Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
7.2.13 21:28

Ahoj holky, taky neočekávám MS :) kdybych ji očekávala, přišla by za týden nebo za dva (jsem po potratu bez kyretáže), ale protože se poctivě snažíme, každý den piju kontryhel a cpu se železem, listovkou a céčkem i béčkem, tak určitě nepřijde :) navíc jsem si nakoupila tunu těhotenských testů, tak co by chodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.13 22:59

@Kačullinka paneboze jaka ukrajina… ja jsem v anglii… :D a uk jako zkratka United Kingdom… :D tak v nemecku je pry taky dobre co jsem slysela ale nemcina mi nejak nejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.2.13 23:12

@denulka89 promin ja uz to mam odtud prehazeny :D me taky nesla ze zacatku jsem tady chodila se slovnikem a ted jak se domluvim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.2.13 11:36

@denulka89 já mám za sebou pátý den druhé levlu :-) ale nevychází mi cvičit každý den, protože prostě s tím malým dítětem to nejde :-( navíc jsem pořád nachlazená, takže jsem 14 dní ztratila, protože jsem prostě nemohla ale jinak jsem moc spokojená, je to teda záhul, ale pak se většinou cítím moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.13 13:24

@romča36 tak to je suuupperr… ja dneska budu zase cvicit tak se tesim..aspon se muzem hecovaaatt… :D no snad to nebrani v poceti mimiska neee???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.2.13 14:15

@denulka89 ani náhodou, právě naopak :-) jenom jsem zvědavá, kdy to dokončím, podle toho jak mi to jde to vidím místo 30 dnů tak 60, ale to nevadí, hlavně že něco dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.13 14:57

@romča36 takze mam tedy cvicit do te doby nez uvidim vysnene dalnice //??? To nevadi tak aspon se hybes ne… ja to zacla cvicit a abych zacla myslet i na neco jineho… boli me telo ale je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.2.13 15:32

@denulka89 já jsem začala cvičit, protože jsem tlustá a říkala jsem si, že nemá cenu začínat, když chci být těhotná a po půl roce mi došlo, že to taky hned tak nebude a tak jsem začala v lednu :-) a samozřejmě doufám, že k dalším úrovním už se nedostanu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.13 15:49

@romča36 ja jsem chtela dat nejaky to kilicko dolu a chtela jsem taky zacit az po tehu ale vcera jsem se vyhecovala a zacla tak doufam ze to vydrzim..ze i nejaky to kilicko dam dolu a ze i toho mimiska se dockam… uz mi zas pekne hrabalo tak jsem musela neco delat…a tohle me zaujalo tak jsem se do toho pustila..to vecny cekani na mimiska me uz nebavi a on si stejne prijde az bude chtit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.2.13 15:50

@romča36 no tak ja v to take doufam tak uvidime… level 1 mozna stihnu mozna i dvojku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.13 09:41

Ahoj Holky tak tu mame zase pondeli a diskuze nam nejak lehla zase…co je s vami?? ja asi tak za tyden necekam ms…tak doufsm ze nedorazi…co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
11.2.13 12:54
@romča36 píše:
@denulka89 já jsem začala cvičit, protože jsem tlustá a říkala jsem si, že nemá cenu začínat, když chci být těhotná a po půl roce mi došlo, že to taky hned tak nebude a tak jsem začala v lednu :-) a samozřejmě doufám, že k dalším úrovním už se nedostanu :-D

:D :D :D
to mi něco připomíná :D Také jsem si říkala, že nemá moc cenu shazovat kila, když je zase naberu a že pořádně zaberu až po druhém těhu :D
Ale pak se měsíc nezadařilo a já si řekla, že tedy začnu cvičit a koupila jsem si i spalovač tuku atd. a další měsíc jsem byla těhotná :D :D

Takže zase vesele kynu :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
11.2.13 14:59

@Efulka co bych za to dala :-) dnes mám zase depresi, byla jsem po delší době s malým v hudebce (jinak chodí moje mamka) a ze šesti dětí jsou tam dvě maminy těhu - normálně jsem si myslela, že mě to už nebere, ale vidím, že bere - jinak k tomu cvičení, nevím, nějak mi není přáno, ve středu jsem spadla ze židle a narazila si zadek… včera byl první den, kdy jsem byla schopná tak nějak normálně vstávat a chodit, tak doufám, že dnes si zacvičím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.13 15:06

@Efulka no tal doufam ze to budu mit stejne jako ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.13 15:07

@romča36 no to je taky dobry…ja se nemohla pp dvou dnech cviceni hybat tak jsem i dala den oddych a uz zase cvicim..a je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí