Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
12.3.13 17:03
@Jane1990 píše:
@Zuzik86 tak třeba všichni ne :-)))) ale když u elii to vypadá na kluka, tak ty budeš mít holčičku :D a nebo třeba ne, ale já to tak tipuju :D

vnitřnípocit mi ale říká, že to bude holčička, i kdž to vypadá na kluka…tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.3.13 17:04

@eeelliii a už máte jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
12.3.13 17:22

@eeelliii ja sem jako prvorodicka (158 cm a 43 kg) zvladla 4100g a 52 cm bez nastrihu a siti :-D dole je to variabilni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.3.13 17:27

@Zuzik86 ty jo, to jsi dobrá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.3.13 17:38

Ahoj holky, nikdy bych nevěřila, že budu psát do takové diskuze, ale bohužel..zajímají mě názory jiných, které se snaží stejně jako já a přítel. :) Už se snažíme 3 měsíce a stále nic. Poslední dva měsíce se teda snažíme i během ovulace kolem poloviny cyklu, teda aspoň doufám, že jí mám zhruba v té polovině. :) Teď jsme se snažili snad každý druhý den. :) Celý cyklus. Akorát posledné týden to vázne, máme hodně práce. Ale stejně tak jednou za 2-3 dny si na to čas najdeme. :) Teď v pátek bych to měla dostat, a bolí mě břiško už asi týden, tak jako bych to měla dostat. Prsa mě bolí už 2 týdny, ale to mě boleli i v předešlém cyklu a nic. Nesnažím se pozorovat, protože vím, že spousta příznaků se dá vsugerovat. Jen by mě zajímalo, jak se cítíte vy - snažilky nebo už těhotné a jak to probíhalo u vás hned v počátku těhotenství. Ráda si o tom s někým pokecám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 20:29

@Nunetka No, já na podzim 3 cykly věděla, že těhotná jsem, úplně jsem to cítila. A pak.. přišla mrcha, takže mě se raději neptej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.13 20:30

@Nunetka Ne, však počkej a jak budeš mít zpoždění, tka testuj, to je nejjistější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.3.13 20:43

Ahojky, tak já jsem měla v neděli hrozné bolesti v podbřišku jako u ms, ale nic, dnes jsem začala špinit a i krvácet, na jednu intimku, břicho pořád bolí, ale nějak to přechází, většinou jak jsem začala špinit, tak se to hned rozjelo a měla jsem to dost silný, ted se to nějak zastavilo, tak nevím, dostat bych to měla až zítra nebo pozítří, tak nevím co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.3.13 20:46

Prostě počkám, buď tam stejně je nebo ne. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.3.13 15:00

@Market30 To poznáš za ty dva dny, co to znamená. Když nepřijde, tak se testneš a uvidíš :-)) A třeba to bude mimi :-)))
@Nunetka přesně tak, když tam, tak to pak poznáš :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.3.13 11:26

Ahoj ženy,
hlásím se po delší době. V prosinci jsem se tu s vámi rozloučila, protože jsem se potřebovala vnitřně srovnat s tím, že u manžela je hodně špatný spermiogram.
Teď už jsem s tím smířená a snažím se alespoň co nejvíc dát do kupy sebe, aby tam alespoň nějaká šance byla.
Začla jsem brát Gynex na srovnání cyklu a zaznamenala obrovský úspěch - poprvé za život se bez podpory léků dostavila MS po 31dnech. Možná vám to přijde málo, ale tohle je opravdu poprvé v životě, co to samo přišlo ne po padesáti nebo čtyřiceti dnech, ale krásně po měsíci. Teď beru Gynex druhý cyklus, tak snad to vydrží a tělo si „nezvykne“ a nezačne zas blbnout.
Jinak Romčis jak jsi psala o té době, jak to letí - přesně tohle mě za chvilku čeká taky. Kamarádka - jedna ze dvou těch opravdu nejbližších, se kterou jsme se v legraci kdysi domlouvaly, že otěhotníme ve stejný čas, abychom mohly mateřskou trávit spolu - na podzim otěhotněla (hned z prvního nechráněného sexu) a za dva měsíce rodí. Když jsem se to dozvěděla, byla jsem smutná, že nám se stále nedaří, ale utěšovala jsem se, že 9 měsíců je dlouhá doba a že než odrodí, že se to nám povede taky. A ejhle, za dva měsíce rodí a my jsme stále ve dvou. Takže vím, o čem mluvíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
14.3.13 11:37

@peluche jsem ráda, že ses ozvala, já se ti z toho pořád nemůžu vyhrabat - normálně přijde mrcha, otřepu se a jdu dál, tento měsíc mi to nějak nejde, ale jsem ráda, že ty jsi na tom už líp a že gynex zabral :-D dej ještě nějaké vitamíny manželovi, některým chlapům spermiogram zlepšila Maca a vitamin E a selen se zinkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.3.13 12:12

@romča36 když si to takhle člověk uvědomí, je to mazec. Já teď naštěstí měním pozici v práci, tak se mám na co soustředit, je to nějaká změna, která mi teď zas na nějaký čas zaměstná mozek. Jak je to vlastně u vás dlouho, co tomu dáváte volný průběh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
14.3.13 12:22

@peluche no… byla jsem v prosinci a lednu na ovulometrii, v lednu žádný folikul, tak mi doktorka řekla, že v únoru předepíšeme hormony a manžel spermio - tak jsem nám dala dva měsíce a když se teď nezadaří, tak půjdem (no a ono se asi nezadaří, protože je to zase levá strana, ta co jsem na ni posledně neovulovala :-( no uvivíme, malý má v červnu tři roky… a já doufala, že budu těhotná aspoň do té doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
14.3.13 14:01

@romča36 já spíš měla na mysli, jak dlouho se „snažíte“. A ta folikulometrie proběhla zhruba 14 a víc dní před termínem menstruace? jestli to třeba nebyl špatný čas..?
každopádně jestli je problém s tvojí ovulací, tak to určitě nemá smysl čekat. Bez vajíčka si můžete dávat měsíce jak chcete, ale nic z toho vzniknout nemůže. Já určitě nejsem zastáncem ukvapeného nasazování léků, ale pokud není ovulace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí