Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4829
3.7.13 13:31
@romča36 píše:
holky a nejhorší je, že jsem zjistila, že mě tvrdí, že nikoho nemá a přitom si ji tahá k rodičům v době, kdy je tam i malý… no ubožák je to…
:pocitac:!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.7.13 19:22

A rodiče na to co?? Oni to tolerují? Nic nedělají, neřeknou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.7.13 19:31

@Jane1990 nejen tolerují, ale dokonce podporují, morálka nikde, je mi z nich blivno a dnes jsem zjistila, že manžel chodí do práce a malý je přes den u tchýně sám… Mě tvrdí, ze jsou spolu, šetří dovolenou aby mohli jet s milenkou na tyden k moři…fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.7.13 19:56

Ahoj holky, my se snazime o mimco od brezna a porad nic. Pilule neberu uz rok a pul. Nechce se mi silet s merenim teploty a pocitanim ovulace. Jedni rikaj, ze 14 dni od zacatku MS a nedavno jsem dokonce slysela, ze idealni je ten 11. den. No tak jsme to minuly mesic vyzkouseli a je teda fakt, ze se dejou divny veci. Poslednich nekolik dnu me poboliva v podbrisku jak pred MS, hlava poboliva a citim se desne unavena a bez energie. Vcera vecer me bricho bolelo I tam dole, ale dneska to byla bolest presne jak druhy den MS akorat ze bez krve. No vazne nevim co si mam o tomhle myslet zvlaste, kdyz mi ma MS prijit az pristi tyden. Nejaky nazor???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.7.13 10:30

@romča36 :( to se nedá, to je hrozný… tak si to zkus zapisovat, ať pak víš co říct u soudu, aby sis to pamatovala.. já bych ho nakopala… proč to dělá ten vůl? :( hrůůůza prostě, nevím co na to říct, buď silná, drž se..
@glaeri názor - když se ms opozdí, udělej test :-) pak to budeš mít jistý… takhle těžko věštit :-) mě se něco podnýho dělo už 3× a nikdy z toho těhu nebylo :-/ ale třeba to vyšlo, jen musíš počkat ten týden, zatím se nestresuj, ono to pak bolí víc, když si říkáš „to je určitě ono“ a pak nic… to říkám teda jen z vlastní zkušenosti. Tak třeba to vyšlo :-) pak dej vědět :-) a teplotu bys stejně musela měřit aspoň dva cykly před, abys poznala rozdíl, takže teď to nějak nemá smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.7.13 11:50

Ahoj. Jsem 32DC a men. nikde. 15deň proběhlo IUI a od 17dne zavadil Utrogestan. 2× TT vyšel negativne. Dle MUDr. mám dělat TT 8.7. Tak uvidím, ale co myslíte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.7.13 13:14

Tak hlasim jeden den zpozdeni a ani naznak toho, ze by cervenka mela prijit. Testovala jsem naposledy asi pred 5 dnama a test byl negativni. Prsa na omak boli, ale jinak nic. Jsem fakt zvedava. Davam tomu tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.7.13 13:20
@glaeri píše:
Tak hlasim jeden den zpozdeni a ani naznak toho, ze by cervenka mela prijit. Testovala jsem naposledy asi pred 5 dnama a test byl negativni. Prsa na omak boli, ale jinak nic. Jsem fakt zvedava. Davam tomu tyden.

Ahoj jsem 7DPO a sněhobílo, vím že je to moooc brzy ale mě to prostě nedá.
Ale ty by sis už klidně TT udělat mohla. I přes den myslím že by tam něco už mohlo byt. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.7.13 21:38

No ja nechci byt zase zklamana, tak radeji jeste pockam. Mozna se jen opozdila. U nas je ted tyden hodne horko, coz u nas neni normalni, takze to muze byt myslim I tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.7.13 11:22

Tak hlasim, ze jsem to nevydrzela a otestovala se, a jen jsem si tim potvrdila, proc jsem s tim chtela jeste pockat. Druhy den opozdena a test negativni. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
14.7.13 13:58

Dělala jsi z raní moči???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.7.13 14:00

Ne rano jsem jeste test nemela doma. Kdyz jsem sla pro snidani tak jsem si test koupila a pak udelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
14.7.13 14:02
@glaeri píše:
Ne rano jsem jeste test nemela doma. Kdyz jsem sla pro snidani tak jsem si test koupila a pak udelala.

tak zítra to udělej z raní moči tam by mělo bý :potlesk: t více hormonu HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
14.7.13 14:04

Já jsem testovala dnes a Ms mám dostat ve středu. jsem teprve 8DPO: tak je to ještě moc brzy, ale nemůžu to nějak dýl vydržet. BT se drží nahoře tak uvidím později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.7.13 14:06

Ja nevim, mam strach, ze tam zas nic nebude a ze se mi cervenka jen z nejakeho duvodu opozdila, I kdyz se mi to nestava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí