Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, taky neočekávám MS
kdybych ji očekávala, přišla by za týden nebo za dva (jsem po potratu bez kyretáže), ale protože se poctivě snažíme, každý den piju kontryhel a cpu se železem, listovkou a céčkem i béčkem, tak určitě nepřijde
navíc jsem si nakoupila tunu těhotenských testů, tak co by chodila ![]()
@Kačullinka paneboze jaka ukrajina… ja jsem v anglii…
a uk jako zkratka United Kingdom…
tak v nemecku je pry taky dobre co jsem slysela ale nemcina mi nejak nejde… ![]()
@denulka89 promin ja uz to mam odtud prehazeny
me taky nesla ze zacatku jsem tady chodila se slovnikem a ted jak se domluvim ![]()
@denulka89 já mám za sebou pátý den druhé levlu
ale nevychází mi cvičit každý den, protože prostě s tím malým dítětem to nejde
navíc jsem pořád nachlazená, takže jsem 14 dní ztratila, protože jsem prostě nemohla ale jinak jsem moc spokojená, je to teda záhul, ale pak se většinou cítím moc dobře
@romča36 tak to je suuupperr… ja dneska budu zase cvicit tak se tesim..aspon se muzem hecovaaatt…
no snad to nebrani v poceti mimiska neee???
@denulka89 ani náhodou, právě naopak
jenom jsem zvědavá, kdy to dokončím, podle toho jak mi to jde to vidím místo 30 dnů tak 60, ale to nevadí, hlavně že něco dělám.
@romča36 takze mam tedy cvicit do te doby nez uvidim vysnene dalnice //??? To nevadi tak aspon se hybes ne… ja to zacla cvicit a abych zacla myslet i na neco jineho… boli me telo ale je to ok…
@denulka89 já jsem začala cvičit, protože jsem tlustá a říkala jsem si, že nemá cenu začínat, když chci být těhotná a po půl roce mi došlo, že to taky hned tak nebude a tak jsem začala v lednu
a samozřejmě doufám, že k dalším úrovním už se nedostanu ![]()
@romča36 ja jsem chtela dat nejaky to kilicko dolu a chtela jsem taky zacit az po tehu ale vcera jsem se vyhecovala a zacla tak doufam ze to vydrzim..ze i nejaky to kilicko dam dolu a ze i toho mimiska se dockam… uz mi zas pekne hrabalo tak jsem musela neco delat…a tohle me zaujalo tak jsem se do toho pustila..to vecny cekani na mimiska me uz nebavi a on si stejne prijde az bude chtit…
@romča36 no tak ja v to take doufam tak uvidime… level 1 mozna stihnu mozna i dvojku…
Ahoj Holky tak tu mame zase pondeli a diskuze nam nejak lehla zase…co je s vami?? ja asi tak za tyden necekam ms…tak doufsm ze nedorazi…co vy???
@romča36 píše:
@denulka89 já jsem začala cvičit, protože jsem tlustá a říkala jsem si, že nemá cenu začínat, když chci být těhotná a po půl roce mi došlo, že to taky hned tak nebude a tak jsem začala v lednua samozřejmě doufám, že k dalším úrovním už se nedostanu
![]()
to mi něco připomíná
Také jsem si říkala, že nemá moc cenu shazovat kila, když je zase naberu a že pořádně zaberu až po druhém těhu ![]()
Ale pak se měsíc nezadařilo a já si řekla, že tedy začnu cvičit a koupila jsem si i spalovač tuku atd. a další měsíc jsem byla těhotná
![]()
Takže zase vesele kynu
![]()
@Efulka co bych za to dala
dnes mám zase depresi, byla jsem po delší době s malým v hudebce (jinak chodí moje mamka) a ze šesti dětí jsou tam dvě maminy těhu - normálně jsem si myslela, že mě to už nebere, ale vidím, že bere - jinak k tomu cvičení, nevím, nějak mi není přáno, ve středu jsem spadla ze židle a narazila si zadek… včera byl první den, kdy jsem byla schopná tak nějak normálně vstávat a chodit, tak doufám, že dnes si zacvičím ![]()
@romča36 no to je taky dobry…ja se nemohla pp dvou dnech cviceni hybat tak jsem i dala den oddych a uz zase cvicim..a je to ok…