Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:Marsi86 píše:já už mám doma drobky dva, mám je v podpisu, pokud nevidíš, tak si to musíš nastavitdamia píše:a jak dlouho se snažite o mimi ?? a máte nějakého drobečka ?? nebo to bude přvní mimi ?? My se snažíme o prvního mimiska
to vlhko značí období před ovulkou, a hlen se postupně mění vlhký - krémový - bílkový. Ten bílkový je plodný, to je ovulace, pak je sucho. Takže já sleduji i BT i hlen, ale vím už z předchozích cyklů, kdy bude ovulka, tak to pak jistíme, tak se taky snažteBudou mít v létě 7 let a 3 roky, tak se snažíme už o třetí
tak hlavně ať to vyjde
my jsme měli první hned
už to vidim jsem to předtím neměla nastavené,
skoro každy píše že prvního mimiska měli hned to Vám fakt zavidím ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
Ahoj holky ![]()
Lokofo, já měla včera konečně takového silnějšího ducha na ovu testu. Prý se to počítá jako negativní, ale byla jsem 16 dc, graf bt mi vyhodnocuje ovu dva dny předtím (měřím si první měsíc), tak nevím.
Minulou ovu jsem nesledovala.
Chtěla bych se vás všch holky zeptat, jaké máte zkušenosti s vyhodnocováním ovu na womenzone (nebo fertility)? Dá se na to spoléhat??
Ahoj tak od zítřka si taky začínám něřit BT tak snad mi ten graf něco prozradí a nebudu z toho jelen… jinak já to nechám jen ta té teplotě a ovu si kupovat, nedávno jsem vyhodila plno peněz za TT a nic jsem z toho neměla, budu věřit teplotě a uvidím ![]()
no přestávám s tím womenzone, neboť podle toho mi to ukazuje blbě-první krvácení jsem 3.5.(1DC)pak už nic pak jsem to dostala 8.5.-11.5.(a zase od toho 8.5. mi to vyhodnotilo zase 1DC,a na fertility to bere jako jen špinění a jsem podle fertility 16DC.takže womenzone já osobně zamítám.
jinak dobré ránko holky
![]()
zanetka2712 píše:
co je to fertility?
něco podobného jako womenzone,jen je to anglicky.
http://www.fertilityfriend.com/
magda82 píše:zanetka2712 píše:něco podobného jako womenzone,jen je to anglicky.
co je to fertility?
mužu se zeptat na konci cyklu mám dat asi vyhodnotit graf ale jak se to v tom programu dělá a co udělat pokud chci začit nový cyklus /graf??
po pravdě jsem nic nenastavovala, mě to automaticky, já jsem zapsala do grafu první krvácení,tak mi to udělalo nový graf(a zároveň taky asi datum další MS)neboť tam mám zaznamenané první krvácení 3.5. a podle minulého měsíce to bylo 27 dní,tak mi to ukončilo 30.5. ,ale je to jen orientační.a na womenzone,mě to vyznačilo až 8.6. to mi moc počtově nesedí.
snad se vám to ukáže jak mi to hodnotí womenzone.fetrility to nechává vcelku.
Ahoj holky… mě se ms nedostavila už měsíc…ale bojím se testu, že bude zklamání…jelikož už minule sem to měla takhle…ms nedorazila…udělala jsem test, byl tam silnější duch…ale na dalších testech už nic nebylo…a pak ms dorazila…takže nejspíš samovolný potrat nebo to bylo jen falešné…? nevím
a teď se to jakože asi opakuje…dělala sem si jeden test, ale už den po vynechání…byl negativní…a na další sem ještě nenašla odvahu…
Ojinka7 píše:
Ahoj holky… mě se ms nedostavila už měsíc…ale bojím se testu, že bude zklamání…jelikož už minule sem to měla takhle…ms nedorazila…udělala jsem test, byl tam silnější duch…ale na dalších testech už nic nebylo…a pak ms dorazila…takže nejspíš samovolný potrat nebo to bylo jen falešné…? nevím
a teď se to jakože asi opakuje…dělala sem si jeden test, ale už den po vynechání…byl negativní…a na další sem ještě nenašla odvahu…
Měla jsem to podobně, jen to zpoždění bylo jen čtrnáct dní taky jeden duch na testu a pak přišla. Další cyklus zase zpoždění a bála jsem se testovat, že s toho zase nic nebude, ale nakoned jsem to prubla už čtyři dny po zpoždění a tentokrát to vyšlo.
Radši bych testla, ať aspoň víš na čem jseš. Takhle dlouhé cykly, to není moc běžné a co k doktorovi, nepůjdeš?
Kvido píše:Ojinka7 píše:Měla jsem to podobně, jen to zpoždění bylo jen čtrnáct dní taky jeden duch na testu a pak přišla. Další cyklus zase zpoždění a bála jsem se testovat, že s toho zase nic nebude, ale nakoned jsem to prubla už čtyři dny po zpoždění a tentokrát to vyšlo.
Radši bych testla, ať aspoň víš na čem jseš. Takhle dlouhé cykly, to není moc běžné a co k doktorovi, nepůjdeš?
tak to gratuluju
…byla bych ráda, kdyby to už taky vyšlo
určitě testnu, jen ještě nevím, kdy najdu odvahu
…k doktorovi mám jít až za 14 dní…
Sine1 píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …Ahoj holky
Chtěla bych se vás všch holky zeptat, jaké máte zkušenosti s vyhodnocováním ovu na womenzone (nebo fertility)? Dá se na to spoléhat??
Lokofo, já měla včera konečně takového silnějšího ducha na ovu testu. Prý se to počítá jako negativní, ale byla jsem 16 dc, graf bt mi vyhodnocuje ovu dva dny předtím (měřím si první měsíc), tak nevím.Minulou ovu jsem nesledovala.
no tak to by mě taky zajímalo
mě dnes teplota vylítla na 37,2 a dle grafu jsem prý už 3DPO
ale předtím jsem měla ovu až 15DC, teď by to bylo už 8DC
leze na mě ale nějaký bacil, kluci mají rýmu, tak doufám, že ovulka o víkendu teprve bude, i hlen nebyl, ale pojistka tam je neplánovaně, tak se uvidí ![]()