Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
tak uvidíš, jak to dopadne
Hlavně že pregnyl, ze kterého mi bylo dva dny blbě a houbelec z toho.
Jsem na něj byla včera i nasraná…prej měla sis to naplanovat když mám volno. No jo, naplanovaný bylo, nemužu za to, že na tři dny odjel pryč.
Ale co, tak to vyjde tak, že bych porodilav dubnu, to je krásný měsíc.
lokofa píše:damia píše:Mi BT nereaguje na nachlazeni ani když si dám sklenku něčeho dobrého.
dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažitTakže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře
ještě že jsem si koupila ty ovu testy pro jistotu
tak to já měla 4 dny 37,2 a ovu teprv bude ![]()
nebuď smutná, plánování je těžký, vždycky to něco ovlivní, ale ještě bych to nevzdávala ![]()
damia píše:lokofa píše:tak to já měla 4 dny 37,2 a ovu teprv budedamia píše:Mi BT nereaguje na nachlazeni ani když si dám sklenku něčeho dobrého.
dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažitTakže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře
To ji máš docela vysokou. mě se tak drží až po ovu. jinak tak 36,7
damia píše:
nebuď smutná, plánování je těžký, vždycky to něco ovlivní, ale ještě bych to nevzdávala
Já vím…ale tak když už podstupuju ty injekce a valím do sebe hormony, tak to k nečemu může být. a ne je pichat na prázdno
lokofa píše:
no duben je krásný měsíc, ale březen taky ![]()
damia píše:lokofa píše:no duben je krásný měsíc, ale březen taky
já v březnu těžko
lokofa píše:damia píše:To ji máš docela vysokou. mě se tak drží až po ovu. jinak tak 36,7lokofa píše:tak to já měla 4 dny 37,2 a ovu teprv budedamia píše:Mi BT nereaguje na nachlazeni ani když si dám sklenku něčeho dobrého.
já jsem ale byla nachlazená a marod, takže dle ovu se tento cyklus neřídím, jen z hlenu a ovu testů, ty jsou dnes ![]()
lokofa píše:damia píše:Já vím…ale tak když už podstupuju ty injekce a valím do sebe hormony, tak to k nečemu může být. a ne je pichat na prázdno
nebuď smutná, plánování je těžký, vždycky to něco ovlivní, ale ještě bych to nevzdávala
já teda s těmi injekcemi nemám zkušenost, ale myslíš, že ten první pokus nevyjde? že se tam spermík neudržel?
damia píše:lokofa píše:já jsem ale byla nachlazená a marod, takže dle ovu se tento cyklus neřídím, jen z hlenu a ovu testů, ty jsou dnesdamia píše:To ji máš docela vysokou. mě se tak drží až po ovu. jinak tak 36,7lokofa píše:tak to já měla 4 dny 37,2 a ovu teprv budedamia píše:Mi BT nereaguje na nachlazeni ani když si dám sklenku něčeho dobrého.
Ono to máš jedno, teplota sice byla vysoko, ale pokles tam je když je ovu vždycka a dle toho to graf zachyti a vypocita…takze je to ve finale jedno.
damia píše:lokofa píše:já teda s těmi injekcemi nemám zkušenost, ale myslíš, že ten první pokus nevyjde? že se tam spermík neudržel?damia píše:Já vím…ale tak když už podstupuju ty injekce a valím do sebe hormony, tak to k nečemu může být. a ne je pichat na prázdno
Nevím, těžko.
Jelikož folík nepraskl sám,ale až po injekci, kdo ví,kdy by ovu byla normálně, tudíž vůbec nemusel být plodný hlen,aby se spermijky tak dlouho udržely.
aha, tak už tomu rozumím, no každopádně to příště už vyjít může i bez injekce ne? Nebo musíš zase příští cyklus na ni jít?
no to nevím. dr ví, proč nakázala v den pregnylu nic a den na to akce, jak řekla.