Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jane1990 u mě průser - mě zůstal balíček od minula - nějak jsem tento měsíc netestovala
pro mě naprosto nečekané… takže mám dva kousky… dávám si čtyři dny - víc nevydržím ![]()
Jo k té mace - třeba toto http://www.prozdravi.cz/maca.html?…
@romča36
tak to jsem zvědavá kdy se testneš, pak dej samozřejmě vědět ![]()
@Jane1990 asi příští pondělí, nejpozději příští středu, v sobotu to mám dostat
Tedaaaa, kdo ti donesl Gynex až do práce? ![]()
http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g toto je ten pyl perga ![]()
JJ, také jsem brala 3 x denně 7 kapek - půl hodiny před a po užití nejíst. Já jsem si to kapala do vody
lépe se mi s tím manipulovalo a víc chutnalo ![]()
A aspoň jsem dodržovala i pitný režim ![]()
@Efulka Přítel, končil zrovna v práci, tak jsem ho pověřila ať se mi pro to staví (dělá kousek ode mě a lékárnu má po cestě
)
mám servis, no ![]()
@romča36 Tak to je za chvilku, to zas budou nervy…
tak ať mrcha zůstane tam kde je, respektive ať se na devět měsíců schová někam mimo ![]()
@Jane1990 to může klidně aj na dýl
já zas nejsem schopná myslet na nic jiného
na jednu stranu je mi to celkem jedno, přijala jsem fakt, že to tak mám být, že všechno nemůže být jak chci, nicméně naděje je ještě větší než všechny tyhle „řeči“
@romča36 jak se říká, naděje umírá poslední..
svrbí tě ruka? řekla bych ti at to zkusíš, ale 7dpo je fakt brzo, to tam nebudeš mít ani toho ducha
ale jsem si jistá, že to nakonec dopadne dobře
já zatím čekám až mrcha sbalí kufry a vrátí se tam odkud přišla, abych ji taky na 9 měsíců po snažení se už neviděla
Jenom nevím jestli trefim ovu s tím gynexem, kdesi jsem četla, že to celkem rozhazuje cyklus, tak z toho mám trochu obavy.. ovu testy doma nějaké ještě mám, tak ty to jistí ![]()
@Jane1990 no já myslím, že vydržím, protože za týden to mám dostat a začínám být hádavá jako obvykle, ale zase si říkám, že pokud je teď brzo na test, tak je taky brzo házet flintu do žita ![]()
A poznáš na sobě ovulaci?
Držím pěsti, aby se zadařilo!! ![]()
To je ještě brzo, zbytečně bys „vyhodila“ test, který bude potřeba později
Já měla midi midi ducha 9 DPO. Tak ještě aspoň ty dva dny počkej ![]()
A jak se cítíš? Jako by měla MS dojít nebo jiné pobolívání podbřišku?
@Efulka vůbec nijak se necítím, jak říkám, dneska jsem hádavá a taková jak čertík v krabičce - už jsem dvakrát vyjela na mojého - chudák, podbřišek - v tom mě píchá už celý měsíc v kuse
to se nepočítá, a neboj, nebudu testovat - ta doba už je doufám pryč - tím svrbí mě ruka jsem jenom chtěla říct, že se to loudá a že už bych chtěla aby bylo aspoň 12 DPO a mělo to smysl ![]()