Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
27.3.13 08:50
@Efulka píše:
@eeelliiiAhoooj holka :) jsem si říkala, jak se asi máš a jestli kamarád dal pokoj :roll: V kolikátým už jsi tt? :) A kdy máš termín?

Ahoj Efulko,
tedka máme 23.týden a termín zatím 1.8…japak se daří Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.3.13 08:52
@peluche píše:
@Jane1990 já to hlídám pomocí bazální teploty a podle ní stále nic neproběhlo. Dneska jsem 24DC - to mě tak krkááá! No, pojďme svorně nečekat, u tebe je - pokud si dobře pamatuju - teď zas zčerstva nová šance, tak hurá do toho :)

@romča36 tak snad ani žádná melancholie nepřijde!

@eeelliii děkujeme a tobě co možná nejpříjemnější vyvrbení napjatých vztahů a hlavně zdravé a spokojené mímo.

a japak to vypadá u Tebe? mimčo snad spokojené je, teda dost živé, ale aspon ak nemám strach, že tam není :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
27.3.13 09:18

Tak melancholie je tady :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.3.13 16:44

@peluche No jo, během týdne by měla proběhnout ovu, ale zkouším ten gynex tak nevím… no snažení je skoro každý den, takže si hlavu nelámu jestli to vychytáme nebo ne :D :-) říkám, budeme ted kupovat pozemek, pak samý běhání po úřadech.. popravdě moc by se to teď nehodilo, takže když to nevyjde, brečet asi nebudu… ale když jo, juuuj to by bylo nervůů :D :D ale hezkejch nervů :D
Bazální teplotou jo? já neměla odvahu to začít měřit. Jednu dobu jsem kontrolovala čípek ale.. další stresor, navíc se mi to pak zprotivilo, pak jsem na to zapomínala, tak jsem se na to vykašlala, to jsem celá já! Ale tak..třeba ti to ten teploměr špatně ukázal a nebo neumí ukázat že se tam rodí život :-)) takže ovu ani nebude :D no, je to možný? všechno je možný! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.3.13 16:47

@romča36 Ale no tak, honem ji zažeň, přečti si nějaký vtip nebo něco :D :-) ;) třeba tenhle : Skupina zadaných žen byla na semináři s tématem: „Kolik lásky je ještě ve
vašem manželství?“
Nejdřív každá dostala otázku, či miluje svého muže. Všechny odpověděly ano.
Kdy jste mu to řekli naposled? Některé odpověděly dnes, další před pár dny,
jiné že už si ani nepamatují… Pak dostaly za úkol poslat manželům SMS s textem „Miluji tě, miláčku!“
A tady jsou vybrané odpovědi manželů:
1. Kdo je tam?
2. Proboha co se děje?!
3. I já Tebe. (ten byl jenom jeden)
4. A toto je zase co? Zase si poškrábala auto?
5. Co to má být? Nechápu, o co Ti zase jde…
6. Nevím, co jsi udělala, ale tentokrát Ti to už neodpustím.
7???
8. Nehraj to na mně, zrovna napiš, kolik chceš.
9. Zdá se mi to?
10. Až zjistím, komu ta zpráva měla být, garantuju Ti, že ho zabiju.
11. Pěkně jsem Tě prosil, abys už víc nepila. Jak s tím nepřestaneš,
definitivně Tě opustím.

Nebo:Muž se prochází po kalifornské pláži, ponořen do modliteb. Náhle se roztrhnou mraky, zazáří jasné světlo a on uslyší Boží hlas: „Za to, že se upřímně modlíš, ti splním jedno přání.“
Muž bez rozmýšlení povídá: „Chtěl bych, abys postavil most až na Havaj, abych si tam mohl kdykoli zajet.“ Na to Bůh odpoví: „To je velmi náročné přání. Uvědomuješ si, kolik takový most bude muset mít pilířů? Kolik oceli se na to spotřebuje? A napadlo tě, jak ty pilíře budou dlouhé, když je oceán hluboký několik kilometrů? Zkus se ještě jednou zamyslit a přej si něco, co by potěšilo i mě.“ Muž chvíli přemýšlí a konečně řekne: „Pane, přál bych si rozumět své ženě. Chtěl bych vědět, na co myslí, když mlčí, proč někdy pláče a přitom tvrdí, že se nic neděje, chtěl bych znát všechna její přání, která mi naznačuje způsobem, jemuž nerozumím.“
Po chvilce ticha Bůh povídá: „Chceš na tom mostě dálnici o dvou nebo o čtyřech pruzích?“

klidně pošlu ještě další :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.3.13 18:34

