Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky byla sem na kontrole a vsechno v poradku. Mimco uz ma srdicko, sem 7 tt a dalsi kontrola az v kvetnu, to umru do ty doby
Gratuluju
, vydržet se to musí, ikdyž je to nekonečná doba
. Já teď musím vydržet do MS, budu dělat TT. Což je 9.4. hrůza to čekání ![]()
@terkacek ja taky nesnasim cekani, sem strasne netrpeliva a myslim, ze je to moje zivotni zkouska, furt na neco cekam
@Zuzik86 Tak to je super Zuzi!! Gratuluju!! 7 týden, no skvělé!
![]()
@peluche No to si taky říkám, že to nemůžeme prošvihnout
Ale když jsme u toho měření BT.. čím to měříš? Jako normálním teploměrem? já jsem fakt vidlák v tomhle ![]()
Ahojky a jak dlouho máš po císaři? Já jsem také po sekci
Počkali jsme rok a pak se zadařilo po druhém cyklu. Takže držím pěsti!!! ![]()
Juuuuu, gratulaceeee!!!
A jak se cítíš?
Je ti nějak šoufl nebo zatím vše OK?
@Jane1990 píše:
@peluche No to si taky říkám, že to nemůžeme prošvihnoutAle když jsme u toho měření BT.. čím to měříš? Jako normálním teploměrem? já jsem fakt vidlák v tomhle
Já se ptala úplně stejně, když to po mně chtěl doktor poprvé. Ale je to tak, jak říkáš. Úplně normální teploměr ![]()
@Efulka @Jane1990 holky moc dekuju
prave ze mi je soufl docela dost. Porad jako stav po opici.Nic se mi nechce a desne se desim, protoze s malou me bylo spatne az do porodu, ale to sem.byla na nemocensky, bezdetna, takze sem si mohla dat nohy nahoru nebo travit cas na zachode, ted to neni tak mozny
@Jane1990 a jak to vypada u tebe? strasne moc preju, aby to vyslo
To snad neeeeeeeeeeeeee!! Spolužačka čeká miminko (a to jsme se začali snažit téměř ve stejné době)ne že bych jí to nepřála, právě naopak.. ale sobě taky kurňa… mě dneska mrskne, opravdu… jdu se někam vybulet
![]()
@Zuzik86 moc ti děkuji, ale momentálně jsem zase out… snažení probíhá, tak třeba to tento měsíc vyjde, nevím… jsem smutná z té zprávy… ale co.. po páté jedem domlouvat ten pozemek tak budu myslet na lepší věci, snad se té melancholie do té doby zbavím… chce to kus čokolády a hned!
a běda jak mrcha zas příjde, tentokrát se s ní porvu když bude třeba
testit (jestli bude co) budu asi za 14 -18dní, uvidím, kdy přijde ovu.
@Jane1990 a co beres za vitaminy a meris teplotu? me ta teplota dost pomohla. Vsichni tvrdi, ze ovu je uprostred, coz je blbost jednou sem ji mela i 10 dc, takze kdyby sme se snazili v pulce, tak smula. S kamaradkou mi to je lito, vim, ze to zamrzi, vim ze kdyz se nekdo dozvi ze je tehotnej, tak je natresenej a hned se chlubi, ale asi by to chtelo vic empatie
@Jane1990 píše:
To snad neeeeeeeeeeeeee!! Spolužačka čeká miminko (a to jsme se začali snažit téměř ve stejné době)ne že bych jí to nepřála, právě naopak.. ale sobě taky kurňa… mě dneska mrskne, opravdu… jdu se někam vybulet![]()
![]()
Jestli jste začly zhruba stejně, tak asi ani nejde nic jiného, než jí to přát. Po té relativně dlouhé době musí bejt šťastná, stejně jako bychom byly my.
Já se včera dozvěděla, že kamarádka je v 10tt, po 16 měsících snažení a jednom potratu asi v 7tt (snažili se 8 měsíců, pak otěhotněla, potratila a pak jim to trvalo dalších osm měsíců, než se zase zadařilo).
Tak si to všechny svorně přejme a ono to časem přijde i za námi ![]()