Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
5.8.13 15:11
@peluche píše:
Ahoj děvčátka, pro ty, co ještě nakukují:
tak dnes jsme v našem snažení udělali pro nás hodně významný (a do jisté míry i těžký - je to takové naše oficiální uznání faktu, že to asi sami nezvládneme) krok a objednali se na září do CARu.
Strašně moc si přeju, aby to už dopadlo, na druhou stranu jsem nějaká zničená z toho, že to nebude takové to „hurá zvládli jsme to sami“..
Jak se vám daří?

budu na tebe myslet - u nás je nového to, že mi minulý týden malého svěřili do rozvodu do péče, není to ještě pravomocné, manžel se může odvolat, ale já jsem spokojená a budu netrpělivě čekat až to bude v pořádku. jinak nějak přežívám a těším se až to bude za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.8.13 12:05

Já stále čekám, až se rozpadnu… malé se nějak nechce ven nebo co :( ve čtvrtek mám kontrolu a měla bych do té doby porodit.. Jsem po sekci a nemůžu moc přenášt, tak jsem zvědavá, co mě čeká, když do čtvrtku neporodím.. bojím, bojííím..

Romi, ten pitomec se važně nevzpamatoval? :( Ale co, bez něj bude lépe a chlapů je dosti.. a lepších ;)

Peluche.. však uvidíš, co ti řeknou. Myslím, že pak není podstatný, jestli „jste to zvládli sami“ nebo někdo pomohl. Hlaví je výsledek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.8.13 12:27

Romčo to ti věřím, že už bys chtěla, aby to ošklivý kolem bylo za tebou. Ale víš co jsme si tu někde napsaly - takový to nebude věčně. Bude lepší chlap a bude i to vysněné druhé, věřim tomu. Kdy bude rozvod - víš?
Efu - tak budu držet palce, aby to už bylo brzy a hlavně aby to všechno proběhlo v klidu a pořádku! Jinak jasně že hlavní je výsledek, ale je strašně těžký přiznat si, že to, co dělá ženu ženou, ty nedokážeš - - asi to neumím vysvětlit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
6.8.13 12:34

@peluche

I ty ženo :) Chápu to, ale bohužel dnešní doba je taková „divná“ a je skoro ojedinělé, když pár otěhotní přirozeně :(
Budu držet pěsti, aby se zadařilo napoprvé :) A nejméně dvojčátka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
15.8.13 17:54

Ahojte holky jakpak to dopadlo s eliii její pribeh sem tu stále sledovala…malá je hodná a vše dohání už jí byli tři mesíce a delá nám radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
15.8.13 18:53

@mater ahojky, to nevim, ale taky by me to zajimalo, taky jsem tu sledovala ten jeji pribeh. Koukam, ze mala je uz velika princezna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
16.8.13 15:14

@Jane29 také čekám jestli se Eliii ozve a nic…a ty ještě bez //???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
16.8.13 15:38

@Liskynka jojo já stále bez // ale já už to prolomím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
16.8.13 16:25
@Jane29 píše:
@Liskynka jojo já stále bez // ale já už to prolomím :mrgreen:

moc bych ti to přála :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
16.8.13 16:53

@romča36 dekuju :hug: a co ty jak valcis po rozvodu? Doufam, ze to je cim dal tim lepsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
16.8.13 16:56
@Jane29 píše:
@romča36 dekuju :hug: a co ty jak valcis po rozvodu? Doufam, ze to je cim dal tim lepsi :hug:

no rozvod ještě v nedohlednu… můžu zažádat až po půl roce co spolu nežijem a my se ještě v dubnu snažili o druhé… takže můžu podat až od listopadu…
a co vy? jak válčíte? jste v centru? podstupuješ IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
16.8.13 18:06

@Jane29 dekují..jojo už má za sebou tři mesíce váhu dohání má skoro 5 kilo a je s ní legrace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
16.8.13 20:52

@romča36 jojo my tak nejak valcime s doktorama uz neco malo pres rok, covece to mi doslo az ted ze uz to bylo rok 8o to ke totiz furt nejaka kontrola a neco tak to rychle utika :mrgreen: IVF ted nepodstupuju uz mame 2 zasebou a zatim nic, ale my si toho prcka vybojujem :mrgreen:
Az v listopadu muzes zadat, teda tak to nezabidim, tak snad to pak bude aspon rychly a nebudou nic protahovat, aby ti to furt nepripominali :hug: :hug: drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.8.13 20:40

Ahoj ženy :-) tak se hlásím, že stále patřím do klubu nečekám na ms, protože opravdu se stále nezadařilo… na jednu stranu jsem i ráda skrz všechno vyřizování co nás čeká a tak, ale na druhou stranu… znáte to. když se švagrové teď narodila malá, je to jak dýkou do srdce :( tak snad brzo…

@mater Tyyyjo, ta je krásňoučká :-) tak ať pěkně roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
18.8.13 08:05

U nás se také za 10m nezadařilo, ale doufám, že se po laparo konečně dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí