítra, je nějaká rychlá
jak dlouhý máš cyklus?
Už jsem byla nachystaná že půjdeme ven, a malá usnula v postýlce, tak čekám až se vzbudí a pak vyrazíme.