Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
21.5.11 14:44
damia píše:
třeba to vyjde i z toho předchozího pokusu :wink:

no to nevím. dr ví, proč nakázala v den pregnylu nic a den na to akce, jak řekla.

• Citovat
  • Upravit
17211
21.5.11 14:48

tak uvidíš, jak to dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.5.11 14:51
damia píše:
tak uvidíš, jak to dopadne :wink:

Hlavně že pregnyl, ze kterého mi bylo dva dny blbě a houbelec z toho.
Jsem na něj byla včera i nasraná…prej měla sis to naplanovat když mám volno. No jo, naplanovaný bylo, nemužu za to, že na tři dny odjel pryč.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.5.11 14:52

Ale co, tak to vyjde tak, že bych porodilav dubnu, to je krásný měsíc.

• Citovat
  • Upravit
17211
21.5.11 14:52
lokofa píše:
damia píše:
dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažit :mrgreen: Takže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře :-( ještě že jsem si koupila ty ovu testy pro jistotu :-D
Mi BT nereaguje na nachlazeni ani když si dám sklenku něčeho dobrého.

tak to já měla 4 dny 37,2 a ovu teprv bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.5.11 14:55

nebuď smutná, plánování je těžký, vždycky to něco ovlivní, ale ještě bych to nevzdávala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.5.11 14:56
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
dnes mám konečně pozitivní ovu test, dokonce je i plodný hlen, tak se budem večer snažit :mrgreen: Takže holky, pokud budete nemocný nebo jen nachlazený, tak z BT se nedá nic vypozorovat, je pořád nahoře :-( ještě že jsem si koupila ty ovu testy pro jistotu :-D

To ji máš docela vysokou. mě se tak drží až po ovu. jinak tak 36,7

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.5.11 14:56
damia píše:
nebuď smutná, plánování je těžký, vždycky to něco ovlivní, ale ještě bych to nevzdávala :wink:

Já vím…ale tak když už podstupuju ty injekce a valím do sebe hormony, tak to k nečemu může být. a ne je pichat na prázdno

• Citovat
  • Upravit
17211
21.5.11 14:57
lokofa píše:
Ale co, tak to vyjde tak, že bych porodilav dubnu, to je krásný měsíc.

no duben je krásný měsíc, ale březen taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.5.11 14:58
damia píše:
lokofa píše:
Ale co, tak to vyjde tak, že bych porodilav dubnu, to je krásný měsíc.
no duben je krásný měsíc, ale březen taky :mrgreen:

já v březnu těžko

• Citovat
  • Upravit
17211
21.5.11 14:58
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
To ji máš docela vysokou. mě se tak drží až po ovu. jinak tak 36,7

já jsem ale byla nachlazená a marod, takže dle ovu se tento cyklus neřídím, jen z hlenu a ovu testů, ty jsou dnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
21.5.11 15:00
lokofa píše:
damia píše:
nebuď smutná, plánování je těžký, vždycky to něco ovlivní, ale ještě bych to nevzdávala :wink:
Já vím…ale tak když už podstupuju ty injekce a valím do sebe hormony, tak to k nečemu může být. a ne je pichat na prázdno

já teda s těmi injekcemi nemám zkušenost, ale myslíš, že ten první pokus nevyjde? že se tam spermík neudržel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.5.11 15:01
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
To ji máš docela vysokou. mě se tak drží až po ovu. jinak tak 36,7
já jsem ale byla nachlazená a marod, takže dle ovu se tento cyklus neřídím, jen z hlenu a ovu testů, ty jsou dnes :palec:

Ono to máš jedno, teplota sice byla vysoko, ale pokles tam je když je ovu vždycka a dle toho to graf zachyti a vypocita…takze je to ve finale jedno.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.5.11 15:01
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
já teda s těmi injekcemi nemám zkušenost, ale myslíš, že ten první pokus nevyjde? že se tam spermík neudržel?

Nevím, těžko.
Jelikož folík nepraskl sám,ale až po injekci, kdo ví,kdy by ovu byla normálně, tudíž vůbec nemusel být plodný hlen,aby se spermijky tak dlouho udržely.

• Citovat
  • Upravit
17211
21.5.11 15:04

aha, tak už tomu rozumím, no každopádně to příště už vyjít může i bez injekce ne? Nebo musíš zase příští cyklus na ni jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí