Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
magda82 píše:
snad se vám to ukáže jak mi to hodnotí womenzone.fetrility to nechává vcelku.
no to je pěkně blbý na womenzone, přece nebudeš mít v měsíci takových malých cyklů
fertility se mi taky zdá lepší, ale teď to mám taky rozhozený kvůli nachlazení, tak uvidím, minulý cyklus mi pomohl hlen, tak snad o víkendu bude a zkusím i ty ovuláky, ale až asi od pátku podle teploty
Ojinka7 píše:Kvido píše:tak to gratulujuOjinka7 píše:Měla jsem to podobně, jen to zpoždění bylo jen čtrnáct dní taky jeden duch na testu a pak přišla. Další cyklus zase zpoždění a bála jsem se testovat, že s toho zase nic nebude, ale nakoned jsem to prubla už čtyři dny po zpoždění a tentokrát to vyšlo.
Ahoj holky… mě se ms nedostavila už měsíc…ale bojím se testu, že bude zklamání…jelikož už minule sem to měla takhle…ms nedorazila…udělala jsem test, byl tam silnější duch…ale na dalších testech už nic nebylo…a pak ms dorazila…takže nejspíš samovolný potrat nebo to bylo jen falešné…? nevím
a teď se to jakože asi opakuje…dělala sem si jeden test, ale už den po vynechání…byl negativní…a na další sem ještě nenašla odvahu…
Radši bych testla, ať aspoň víš na čem jseš. Takhle dlouhé cykly, to není moc běžné a co k doktorovi, nepůjdeš?…byla bych ráda, kdyby to už taky vyšlo
určitě testnu, jen ještě nevím, kdy najdu odvahu
![]()
…k doktorovi mám jít až za 14 dní…
teda ty máš výdrž, ale taky bych testla, ať víš, ale snad to tam bude ![]()
ahojky holky,delsi dobu jsem se sem nedostala
prace,koukam ze vsechny pylne pracujete na //
ja jsem ted zmatena jak lesni vcela MS skoncila 10.5. pak jsme se s pritelem oddavali tuleni co den a nejak sem nepremyslela jestli ovu neovu proste jen na nas vlezlo jaro
no a vcerejskem pocinaje je mi spatne od zaludku prsa jak z olova a citlivost silena a do toho jsem dostala vytok a pichani v podbrisku jako pri namozeni svalstva
jsem se chtela jen poradit a pozdravit vas
at se vsem dari pri mnozeni
jo a Holky snazilky abych vas krapet povzbudila vcera mi kamaradka oznamila ze je tehulka
a vite kdy se to stalo … den pred MS takze ehm ehm priroda si pomuze vzdy,nejake OVU na ni neplatilo
takze nezoufat a tuleni zdar ![]()
Tak jsem ted odpoledne udelala jeste jeden ovulak, poboliva me leva strana. a je o hodne silnejsi,nezu ta ranni.
Prikladam fotku.
Prvni je ze včera, prostřední z rána a poslední z tedka.
Tak jsem ted odpoledne udelala jeste jeden ovulak, poboliva me leva strana. a je o hodne silnejsi,nezu ta ranni.
Prikladam fotku.
lokofa píše:
Prikladam fotku.
stopro bych řekla ten spodní ![]()
magda82 píše:lokofa píše:stopro bych řekla ten spodní
Prikladam fotku.
Taky, ta testovací je v realu hodne silnejsi nez ta druha
MS skončila v pondělí 16.5.
lokofa píše:
A zrovna dnes je chlap totál KO. Chjo
zlatuna píše:
to je škoda, zkus ho nějak přesvědčit, protože ty dvě čárky značí ovulku během příštích 48 hodinJá si teď taky dělám ovu testy. Ale nevim, jak často, jestli obden, fakt nevím
lokofa píše:
Nooo jsme to zkoušeli, bohužel. Nic z toho „nekáplo“ a už spí.
Zkusíme zítra dopo, ale nevím no.
Já jsem ovu test dělala ráno a byl negativní a pak ted navečer a pozitivní. Eventuelně by to zítra dopo mohlo stačit, ale zase to až tak nechci hrotit no.
lokofa píše:zlatuna píše:Nooo jsme to zkoušeli, bohužel. Nic z toho „nekáplo“ a už spí.
to je škoda, zkus ho nějak přesvědčit, protože ty dvě čárky značí ovulku během příštích 48 hodinJá si teď taky dělám ovu testy. Ale nevim, jak často, jestli obden, fakt nevím
lokofa píše:
Já jsem ovu test dělala ráno a byl negativní a pak ted navečer a pozitivní. Eventuelně by to zítra dopo mohlo stačit, ale zase to až tak nechci hrotit no.
zlatuna píše:
jojo určitě dopoledne je to v pohoděplodné dny jsou tak 3 před ovulkou a 1 den po ní a ty ji teprve budeš mít, i kdyby za dva dny, tak se snad trefíte
lokofa píše:zlatuna píše:Nooo jsme to zkoušeli, bohužel. Nic z toho „nekáplo“ a už spí.
lokofa píše:
No pro mě je nejhorší pocit, že příští měsíc 100% nic…
EEEE chtěla jsem metříky a nezobrazují se!!!!
Dávám správně kod bbc???
lokofa píše:zlatuna píše:No pro mě je nejhorší pocit, že příští měsíc 100% nic…
jojo určitě dopoledne je to v pohoděplodné dny jsou tak 3 před ovulkou a 1 den po ní a ty ji teprve budeš mít, i kdyby za dva dny, tak se snad trefíte
lokofa píše:
Lokofo, jestli fakt platí těch 48 hodin (všude to píšou.., tak snad je to věděcky podloženýý
), tak to určo stihnete!! Držím palečky, ať se zadaří ![]()