Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ještě to nevzdávej
dle grafu jsi teprve 13 DPO, zítra může být dušík, držím palečky ![]()
petka.konecna píše:
Ahoj holky, tak se přiznávám, včera jsem testovala a jsou tam //Jsme s manželem tak trošku v šoku, oklepáváme se, ale jinak dobrý, cítím se dobře.
K dr. půjdu nejdřív asi za 14 dní (teď jsem nějaký 4tt), tak to nemá ještě cenu.
Přeji Všem, aby se taky brzy dočkaly //
moc blahopřeji
a ať je vše ok ![]()
nějak nám to tady začíná řídnout
tak snad i tento měsíc se někomu zadaří ![]()
ahoj holky !! no jo řídneme, ale to je dobře, jen ať se nám postupně všem ukážou //… já jsem dnes 8 DC.. tak třeba to tentokrát vyjde.. vždycky jsem si myslela, že až bubu chtít mít dítě, tak prostě řeknu ted a bude , ale ono to opravdu není tak snadné ..pa pa holky
ahoj holky, tak nevím co se děje
,podle MS jsem 6DC,ale hlen tomu neodpovídá, neboť když jsem toho 3,5, našla na toaleťáku stopy červené,tak od toho dne bych mohla být 11DC. protože jsem zaznamenala hlen a začíná řídnout a natahovat se, ale proč jsem to pak toho 8.5. znovu dostala a trvalo to do 11.5. ?doufám že jsem nebyla těhu.
holky, včera jsem se ani nerozloučila,omlouvám se nebylo mi fajn
jinak dobré ráno ![]()
Renca127 píše:
ahoj holky hlasim ze prisla ms
to je mi líto
teď ti přeji nejen aby ti to vyšlo, ale aby jsi neměla zase tak dlouhý cyklus ![]()
magda82 píše:
ahoj holky, tak nevím co se děje,podle MS jsem 6DC,ale hlen tomu neodpovídá, neboť když jsem toho 3,5, našla na toaleťáku stopy červené,tak od toho dne bych mohla být 11DC. protože jsem zaznamenala hlen a začíná řídnout a natahovat se, ale proč jsem to pak toho 8.5. znovu dostala a trvalo to do 11.5. ?doufám že jsem nebyla těhu.
tak nevím, ale každopádně na to dnes skočte, ať to máš pojištěný ![]()
tak to nevím, neboť mám u nás tchýnia spí vedle s malou v pokojíčku
dobré ráno holky,
koukám za ty dva dny co jsem tu nebyla máme další těhulku petka.konecna moc moc gratuluji. Jinak ja uz brzy očekávám ovulku, takže se hezky snažíme
a pak zas ta oba čekání ![]()
magda82 S tím hlenem nevím, ten jsem nikdy nesledovala, ale určitě to pojisti.
ahoj holky
já mám mít ovu až asi v neděli, tak od středy jdem na to
to už bude mít většina po ovu, tak všem přeji, ať spermíci bojují a vyhrají ![]()
ahoj holky, tak jak jste se meli o vikendu a jak se pripravujete na ovulacni snazenicko a nasledne cekani?
ahoj holky dočítám, co jste tady psaly, je teď u nás tchýně.Jinak u mě je celkem vše ok, jen mě bolí záda.
necháme asi na zítra, manžílek má strach, že nás uslyší přes zeď
,ale zkusím ho přemluvit ![]()