Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
10.5.11 14:14
Marsi86 píše:
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ?? :?:

teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 14:17
damia píše:
Marsi86 píše:
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ?? :?:
teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen :wink:

tak přitel ten by to pořád dělal takže to není problém :-D :-D díky za vysvětlení .
Ale jak má vypadat ten hlen?? Holky tohle všechno bylo pro mě donedávna španělská vesnice proto ty otázky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 14:18
alušíček píše:
Kvido píše:
alušíček píše:
Kvido píše:
Já jsem taky dělala mamatest 10.
chyba je určitě v testu !!!
No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No samozřejmě ne v tom tvým ale v tom mým :-) asi ho budu reklamovat … :lol:

Jo, to udělej! Co si to vůbec dovolujou, prodávat vadný - negativní testy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 14:18

děkuji za rady :kytka:

Kvido píše:
Marsi86 píše:
Tak teď si nejsem jistá, ale myslím, že teplota stoupne až po ovu, kdyžtak mě opravte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 14:19
Marsi86 píše:
damia píše:
Marsi86 píše:
teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen :wink:
tak přitel ten by to pořád dělal takže to není problém :-D :-D díky za vysvětlení .
Ale jak má vypadat ten hlen?? Holky tohle všechno bylo pro mě donedávna španělská vesnice proto ty otázky :mrgreen: :mrgreen:

Jako vaječný bílek, ten je nejplodnější, to už je ovu na spadnutí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 14:20
Kvido píše:
Marsi86 píše:
damia píše:
Marsi86 píše:
Ale jak má vypadat ten hlen?? Holky tohle všechno bylo pro mě donedávna španělská vesnice proto ty otázky :mrgreen: :mrgreen:
Jako vaječný bílek, ten je nejplodnější, to už je ovu na spadnutí. :-D

děkuji ti :mrgreen: bude to zajimavé ja se ještě nikdy takhle podrobně nezkoumala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
10.5.11 14:23

Jinak, najdi si diskusi Meranie BT tam jsou hned na začátku odkazy na různé stránky ohledně těch tvých otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 14:23
Kvido píše:
alušíček píše:
Kvido píše:
alušíček píše:
Kvido píše:
Já jsem taky dělala mamatest 10.
chyba je určitě v testu !!!
No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No samozřejmě ne v tom tvým ale v tom mým :-) asi ho budu reklamovat … :lol:
Jo, to udělej! Co si to vůbec dovolujou, prodávat vadný - negativní testy. :mrgreen:

večer raději nebudu pít ani vodu, aby to ráno konečně vyšlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 14:27
Marsi86 píše:
damia píše:
Marsi86 píše:

a snažte se obden, ať je spermíků víc a větší šance :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 14:32

Marsi86

tady je ten hlen super popsaný

http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 14:43

Renca127

tak co Reni, jak je? Ještě se stále držíš netestovat? Jinak doufám, že tam // budou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
10.5.11 18:54

ahoj jojo testovala jsem - magor noo.

• Citovat
  • Upravit
14777
10.5.11 19:22

něco tam vidím. Jen počkej pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.5.11 21:32
Renca127 píše:
ahoj jojo testovala jsem - magor noo.

nejsi :wink: a taky tam vidím dušíka a to většinou nic nevidím :-D tak držím palečky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
10.5.11 22:16

dobrou noc holky, jdu spát :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie