Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechci být skeptik, ale myslím si, že ne… uvidíš, jestli se ms rozjede, nebo se zastaví. pak si udělej test znovu a budeš vědět ![]()
@sarka93 jó holka, moc bych ti přála abys byla, já tohle mívám každý měsíc už víc než půl roku
a tento měsíc jsem měla dokonce i nevolnosti, ale mrchu už mám čtvrtý den
takže tak
@romča36 @sarka93 přesně proto jsem to napsala… každý měsíc si říkám - ty jo, příznaky, já jsem určo v tom.. a pak mrcha dorazí.. takže si myslím, že tohle nebude ono.. ale uvidíš, když se ms nerozjede, tak pak testni a budeš mít jasno
Aha no uvidím jestli to přejde ta ms…byla bych moooooc ráda kdyby jo
jo a ještě jsem si měřila BT ale přišla jsem na to až v neděli:-D tak jsem si od pondělka měřila BT a první tři dny 37,2 včera 37,3 a dneska 37,1 a půl hoďky mi dorazila ms tak nevím co si mám teď myslet.Jsem t toho uplně zmatená ![]()
@sarka93 říkám, počkej, jestli se to rozjede, tak je to ms a převděpodobně z toho nic nebude. když se to nerozjede, tak je to uhnizďování vajíčka.. možná, zas tak moc se v tom nevyznám, protože se mi to ještě nepoštěstilo… a kdy nečekáš ms? dneska?
Jo dneska a mám jen narůžovělou krev nikdy před tím jsem to takové neměla. a ani mě nebolí břicho
@sarka93 já poslední dva cykly dva dny před termínem růžový slaboučký výtok a pak mrcha - a taky jsem to tak nikdy před tím neměla…
@sarka93 Občas to tak taky mívám, a pak se mrcha rozjede… uvidíš, když se nerozjede tak za 3 dny zkus další test. když se rozjede tak nemáš co řešit, nebo si udělat po ms test, ale tam už je malá pravděpodobnost..
@Jane1990 píše:
@eeelliii Tak co, jak pokračujete? Už víš, co to bude? Asi jsem četla, že holčička, ale nejsem si jistá…
Ahojkz Jane,
zatim to vypada na chlapecka:)…a jinak rosteme a rosteme a brisko uz je docela velké…máme 5.mesic:) jak se daři Tobě?
@romča36 píše:
@eeelliii to tak strašně letí, to je neuvěřitelné
Romčo, to mi povídej…všichni kolem mě už yačínají řešit výbavičku atd a já furt nemužu uvěřit, že to tak děsn letí a je to už 5.měsíc…vždzt před chvíli to bz poyitivní test a ted už jsem v polovině.
moc bych Vám přála, at už se konečně zadaří!!! ![]()
musím říct, že někdy yvládat ty těhotenský pocity je docela náročný, ale přítel stojí pri mně, tak je to zase o něco jednodušší…ale holky, brečím kvůli každé maličkosti ![]()
@eeelliii tak to já teď taky - už jsem si myslela, že jsem v pohodě, ale právě, když se dozvím, že někdo porodil, nebo že jsi v pátém měsíci, tak mi dojde, že přesně tak dlouho a dýl se nám už nedaří… teď se právě narodila první vlna miminek, když mi to tenkrát holky oznámily, tak jsem brečela, ale říkala jsem si, že než porodí, tak budu třeba taky těhotná… no a ono nic… tak to na mě dolehlo, když si vezmu je to jako včera, když jsme řešily spolu, že to nejde, a ty jsi už v pátém měsíci…
@romča36 píše:
@eeelliii tak to já teď taky - už jsem si myslela, že jsem v pohodě, ale právě, když se dozvím, že někdo porodil, nebo že jsi v pátém měsíci, tak mi dojde, že přesně tak dlouho a dýl se nám už nedaří… teď se právě narodila první vlna miminek, když mi to tenkrát holky oznámily, tak jsem brečela, ale říkala jsem si, že než porodí, tak budu třeba taky těhotná… no a ono nic… tak to na mě dolehlo, když si vezmu je to jako včera, když jsme řešily spolu, že to nejde, a ty jsi už v pátém měsíci…
Věřím, že to musí být těžké…ale uvidíš, že jakmile objevíš //,tak to tak uteče, že ještě budeš ráda vzpomínat na to snaženíčko.
Romco, a zkoušíte to zatm přír. cestou, nebo už jste přemýšleli i nad tím spermiogramem atd..?