Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Efulka Dítě!
co to bude je jedno, ale já vím, že to bude kluk ![]()
Tak to jsem si oddychla, že to není třeba slunatko
A jak prozivas tehotnestvi? Vsechno OK? ![]()
Ahojky holky, mám prosbu, dnes se mi objevily modré žilky na prsou, prsa mám citlivé na dotek, jsem asi 7 dní od ovulace(ovu potvrzená utz)Můžu být těhu? Žádný jiný příznaky zatím nemám, jen mě občas píchne na pravé straně a sem tam ne často mě dole projede taková divná bolest. Díky ![]()
Ahojky, díky za odpověď. Dneska jsem byla na gynd.,ale paní doktorka prohlásila, že hcg z krve je ještě brzy, nechápu-mám 5-6 dní do ms, to už by mělo jít poznat ne? Řekla, že mám přijít v pondělí odpoledne-achjo-to čekání je děsné. máš nějakou radu?
Ahoj, chtěla bych se s Vámi poradit. O mimčo se snažíme 3 měsíce, 4 měsíce si měřím BT, cyklus mám pravidelný 30dní. V červnu 2013 jsem měla ZT a kyretáž. Tento měsíc jsem pila kontryhel a měla jsem pocit, že se nám zadařilo, jenže 29.DC přišla MS.Sice teda hodně slabá (pouze červená krev, žádná tm. krev nebo kousky)a jen 2dny, dnes pouze sv. hnědě špiním. Včera ráno jsem ze zvědavosti a taky díky skoro žádné Ms a pořád zvětšeným prsům testla a duch, odpoledne zopakovala a nic (oba testy 10).BT včera 37 dnes 36,8( takže lehce zvýšená, normálně mám 36,4-36,6). Jo a většinou klesne buď před MS nebo max 1. den MS.Prsa pnou, břicho táhne a občas cítím jakoby vaječníky nbc. Ovulaci právě tento měsíc nevím, buď 10.11. což jasně nejsem těhu a nebo právě až 14/11 a tam by snad šance byla :-/ Bojím se, že je to pouze vsugerováno, testnout zkusím ještě za 2-3dny. Nestalo se Vám někomu něco podobného? ![]()
@Jane1990 jupiii moc gratulujuu
ja 6.11.porodila Verunku, je to nase druha a posledni, tak budu jen zavidet ![]()
Děvčata, bříško roste fakt rychle, už to nikdo nepřehlédne.. a navíc už tam prcek sebou mrská
a co vy, jak jste na tom?