Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teď jsem se zběžně dívala, kdy by byl porod a ten by byl v únoru, tak proč jsi březen přeskočila? Ten je na řadě v červnovým snažení?
No jinak můžu vám říct, že teď by se mi to nehodilo, máme zamluvené hory na začátek února, nerada bych, aby nejeli ani kluci
ale snažit se budem pro radost ![]()
damia píše:
teď jsem se zběžně dívala, kdy by byl porod a ten by byl v únoru, tak proč jsi březen přeskočila? Ten je na řadě v červnovým snažení?No jinak můžu vám říct, že teď by se mi to nehodilo, máme zamluvené hory na začátek února, nerada bych, aby nejeli ani kluci
ale snažit se budem pro radost
No protože n jedné straně nemám vejcovod,tudíž se mi možnost otěhotnení střídá ob měsíc
no teď mě to napadlo, že to máš asi tak, tak uvidíš až po ms
a příště to dopadne líp ![]()
damia píše:
no teď mě to napadlo, že to máš asi tak, tak uvidíš až po msa příště to dopadne líp
no to nevím.
![]()
ono tak na povel je to blbý no. Ale zase bych se ráda vyhla IVF a radši bych aby to vyšlo přirozeně. Uvidíme, tři cykly s pregnylem (což je pro nás půl roku)a pak se uvidí
teď to bylo poprvý? Držím palečky, třeba se spermík na povel prokouše ![]()
damia píše:
teď to bylo poprvý? Držím palečky, třeba se spermík na povel prokouše
nee poprvý ne, třetí cyklus
takže teď to bylo naposledy s pregnylem a pak zkusíte bez injekcí?
damia píše:
takže teď to bylo naposledy s pregnylem a pak zkusíte bez injekcí?
ne pregnyly mám ještě dva.
ty nějak zapomínáš přeskakovat plodný cyklus s tím neplodným ![]()
A bez injekcí to zkoušet nebudeme. vzhledem k tomu,že Elinka nám trvala dva roky s oběma vejcovodama, ted to muže ob měsíc trvat jednou tolik,což nechceme ani my doma, ani dr.
Pokud to ani pak nevyjde, asi bude IVF
ale to jo, ale u tebe teď počítám dva cykly jako jeden
proto se nemůžem spolu dopočítat. Teď se odstresujete a za 2 měsíce šup na to ![]()
damia píše:
ale to jo, ale u tebe teď počítám dva cykly jako jedenproto se nemůžem spolu dopočítat. Teď se odstresujete a za 2 měsíce šup na to
noo a to právě nějak nejde.
Ale co…
damia píše:
tak na IVF zatím nemysli, ještě máš pořád šanci i bez něj
Jo to jo.
A hlavně problém, že manžela do IVF prostě nedotlačím.
Už jsme o tom mluvili hodněkrát.
asi není jedinej mužskej, znám jich víc, co by tam nešli a přitom to nejhorší zažívá ženská ![]()
Příští cyklus ne, ten u mě nehrozí otěhotnění,až ten přes měsíc.