Mohu se přidat zatím den zpoždění MS ale na těhu nic tak je asi brzy ale podbřišek pobolívá ale netuším sice mám dva porody za sebou ale jak to sleduju tak pokaždé je to 100% jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.3.13 19:33

@luciblank1 Vítej! určitě se můžeš přidat :-) Tak třeba už to fakt nedojde a budeš mít // :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.3.13 19:33

@Jane1990 ty jsi zlatin, že jo :lol: dobře, že tu máme takovou usměvavou dušinku!
Jinak k té teplotě - měřim měřim, není to nic náročnýho, jen se vždycky v šest ráno probudím, změřím teplotu a pak zapíšu. Ono totiž bez toho bych vážně vůbec nevěděla, kdy čekat mrchu. A nechat se překvapit bez vložky někde v práci - ejejej to nenene! Navíc mi stačí měřit jen do ovulace, pak už vím, že si můžu spočítat 14 dní a čekat-nečekat.
No a jestli máte takhle pravidelně společné chvíle, tak to to určitě neprošvihnete :)!
@eeelliii no stále čekám na ten zázrak. Ale u nás to pravděpodobně bude na delší lokte, špatný spermiogram a moje nepravidelné cykly jsou trošku nepřívětivá kombinace. Tak ať se potomkovi daří co nejlépe!
@romča36 škoda, doufala jsem, že to třeba tentokrát zvládneš bez smutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.3.13 19:34
@luciblank1 píše:
Mohu se přidat zatím den zpoždění MS ale na těhu nic tak je asi brzy ale podbřišek pobolívá ale netuším sice mám dva porody za sebou ale jak to sleduju tak pokaždé je to 100% jinak

Vítej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
27.3.13 21:57

@eeelliii

Jeee, tak to budeme kousek po sobě rodit :D já mám termín 14 po tobě cca :)

Už je dobře, ale bývalo mi šoufloidně :) Pupek se mi už dávno vyvalil :D a teď do něj malá dorůstá :D

tady hážu foto z dnešního UTZ :) - jsem 21 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
27.3.13 21:58

@luciblank1

držím pěsti, aby to bylo ončo a na testu byly // :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
28.3.13 07:47

@Jane1990 super vtipy :-) já taky jeden přidám:
je Milý a Milá na procházku. jdou kolem ohrady, kde to dělá býk s krávou.
Milá se ptá: a jak to ten býk pozná, že kráva zrovna chce?
Milý říká: on to prostě vycítí
Milá tedy nasupeně: a TY máš sakra rýmu nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
28.3.13 07:49

Jinak tento vtip jsem slyšela včera, protože jsem byla celé odpoledne na oslavě narozenin mých bývalých spolupracovníků a fakt, fakt jsem si to užila, bylo to super, nejdřív jsem řekla, že nejsem těhotná i když jsem plánovala touto dobou rodit, všichni pochopili a víc jsme to nerozebírali - prostě super akce. Přijela jsem domů o půlnoci, nasmála jsem se, jenom teda dneska krušné ráno, bolí mě hlava a žaludek - a opravdu, ale opravdu to není případným těhotenstvím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
28.3.13 07:58

Dobré ráno všem, tak jestli můžu, přidala bych se k Vám. Snažíme se tento měsíc poprvé a mrška by NEměla dorazit 9.4. Už máme 2,5 letého syna a teď bysme mu chtěli pořídit sestřičku nebo bratříčka, já bych ráda sestřičku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
28.3.13 09:48

Dobré ráno holky tak u mne se bohužel nezadařilo dnes ráno MS :-(((
No tak snad příští měsíc uvidíme teď už na to kašlu a neřeším vůbec nic ale asi to po císaři půjde pomaleji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí