Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
25.3.13 07:33

@Jane1990

Jo no, ono i testy i škrtat si třeba v kalendáři, že spolu souložíte obden, je asi trochu pro tělo stres. I když si to člověk nepřizná :nevim:
Takže se milujte a množte se, když na to bude chuť. Ono stejně, když si to vezmeš, tak otěhotnět můžeš den, dva někdy tři po souloži. Spermie jsou odolné :)
Není to tak, že by tam spermie vyletěly a když není ovulace, tak poumírají :D Ale čekají, jestli třeba ovulka nepříjde :D
Ale také je to na přírodě. Až příjde váš čas, tak mimi zaklepe na pupík :palec: :pankac: :kytka:

@peluche

To mě mrzí, že Gynex nezabral :( Ono každé tělo je jiné a působí na něco jiného. nevím jak dlouho se může brát, ale také to není na dlouhodobé užívání :think:
Co jsem si před tím pročítala diskuse, tak doporučovaly holky Gynex nebo ještě jeden přírodní zázrak. Ale za boha si taď nevzpomenu jak se to jmenovalo. že by Femigard? Asi jo.

Držím vám pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
25.3.13 09:14

@peluche ahoooj, tak třeba jsi se na dovolené zrelaxovala tak, že žádná ovulace, aby ses nestresovala :-D počkej tento týden
já jsem dnes 10 DPO a testovat budu ve středu, protože odpoledne mám jít na oslavu narozenin… tak uvidíme, no… ale už od víkendu jsem protivná, hádavá, prostě typický PMS, no co nadělám, musím to přijmout a jít dál, koupím si nosifol a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
25.3.13 18:25

@Efulka V prvním cyklu užívání působil právě úplně krásně, to jsem měla cyklus na 31 dní. Teď jsem si myslela, že to bude stejné, nebo možná i lepší, že se třebas ještě o den dva zkrátí. No ještě mu dám šanci, nechci to vzdávat po jednom neúspěchu. Ale hodně mě to zamrzelo, protože to byl takový dílčí úspěch. Já jinak fakt vůbec nedovedu říct, kdy to dostanu, takže tím pádem ani nedovedu předvídat, kdy budou plodné dny. O tom femigardu jsem taky četla, zkusím nejdřív pár měsíců ten Gynex a pak kdyžtak ten Femigard. Tak uvidíme, budu vás tu informovat :)

@romča36 No jsem zvědavá, kdy se ty moje plodné dny uráčí přijít!
A tobě držím v tu středu samo palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.3.13 07:15

@peluche Jejej :-( a já ti to tak přála.. tak třeba se to ještě zpraví další měsíc. Naděje umírá poslední :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.3.13 07:20

@Efulka No právě, člověk je hroznej stresař, zvláš´t v dnešní době, a schválně si přidávat ještě další… i když, co si budeme povídat, každá se na to snaží nemyslet, ale ono to prostě nejde! :D Tak snad to vyjde a spermijky budou chtivé vajíčka :D

@romča36 tak že jsi protivná a hádavá nemusí znamenat pms :D ne, tak už to poznáš, ale jak jsi psala o stránku, dvě, dříve - neházej flintu do žita :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
26.3.13 08:39

@Jane1990 já vim já vim, však se taky seč mi síly stačí snažím nepropadat panice :) A určitě - pokud funguješ dobře - tak bych se taky přimlouvala za co možná nejmenší míru sledování sama sebe. Nemyslet na to podle mého nejde (minimálně prostě vždycky budu čekat-nečekat menstruaci kvůli vložkám apod.)a i když tu hodně čtu, jak to najednou šlo, když na to holky nemyslely, moc tomu nevěřím. V mojí předešlé diskuzi zrovna jedna kočka skálopevně tvrdila, jak otěhotněla, když na to přestala myslet. Jenže zároveň pak vyplynulo, že těhotenský test si dělala ještě před termínem MS a že souložili v tom daném měsíci jen v plodné dny - tak tomu já neříkám důkaz toho, jak se na to nemyslí :D Takže nemyslet na to nejde, jen - jak říkáš - asi by bylo dobrý vynechat ty stresory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.3.13 09:27

Holky, tak já nevydržela - sněhobílo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
26.3.13 11:50
@romča36 píše:
Holky, tak já nevydržela - sněhobílo :-)
:x
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
26.3.13 13:58

Holky ono se to fakt tezko dela..nemyslet na to..clovek „jako“nemysli, ale stejne nekde vzadu v hlave to hloda - podarilo se? mam si udelat test a takhle furt dokola. Kamaradce se zadarilo po roce a par mesicu, kdyz na to fakt nemyslela, ale ona rikala, ze na to nemyslela, protoze rezignovala.uz pocitala s umelym nebo adopci, proste si chtela dite zaridit jinak, odjeli do egypta se potapet a vratila se tehotna.Joo a vlastne jednu dovcu si chteli schvalne naplanovat na plodny dny asi pul roku pred tim a nepodarilo se. dokonce to tam dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.3.13 16:25

@romča36 :nevim: co s tím.. třeba je brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
26.3.13 16:28

@peluche Nemyslet na to nejde, jsme ženský, vždycky se nám to tam v těch myšlenkách promítne. akorát když je někdo zrovna vytížen a má hlavu plnou jiných starostí tak mu to možná fakt pomůže a pak jen před termínem - mám to čekat nebo ne? Já mám starostí nad hlavu a stejně na to myslím! Teď budeme kupovat pozemek a zařizovat stavbu, tak třeba se mi toho ještě víc nakupí, ale pochybuju, že si na to třeba po snažení nevzpomenu.. cha cha.. :-/ A tak to je. Ty se drž, třeba byla ovu o hodně dřív než sis myslela a nic dalšího už třeba nepřijde :D taky je to možnost, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.3.13 16:43

Holky, zatím mě nepřepadla žádná melancholie jako pokaždé před MS, tak uvidíme :-D je mi to kupodivu fakt jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.3.13 19:07

Ahoj Holky,
všem Vám moc držím palečky a těším se na výsledky testů.

My čekáme pěkně živýho prcka a pořád nejsme úplně 100% jisti ohledně pohlaví. Už jen matně vzpomínám, jak jsem si večer zašla s přáteli na sklenku, vyvenčit se, nebo vypustit čertíka…i to cvičení mi teda pořádně chybí…to těhotenský cvíčo je takový klidný:)),takže se těším až prcek bude venku a půjdu si konečně i pořádně zacvičit.

Jinak mimčo mě okopává ze všech stran, takže máme o zábavu postaráno:))

taky kamarád si pořídil právníka a chce testy otcovství, akže o nervy je taky postaráno..

myslíme na Vás a dufáme, že brzy uvidíme další fotečky s // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.3.13 19:35

@eeelliii

Ahoooj holka :) jsem si říkala, jak se asi máš a jestli kamarád dal pokoj :roll: V kolikátým už jsi tt? :) A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.3.13 06:38

@Jane1990 já to hlídám pomocí bazální teploty a podle ní stále nic neproběhlo. Dneska jsem 24DC - to mě tak krkááá! No, pojďme svorně nečekat, u tebe je - pokud si dobře pamatuju - teď zas zčerstva nová šance, tak hurá do toho :)

@romča36 tak snad ani žádná melancholie nepřijde!

@eeelliii děkujeme a tobě co možná nejpříjemnější vyvrbení napjatých vztahů a hlavně zdravé a spokojené mímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí