Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak můj mi den před ovulací oznámil, že se mnou prostě nemůže spát, protože tím, že jsem mu mrkla do mobilu jsem šíleně poškodila jeho důvěru ve mě… a to se ho strašně dotklo
@romča36 já myslela, že mobil si právě zamyká. Tys viděla přímo něco konkrétního v mobilu? Víš co, sice tím, žes mu tam koukla, jsi získala nějaký argument, ale taky jsi dala dost silnej argument jemu - to se vždycky hodí, obrátit to proti tobě s tím, že vlastně ta špatná jsi ty. Tohle je blbý, vůbec nevím, co bych dělala na tvém místě. Máš něco už promyšlenýho? @Jane no já ho zkoušela jednou, ale pila jsem to jak vzeklá a to možná nebylo ono (nefungovalo to). Teď to zkusím jako ta holčina - jednu skleničku dennně. A budu to zkoušet třeba pár dní před předpokládanými plodnými dny (což teda bude těžký odhalit, ale to nějak zmáknu
).
Jinak holky, dneska se dozvíme výsledky kontrolního spermiogramu. Hrozně moc se bojim, že to bude zase blbý, což by znamenalo, že ten první špatnej výsledek nebyla jen náhoda, ale že je to fakt zlý.
@romča36 coze? Nemelo by to bej nahodou obracene? To on poskozuje tvoji duveru tim, ze ma „kamaradku“..me se stalo to, ze sem sla objednavat zradlo pro kocky a kdyz sem otevrela pc tak tam byl jeho ucet na badoo a konverzace.tak sem u toho sedela a ptam se ho jestli ma takovej ucet a on mi do oco rek, ze ne.tak sem se sebrala a zamknula v koupelne. rikal, ze premejslel jestli mi to ma rict, ze je to kravina a na sluzebce si z nich delali srandu s kolegou. nevim no, takovejch lichotek sem od nej neslysela.hned to predemnou smazal, ale ja se stejne musela jit v tech deset vecer projit. Nikdy tohle. neudelal a kal se, tak sem mu uverila, ale vzdycky kdyz si predstavim, ze by to nebylo tak jak rikal, tak je mi zle ![]()
@peluche řeknu to takhle - ano, má ho zaheslovaný, ale on je prostě průhledný a používá furt stejné hesla
nicméně v momentě, kdy ho zahesloval a začal s ním chodit i na záchod a v neděli večer mu chodily sms, tak jsem pojala podezřejní no a zjistila jsem, že si objednal hotel na dobu, kdy mi tvrdil, že bude na služebce úplně někde jinde, pipenka mu odpovídala, jak na něho musí pořád myslet - prostě všechno úplně jasné a on se chová přesně jako chlap, který odvádí řeč o hlavní věci a to je nevěra k podružné věci a to je jak jsem na to přišla… nejsem na to pyšná, ale aspoň vím na čem jsem - rozhodla jsem se ale, že zabojuju a neulehčím mu to tím, že bude megera… tvářím se jako že mu věřím a uvidím. je to strašně těžké, ale já to zvládnu, vím to
@Zuzik86 jako jsou to nervy, protože za poslední týden (od té doby co jsem to zjistila) byl už třikrát nedostupný - prostě mi nezvedal telefony - i pět hodin… dvakrát jel k rodičům a nezvedal mi telefon 17 hodin… ale já si říkám, že prostě pokud někdo chce rozbít vztah, tak to musí být on, já mu k tomu záminku nedám… navíc pokud nechce aby se to provalilo, tak musí doma šlapat jako hodinky a to se mi hodí. I přes to všechno chci druhé dítě a počítám s tím, že na to možná někdy budu sama… prostě dokud si nezbalí kufry, tak je o co bojovat, on mi teda taky do očí zapírá i když to vím, ale já jsem si to v sobě srovnala, hodně jsem přemýšlela, volala známé, která mě podpořila a teď vím, co chci
Příspěvek upraven 11.04.13 v 17:59
@Zuzik86 chlapi jsou divní, oni si prostě potřebují dokazovat, že jsou chlapáci, doma se bavíme o prádle, malém, prostě žádné vzrušení - po deseti letech- no a ten můj bohužel je nevyzrálý, on by se rád pořád bavil a byl středem pozornosti a já ho mám přečteného jak měsíc staré noviny… mě už neokouzlí… já ho znám a i když ho chválím, tak prostě ten bezmezný obdiv holky, se kterou řeší jen a pouze jeho ego s tím já prostě nemůžu soupeřit. Já jen můžu být milá a neusnadnit mu to, protože většina chlapů, když odchází, tak aby zmírnili svůj pocit viny, tak kydají špínu na bývalku…
@Zuzik86 kdo ví, co jí nakukal… a ona tomu věří, aby si nepřipadala blbě, ona ho vlastně zachrání z nefungujícího vztahu od manželky megery…
Ty jo, to je teda síla. Romčo jestli to vydržíš s nervama a odhodláním dotáhnout to takhle hrdě, tak jsi u mě fakt borec. Já bych asi takhle racionální zůstat nedokázala. Moc fandim tvýmu pevnýmu postoji. A pipině i manželovi přeju brzký prohlídnutí. Je to hnus, co někdy lidi vymyslej..
PS: s tím grepem - no uvidíme, dneska nebo zítra přijde mrcha, takže jsem už nakoupila a za dva tejdny to prubnu!
Ty jooo, holky, jak to čtu, tak to je snad epidemie
Ti chlapi jsou taaaak blbí
Kamarádka to teď řešila také.. její měl „kamarádku“ - kolegyni, která s ním řešila přechodnou krizi s manželkou (mají 15 měsíční dítě). Místo toho aby to řešil tedy s manželkou, tak se vyplakával jí.. a tak dlouho jí vše vykládal a mu začalo imponovat, že mu někdo rozumí atd., až se do ní zamiloval… dostal se do kolotoče lží.. a teď měsíc zpět to prasklo..
Romi, také měla kámoška stejný přístup jako ty.. nedat mu záminku, že ta „špatná“ je ona.. Ale trvalo to měsíc a on stále nevěděl, jestli má být s kamarádkou nebo zůstat s rodinou. tak ho vyhodila k mamince, aby si to ujasnil, aby z ní nedělal vola.. Jako je fakt dost potupný, když víte, že chlap leží vedle vás a ťuká té své kamarádce a pak vám lže.. řekne vám, že jede do práce a přitom místo 50 km na tachometru přibude 600 km.. (jel za kamarádkou do čech… a asi ahoj jí tam nejel říci
).
Držím vám pěsti, aby vám to vše dopadlo dobře!!! A budu doufat, že to moje tele to nechytne take
Já bych na to neměla, být takto „hodná“. By letěl hned.. ani by se nezastavil, aby otevřel dveře
![]()
@Efulka hodně jsem to v sobě řešila a vyřešila si, že já ho prostě nevyhodím, vím, že si píše s jinou a plánoval s ní „víkend“ ale já jsem se rozhodla, že je mi to jedno… já se ze začátku strašně trápila a pak jsem si uvědomila, že mu je to putna a já se trápím zbytečně, nechápu to, prostě najednou se mi strašně ulevilo a chci si užívat a to za každou cenu, já prostě počítám s variantou, že odejde. Prostě jsem s tím smířená, bude to tak a mě bude čekat někdo lepší, kdo si mě bude víc vážit. navíc jsem si uvědomila, že teď nejsem ani náhodou připravená žít bez něho, třeba se to časem zase nějak vytříbí. Beru to jako zkoušku trpělivosti a pokory.
A mimo to, měly byste vidět, jak to síří, že jsem veselá, milá, nad věcí… myslím, že toto je ten správný přístup, protože když jsem řešila tu druhou, tak byl tak akorát uražený, teď vidím, že mu to šrotuje, když mu říkám, jestli máš lepší, bež, mě někde čeká taky někdo lepší…
@romča36 Jejda to je děs… to je tak vždycky- obrátit to, že ty jsi ta špatná… nenech se!