Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mater píše:
Ahojky holky.dne 10.5. se mi narodila dcera Tamara.Byla vyvolávaně o tři týdny dříve protože mi špatne fungovala placenta. Je malinká měla 2210g a 45cm ale zdravá.
obrovská gratulace k mimískovi ať jste obě v pořádku ![]()
@mater píše:
Ahojky holky.dne 10.5. se mi narodila dcera Tamara.Byla vyvolávaně o tři týdny dříve protože mi špatne fungovala placenta. Je malinká měla 2210g a 45cm ale zdravá.
@mater píše:
Ahojda holky,
tak my se s přítelem snažíme 5 měsíců…
A tento měsíc už 14 dní nepřišla MS, bazální teplota stále nad 37… Včera jsem si dělala test, druhá čárka tam byla…ALE jen slaboučká. Zařekla jsem se, že další test udělám až v pátek…
Tak doufám, že tak budou //!!! ![]()
Ahoj ja taky čekám na msovulace byla minuly týden, ms ma dojit 28?sezblaznim, kdysimam zkusit test?
Gratulace!!! Ať pěkně prospíváte a jste zdravé!!
Jak budeš mít čásae, tak hoď foto
![]()
Ahoj holky vidim ze diskuze stale sem tam zije.jdu jen prispet jakozto zakladajici clen teto skupinky jsem patrila k poslednim otehulevsim
a zitra je tomu mesic co se nam narodila nase dceruska
i to cekani na // je zapomenuto. drzim vsem palce a verte mimco si vas najde ![]()
@Verčule píše:
Ahoj holky vidim ze diskuze stale sem tam zije.jdu jen prispet jakozto zakladajici clen teto skupinky jsem patrila k poslednim otehulevsima zitra je tomu mesic co se nam narodila nase dceruska
i to cekani na // je zapomenuto. drzim vsem palce a verte mimco si vas najde
Gratulace Verčul!
![]()
Když už jsi u těch zakládajících - víš něco o Jane29?
Občas nakouknu, jestli někdo nějak nepřispěl, ale zatím z těch posledních zpráv to byly spíš ty smutné. U nás stále nic - jsme domluveni, že na podzim jdeme do CAR. Kéž by to čekání na // už taky bylo zapomenuté!
@peluche vim
snad muzu napsat a Jane nebude nastvana. drzte palce akorat jsou v druhem kole na Ivf a urco to klapne. takze snad neeee urco hlasi za par dni // ![]()
@Verčule to vis ze se nenastvu
@peluche jj veru to napsala presne zrovna podstupujem druhe IVF a uz cekame jak se budou bobci vyvijet a na den D s transferem a pak dlouhe cekani na den D do testu ![]()
Jinak ja sem obcas nakukuju ![]()
@Jane29 píše:
@Verčule to vis ze se nenastvu@peluche jj veru to napsala presne zrovna podstupujem druhe IVF a uz cekame jak se budou bobci vyvijet a na den D s transferem a pak dlouhe cekani na den D do testu
Jinak ja sem obcas nakukuju
Janičko, tak ať to klapne - za pár dní ať tam jsou dvě čárečky a za pár měsíců ať chováš miminko… moc ti to přeju - a dej pak vědět.
@Jane29 píše:
@Verčule to vis ze se nenastvu@peluche jj veru to napsala presne zrovna podstupujem druhe IVF a uz cekame jak se budou bobci vyvijet a na den D s transferem a pak dlouhe cekani na den D do testu
Jinak ja sem obcas nakukuju
Jojo dam vam pak vedet jak jsme tentokrat dopadli a dik holky ![]()
@Verčule ahojky, moc gratuluji k holčičce ![]()
@Jane29 a tobě moc držím pěsti…
nevím, zda si mě ještě pamatujete
ale už to mám za pár ![]()
Ahoj, tak když se tady ozvývají nejvěrnější přispěvovatelky tak se vám i já musím pochlubit, včera měl náš Sebastián 14dní… Narodil se 5.6.13 s mírami 3320g a 51cm…
@Jane29 moc vám držím palce…