Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peluche píše:
Ahoj děvčátka, pro ty, co ještě nakukují:
tak dnes jsme v našem snažení udělali pro nás hodně významný (a do jisté míry i těžký - je to takové naše oficiální uznání faktu, že to asi sami nezvládneme) krok a objednali se na září do CARu.
Strašně moc si přeju, aby to už dopadlo, na druhou stranu jsem nějaká zničená z toho, že to nebude takové to „hurá zvládli jsme to sami“..
Jak se vám daří?
budu na tebe myslet - u nás je nového to, že mi minulý týden malého svěřili do rozvodu do péče, není to ještě pravomocné, manžel se může odvolat, ale já jsem spokojená a budu netrpělivě čekat až to bude v pořádku. jinak nějak přežívám a těším se až to bude za mnou
Já stále čekám, až se rozpadnu… malé se nějak nechce ven nebo co
ve čtvrtek mám kontrolu a měla bych do té doby porodit.. Jsem po sekci a nemůžu moc přenášt, tak jsem zvědavá, co mě čeká, když do čtvrtku neporodím.. bojím, bojííím..
Romi, ten pitomec se važně nevzpamatoval?
Ale co, bez něj bude lépe a chlapů je dosti.. a lepších ![]()
Peluche.. však uvidíš, co ti řeknou. Myslím, že pak není podstatný, jestli „jste to zvládli sami“ nebo někdo pomohl. Hlaví je výsledek ![]()
Romčo to ti věřím, že už bys chtěla, aby to ošklivý kolem bylo za tebou. Ale víš co jsme si tu někde napsaly - takový to nebude věčně. Bude lepší chlap a bude i to vysněné druhé, věřim tomu. Kdy bude rozvod - víš?
Efu - tak budu držet palce, aby to už bylo brzy a hlavně aby to všechno proběhlo v klidu a pořádku! Jinak jasně že hlavní je výsledek, ale je strašně těžký přiznat si, že to, co dělá ženu ženou, ty nedokážeš - - asi to neumím vysvětlit ![]()
I ty ženo
Chápu to, ale bohužel dnešní doba je taková „divná“ a je skoro ojedinělé, když pár otěhotní přirozeně ![]()
Budu držet pěsti, aby se zadařilo napoprvé
A nejméně dvojčátka ![]()
Ahojte holky jakpak to dopadlo s eliii její pribeh sem tu stále sledovala…malá je hodná a vše dohání už jí byli tři mesíce a delá nám radost ![]()
@mater ahojky, to nevim, ale taky by me to zajimalo, taky jsem tu sledovala ten jeji pribeh. Koukam, ze mala je uz velika princezna ![]()
@Jane29 také čekám jestli se Eliii ozve a nic…a ty ještě bez //???
@romča36 dekuju
a co ty jak valcis po rozvodu? Doufam, ze to je cim dal tim lepsi ![]()
@Jane29 píše:
@romča36 dekujua co ty jak valcis po rozvodu? Doufam, ze to je cim dal tim lepsi
no rozvod ještě v nedohlednu… můžu zažádat až po půl roce co spolu nežijem a my se ještě v dubnu snažili o druhé… takže můžu podat až od listopadu…
a co vy? jak válčíte? jste v centru? podstupuješ IVF?
@Jane29 dekují..jojo už má za sebou tři mesíce váhu dohání má skoro 5 kilo a je s ní legrace ![]()
@romča36 jojo my tak nejak valcime s doktorama uz neco malo pres rok, covece to mi doslo az ted ze uz to bylo rok
to ke totiz furt nejaka kontrola a neco tak to rychle utika
IVF ted nepodstupuju uz mame 2 zasebou a zatim nic, ale my si toho prcka vybojujem ![]()
Az v listopadu muzes zadat, teda tak to nezabidim, tak snad to pak bude aspon rychly a nebudou nic protahovat, aby ti to furt nepripominali
drz se
Ahoj ženy
tak se hlásím, že stále patřím do klubu nečekám na ms, protože opravdu se stále nezadařilo… na jednu stranu jsem i ráda skrz všechno vyřizování co nás čeká a tak, ale na druhou stranu… znáte to. když se švagrové teď narodila malá, je to jak dýkou do srdce
tak snad brzo…
@mater Tyyyjo, ta je krásňoučká
tak ať pěkně roste ![]()
U nás se také za 10m nezadařilo, ale doufám, že se po laparo konečně dočkáme.