Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marsi86 píše:
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ??
teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen ![]()
damia píše:Marsi86 píše:teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ??
tak přitel ten by to pořád dělal takže to není problém
díky za vysvětlení .
Ale jak má vypadat ten hlen?? Holky tohle všechno bylo pro mě donedávna španělská vesnice proto ty otázky
![]()
alušíček píše:Kvido píše:No samozřejmě ne v tom tvým ale v tom mýmalušíček píše:No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní.Kvido píše:chyba je určitě v testu !!!
Já jsem taky dělala mamatest 10.![]()
![]()
asi ho budu reklamovat …
Jo, to udělej! Co si to vůbec dovolujou, prodávat vadný - negativní testy. ![]()
děkuji za rady ![]()
Kvido píše:Marsi86 píše:Tak teď si nejsem jistá, ale myslím, že teplota stoupne až po ovu, kdyžtak mě opravte.
Marsi86 píše:damia píše:tak přitel ten by to pořád dělal takže to není problémMarsi86 píše:teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ??![]()
díky za vysvětlení .
Ale jak má vypadat ten hlen?? Holky tohle všechno bylo pro mě donedávna španělská vesnice proto ty otázky![]()
Jako vaječný bílek, ten je nejplodnější, to už je ovu na spadnutí. ![]()
Kvido píše:Marsi86 píše:Jako vaječný bílek, ten je nejplodnější, to už je ovu na spadnutí.damia píše:tak přitel ten by to pořád dělal takže to není problémMarsi86 píše:teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen
ja jsem dneska 6 DC a 1den nez červené potvory tak na to dneska asi vlitnem a musim si ohlidat ovulku ..holky zase jedne blbej dotaz ovulku poznám tak že mi stoupne BT nebo zustane pár dni stejná ??![]()
díky za vysvětlení .
Ale jak má vypadat ten hlen?? Holky tohle všechno bylo pro mě donedávna španělská vesnice proto ty otázky![]()
děkuji ti
bude to zajimavé ja se ještě nikdy takhle podrobně nezkoumala ![]()
Jinak, najdi si diskusi Meranie BT tam jsou hned na začátku odkazy na různé stránky ohledně těch tvých otázek.
Kvido píše:alušíček píše:Jo, to udělej! Co si to vůbec dovolujou, prodávat vadný - negativní testy.Kvido píše:No samozřejmě ne v tom tvým ale v tom mýmalušíček píše:No, to mi ani neříkej, protože je tenhle měsíc pozitivní.Kvido píše:chyba je určitě v testu !!!
Já jsem taky dělala mamatest 10.![]()
![]()
asi ho budu reklamovat …
večer raději nebudu pít ani vodu, aby to ráno konečně vyšlo ![]()
Marsi86 píše:damia píše:tak přitel ten by to pořád dělal takže to není problémMarsi86 píše:teď doufám že se nepletu, ale po ovulce se musí aspoň 3 dny držet teploty cca 0,5 stupně nahoře, tak poznáš podle BT, že byla ovulka. Ale musíš se už snažit 3 DNY PŘED ovulkou!!!!!! nečekej, až ti teploty stoupnou, pozoruj třeba i hlen
díky za vysvětlení .
a snažte se obden, ať je spermíků víc a větší šance ![]()
tak co Reni, jak je? Ještě se stále držíš netestovat? Jinak doufám, že tam // budou ![]()
Renca127 píše:
ahoj jojo testovala jsem - magor noo.
nejsi
a taky tam vidím dušíka a to většinou nic nevidím
tak držím palečky ![]()