Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
22.3.13 12:50

@romča36 Přesně, je ještě brzy, ale v pondělí už to zkus, když jsi nás navnadila :D :D

@Efulka Ovulaci poznám, ale až po - píchne mě „v boku“ a chvilku to bolí. Jen to nepoznám dopředu - kdo asi :) - tak to chci těma testama vychytat, snažit se před i po. i když jak to vidím, tak se zase bude snažit i mimo ovu, tak proč si dělám starosti :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.3.13 12:52

Jo ale to vám ještě musím napsat - dneska se mi zdálo, že jsem rodila… v životě jsem takový sen neměla - normálně sen otcem myšlenky - cosi jsem kdesi dělala, najednou byla těhotná měla jsem šílené pohyby a pak už to bylo na světě - byl to chlapeček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.3.13 12:54

@romča36 to je předzvěst! To vyjde! Žádné že ne! To je jasný :-))))) a nebo už na to myslíš i ve spaní, kdy máš odpočívat :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.3.13 13:05

@Jane1990 spíš to druhé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.3.13 13:21

@romča36 uvidíme, aby se ti ten sen nevyplnil do puntíku, i to se může stát :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.3.13 13:36

@Jane1990 nezlobila bych se - no pocit, že to každou chvíli dostanu mám už od ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.3.13 14:21

@romča36 No vidíš, tak třeba je to ten pocit, kvůli kterému to nakonec nedostaneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.3.13 14:42

@Jane1990 ale takových pocitů už bylo, samozřejmě doufám, ale snažím se taky zůstat nohama na zemi, aby mi to pak nebylo moc líto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.3.13 14:55

@romča36 To je fakt, vždycky si vzpomenu na září.. přítel měl kulatiny a já ěla termín ms zrovna na ten den, říkala jsem si že by bylo fajn dát mu k narozeninám test s //, celý týden před jsem si říkala - ty jo, já jsem fakt v tom, prsa, podbřišek, hlava, furt jsem jedla pila… nervy dělají hodně, od té doby svému tělu nevěřím :D a taky od té doby nekupuju testy, zařekla jsem se že budu testovat jedině když mrcha vynechá 4 dny (protože už se mi i stalo že přišla o 4 dny později a zas nic, že)… takže těžko říct, tímhle jsem tě moc nepotěšila :D Ale uvidíš, každý to má jinak, tak třeba to fakt konečně vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.3.13 15:23

@Jane1990 byla bych nejšťastnější na světě, ale jak říkáš, svému tělu už nevěřím - taky jsem už měla všechno… počkám do pondělka nebo do středu a testnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
22.3.13 15:48

@Jane1990

Heleď, ještě spolehlivější než testy je mít sex ob den :) Pokud vám to v této oblasti s přítelem klape, tak si teď hojně užívejte a uvidíte :hug:

@romča36
Tak se těším na příští týden!!! :) Pak podej hlášení :)
Jinak občas se sny opravdu vyplňují :) Mě se v prvním těhu 2× sen vyplnil - poprvé se mi zdálo, že vidím pindíka a opravdu jsme čekali klučinu. A pak se mi zdálo, že se mi prcek obrací hlavičkou dolů a na UTZ mi to pak bylo potvrzeno :) Tak tomu věř :) síla myšlenky je mocná :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.3.13 16:14

@Efulka no jo, bylo by to fajn, ale nechci se na to upínat :-) my jsme teda tento měsíc praktikovali kolem ovulace raději sex každý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
22.3.13 17:28

@romča36

Jsem právě někde četla, že když se sexuje každý den, tak se nestačí sperma obnovovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.3.13 18:46

@Efulka To nám klape, až moc :D asi se na testy vyprdnu, je to zbytečný stresor :-)))

S tím obnovováním - to teda potom nechápu to tvrzení, že nevěrní muži mají kvalitnější sperma (myslela jsem že kvůli tomu, že ho musí produkovat častěji, ale on v tom bude zřejmě jiný háček?) A doktor mi taky říkal, že se to má dělat když se chce, ne když se musí, že na to ob den se nemám upínat… je fakt ale že do teď výsledek žádnej jak s tím ob den tak s tím každý den, tak nevím, chyba bude prostě jinde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
25.3.13 06:40

Ahoj ženy,
hlásím návrat z dovolené. Nestihla jsem pročíst pořádně vše, ale pochopila jsem, že aktuálně čeká-nečeká Romčis, tak držím všechny palce!
U mě to vypadá zas bledě, Gynex to v druhém cyklu užívání zřejmě vzdal, bo jsem 22DC a podle teploty ovulace stále neproběhla. Ještě dám Gynexu pár měsíců šanci, jestli se to třeba zas neposune zpět, ale teď je to teda obrovský zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí