Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzik86 tak to beru taky - femibion, horčík, b6 a pak zelený ječmen a chlorelu
@eeelliii Cože? už pátý měsíc? To není možné… vždyť to bylo před chvílí!!! ![]()
@romča36 @Zuzik86 Holky vy se ládujete… kurnik, jestli to nevynde, tak se asi taky podívám na zoubek nějakému vitamínku ![]()
Zuzi To je teda ale fakt ostuda, že se s náma nepodělíš o takové novinky!! Gratuluju!! a nezapomeň - poprskat nás těhotenskýma bacilama ![]()
Ja ten horcik hlavne na to ze sen byla vztekla
nikdo to nevi az na vas, jednu kamosku a pritele
@romča36 píše:
@Zuzik86 a ty jsi ho brala? já beru femibion…
Romčo, přesně…nosifol do 2 měsíců jsem měla //. Ani jsem druhý balení nedobrala… ![]()
@eeelliii holky vy mi dáváte - ok, když to tento měsíc nevyjde, jdu do něho ![]()
@Jane1990 píše:
@eeelliii Cože? už pátý měsíc? To není možné… vždyť to bylo před chvílí!!!
no jo:) už 5. hrozně to letí:)…a bříško roste každým dnem…a prcek pěkně kope…kolikrát si říkám, co se mi to tam děje:)
@romča36 píše:
@eeelliii holky vy mi dáváte - ok, když to tento měsíc nevyjde, jdu do něho
to je slovo chlapa
…říkám Ti, že pokud se to nepovede ted, tak po tom Nosifolu určitě!!!
@Zuzik86 píše:
Ja ten horcik hlavne na to ze sen byla vzteklanikdo to nevi az na vas, jednu kamosku a pritele
Zuzíku, tak to moooc gratuluji!!! kdy máš kontrolu?
@eeelliii moc dekuju
tak za tejden se objednam.mam to pres celiu prahu, tak abych se netahla zbytecne ![]()
@Zuzik86 píše:
@eeelliii moc dekujutak za tejden se objednam.mam to pres celiu prahu, tak abych se netahla zbytecne
[/citac
mám z Tebe radost! všechny věci kolem těhtenství a děti mě ted úplně dojímají:)..no hormony no
tak koukej dát hned vědět!!! budu držet palečky, at je vše v pořádku
@eeelliii A kdy máš vlastně termín? červenec? To budou zrovna horka, to ti nezávidím ![]()