Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
12.3.13 16:33

@Jane1990 já měla termín taky v červenci a malý se narodil v červnu a byly taky šílené horka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 16:35

To z toho horka, chtěl rychlo ven, na sluníčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
12.3.13 16:36

@eeelliii dekujiiiiii hned dam vedet :) jediny co me stve je nemocenska a vychAzky 6hodin denne, to za tu dobu snad ani nenakoupim. podvedome cejtim, ze to nbude holka tak muzeem zahajit sazky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.3.13 16:36
@Jane1990 píše:
@eeelliii A kdy máš vlastně termín? červenec? To budou zrovna horka, to ti nezávidím :-)

1.8… no tz vedra nebudou asi příjemný, ale kdo ví, jaký bude vůbec počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 16:40

@eeelliii No vidíš, tak u tebe se zas můžeš sázet jestli vyleze už v červenci nbo si bude lebedit až do srpna :D :) Bárchova holka má termín v půlc září, tak taky je z toho počasí naštvaná, v takových horkách.. no co, budem chodit k vodě a ochlazovat se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 16:40

@Zuzik86 fajn… tak já tipuju že to bude holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
12.3.13 16:43

@Jane1990 no pockat a kdo mi pak bude cvakat, kdyz vsichni budou typovat holku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.3.13 16:46
@Jane1990 píše:
@eeelliii No vidíš, tak u tebe se zas můžeš sázet jestli vyleze už v červenci nbo si bude lebedit až do srpna :D :) Bárchova holka má termín v půlc září, tak taky je z toho počasí naštvaná, v takových horkách.. no co, budem chodit k vodě a ochlazovat se :D

no jsem na to zvědavá…yačínám y toho porodu mít hrůzu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 16:47

@Zuzik86 tak třeba všichni ne :-)))) ale když u elii to vypadá na kluka, tak ty budeš mít holčičku :D a nebo třeba ne, ale já to tak tipuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.3.13 16:48

@eeelliii to neměj, moje známá teď zvládla jako prvorodička porod koncem pánevním - nechápu, je to fakt hrdinka, ale čím menší budeš mít strach, tím líp to oba zvládnete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 16:48

@eeelliii klid, zvládly to miliardy žen před tebou, tak čeho se bojíš :-) aspoň až ho uvidíš budeš vědět, komu je podobný :-))) mamince přece! :) žádná hrůza, těšíš se :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.3.13 16:51

@Zuzik86 já se neodvažuju vůbec tipovat, protože my jsme byli do dvacátého týdne přesvědčení, že čekáme holčičku, měli jsme vybrané i jméno a já už nakoupené růžové věci… no a pak na velkém ultrazvuku koule jako brno a pak doktor říká, vy nemáte radost, to jste snad první tatínek, co nemá radost z kluka - jenže můj už byl smířený s holkou, tak to byl šok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 16:55

Tyyy jo, dobrý! No, tak uvidíte, to bude překvápko :-)))
No nic holky, zas pádím, tak zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.3.13 16:56
@Jane1990 píše:
@eeelliii klid, zvládly to miliardy žen před tebou, tak čeho se bojíš :-) aspoň až ho uvidíš budeš vědět, komu je podobný :-))) mamince přece! :) žádná hrůza, těšíš se :)))

s tou podobou jsi to trefila:)))naštěstí tatínek i kamarád jsou podobný tipy.
už se těším až ho budu mít u sebe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
12.3.13 16:57
@romča36 píše:
@eeelliii to neměj, moje známá teď zvládla jako prvorodička porod koncem pánevním - nechápu, je to fakt hrdinka, ale čím menší budeš mít strach, tím líp to oba zvládnete :-)

to máš pravdu…myslím, že pak na to ani ženy nemyslí, jen se sousředí, aby vyšel ven v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí