Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
3.4.13 16:33

@Jane1990 tohle jsem si říkala taky - navíc jsem mu řekla, že mu nebráním a že může jít, ale on nechce… a dál se tváří, jakože nic špatného nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
4.4.13 09:13

Tak - právě jsem vypila první sáček nosifolu :-) a běda vám, jestli nezabere :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.13 13:01

@romča36 Tak to jsem zvědavá jak to u vás nakonec dopadne. Jestli je to tak tak se ti nedivím že se ti do dalšího mimi nechce. Když si s někým pořád mpíše… tak ať si povídá s tebou, když potřebuje tolik komunikace:-) Něco na něj vymyslíme, jsme přece chytrý a mazaný holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
5.4.13 06:45

Ahoj holky,
Romčo, tak jak to dopadlo? tohle by mě taky štvalo, tvrdit, že je něco normální, přitom je úplně každému včetně jeho samého jasné, že když je důvod schovávat se, že to zas až tak normální není.
Jinak já asi tak za týden čekám-nečekám. Uklidňuju se tím, že nechci prosincové dítě, ale lednové, takže když to teď nevyjde, bude to vlastně děsně podle plánu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.4.13 09:36

@peluche ahojky, nedopadlo to zatím nijak - je to chlap, takže je uražený, že ho vůbec z něčeho takového obviňuju… no škoda mluvit, uvidíme o víkendu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.4.13 10:39

@peluche Jo tak to to nečekáme skoro stejně a taky říkám že nechci mít miminko kolem vánoc takže to bude kdyžtak v pohodě… možná :-)
@romča36 Tak pak dej vědět, mě by zajímalo, co si jako myslí (nebo proč si myslí že je to normální..)ach ti chlapi :-) uražené ego je nejhorší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
5.4.13 16:20

@romča36 šmankote.. tak snad se to u vás všechno zase vrátí do nějakých normálních kolejí!
@Jane1990 no vida, tak v tom pojedem spolu :) Já mám už tradiční takové ty lehoulinké náznaky PMS bolestí, jakože "brzo přijdem a voila naše ochutnávka :mrgreen: ", takže moc šancí tomu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.4.13 16:35

@peluche Ani nemluv, co beru ten gynex, tak to mám všechno nějak posunutý dopředu. CCa o 4 -5 dní, tak nevím, aby mi ta mrcha nepřišla už třeba příští čtvrtek… správně by neměla dorazit to další úterý, ale to víš, doufám že nedorazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.4.13 13:54

@Jane1990 vážně? to mi fakt přijde „hustý“, jak obyčejný bylinky změní rytmus těla. U mě to vychází akorát na ten čtvrtek.
Mimochodem - dneska jsem šla dělat větší nákup do drogerie - úplně mě svrběly prsty přihodit do košíku test. A v tu chvíli jsem si říkala, že ten rok na mě fakt doléhá, protože jsem zatím nikdy neměla potřebu testovat před termínem.
A ještě vám sem přihodím jeden tip - jedna holčina na youtube pověsila video, jak na ní působí grepový džus. Není to žádná prasárna, hodila tam prostě jen nějaký svý povídání a pak fotky plodného hlenu vždycky po určitém časovém intervalu po vypití toho džusu. Takže v dalším cyklu kupuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.4.13 15:57

AHoj Holky..dlouho jsem tu nebyla ja vim koukam ze tu pribyli i nove??? a jak jste na tom?? co ty romco?? co ty zuzi??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.4.13 08:18

@denulka89 ahoooj, jak je? cvičíš? kolik jsi shodila
jinak já nic - Zuzík má už i srdíčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.4.13 16:42

Ahoj romco… jeeeeee tak to je super tak gratuluji zuzikoviii…konecne se ji zadarilo to byla rychlost… :hug: jinak u nas jeste nic :( tento tyden odjizdime z UK takze mam frmol baleni zarizovani a nevim kde mi hlava stoji… o cviceni mi ani nemluv…cvicila jsem a v pulce 2. Levelu mi neskutecne otekli kotniky… jeden mi splask hnef a druhy jsem lecila dalsi tri tydny mela jsem zanet achylovky… no hruzza bolelo to jako prase… a od te doby jsem se nedohodlala protoze asi tak tyden po doleceni jsem zkusila nohu zatizit a otok se mi vratil sice ne tolik ale vratil a od te doby jsem se neodhodlala… a ted na to nemam cas… balim veci vse vysavam do pytlu no blazinec… a co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
9.4.13 17:38

Ahoj holky :) tak si predstavte, ze se mi prihodilo s chlapem neco podobnyho jako vam.sice tvrdi ze je v tom nevinne, ale nevim :-/
Ahoj Denco, tak ty uz se vracis nafurt? :) jinak to s tim cvicenim me mrzi, clovek se do neceho pusti a dopadne to na stiru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.4.13 20:17

@peluche O grapovém džusu jsem už slyšela a pila, hlen byl opravdu hustší.. ale nepomohlo :-/ zkoušla jsem 2×..i když možná jsem měla špatný interval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.4.13 20:19

@Zuzik86 Jejda Zuzi, další taková? Holky, ať ti vaši chlapi neblbnou, to je jak epidemie, ještě to chytí ten můj… tak schválně (snad ne!).. Přeju ti pevné nervy, to je teda super… vyliskat a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí