Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jane1990 já měla termín taky v červenci a malý se narodil v červnu a byly taky šílené horka ![]()
@eeelliii dekujiiiiii hned dam vedet
jediny co me stve je nemocenska a vychAzky 6hodin denne, to za tu dobu snad ani nenakoupim. podvedome cejtim, ze to nbude holka tak muzeem zahajit sazky ![]()
@Jane1990 píše:
@eeelliii A kdy máš vlastně termín? červenec? To budou zrovna horka, to ti nezávidím
1.8… no tz vedra nebudou asi příjemný, ale kdo ví, jaký bude vůbec počasí
@eeelliii No vidíš, tak u tebe se zas můžeš sázet jestli vyleze už v červenci nbo si bude lebedit až do srpna
Bárchova holka má termín v půlc září, tak taky je z toho počasí naštvaná, v takových horkách.. no co, budem chodit k vodě a ochlazovat se ![]()
@Jane1990 no pockat a kdo mi pak bude cvakat, kdyz vsichni budou typovat holku ![]()
@Jane1990 píše:
@eeelliii No vidíš, tak u tebe se zas můžeš sázet jestli vyleze už v červenci nbo si bude lebedit až do srpna![]()
Bárchova holka má termín v půlc září, tak taky je z toho počasí naštvaná, v takových horkách.. no co, budem chodit k vodě a ochlazovat se
no jsem na to zvědavá…yačínám y toho porodu mít hrůzu ![]()
@Zuzik86 tak třeba všichni ne
ale když u elii to vypadá na kluka, tak ty budeš mít holčičku
a nebo třeba ne, ale já to tak tipuju ![]()
@eeelliii to neměj, moje známá teď zvládla jako prvorodička porod koncem pánevním - nechápu, je to fakt hrdinka, ale čím menší budeš mít strach, tím líp to oba zvládnete ![]()
@eeelliii klid, zvládly to miliardy žen před tebou, tak čeho se bojíš
aspoň až ho uvidíš budeš vědět, komu je podobný
mamince přece!
žádná hrůza, těšíš se ![]()
@Zuzik86 já se neodvažuju vůbec tipovat, protože my jsme byli do dvacátého týdne přesvědčení, že čekáme holčičku, měli jsme vybrané i jméno a já už nakoupené růžové věci… no a pak na velkém ultrazvuku koule jako brno a pak doktor říká, vy nemáte radost, to jste snad první tatínek, co nemá radost z kluka - jenže můj už byl smířený s holkou, tak to byl šok ![]()
Tyyy jo, dobrý! No, tak uvidíte, to bude překvápko ![]()
No nic holky, zas pádím, tak zítra ![]()
@Jane1990 píše:
@eeelliii klid, zvládly to miliardy žen před tebou, tak čeho se bojíšaspoň až ho uvidíš budeš vědět, komu je podobný
mamince přece!
žádná hrůza, těšíš se
s tou podobou jsi to trefila:)))naštěstí tatínek i kamarád jsou podobný tipy.
už se těším až ho budu mít u sebe:)
@romča36 píše:
@eeelliii to neměj, moje známá teď zvládla jako prvorodička porod koncem pánevním - nechápu, je to fakt hrdinka, ale čím menší budeš mít strach, tím líp to oba zvládnete
to máš pravdu…myslím, že pak na to ani ženy nemyslí, jen se sousředí, aby vyšel ven v pořádku:)