Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denulka89 před tím jsem zas měla 14 dní zánět průdušek - nebyla jsem schopná dýchat v klidu, ne tak při cvičení… tož tak, ale dneska cvičit budu i když se cítím jak zbitá ![]()
@romča36 i ja si dam dnes do tela… ms nemam dost kolem 17. 19.2. Tak musim zahnat myslenky cvicenim uz me to zas bere a premyslim jen nad mimi…
@denulka89 nové snaženíčko bude až tak o víkendu
ona ta mrcha se nakonec rozjela až v pátek
jinak dnes teda zase žádné cvičení, to mé dítě mě prostě nenechá
já nechápu, jak to ostatní holky s dětma dělají
@romča36 no tak vikend bude zachvilku tyden utece jak nic..
jooooo tak to ja nevim jak to delaji
ja deti nemam
takze ja to tak nejak zvladam… ![]()
Ahoj holky jak se mate? od doby co si pritel taha do prace notas tak se mi to tady tezko navstevuje.mam debilni telefon
@Zuzik86 ahojky, ale jo jde to, vzhledem k tomu, že mi právě skončila ms, tak se vlastně nic neděje, tento měsíc jsem se rozhodla, že nejdu k doktorce, že si dám ještě pauzu od hormonů a uvidíme. V práci jsem si zažádala o neplacené volno, tak máme pár měsíců navíc
prostě potřebuju zpracovat a rozhodnout se co s doktorkou dál
ale řeknu ti, jak jsem zažádala o to volno, tak se mi strašně ulevilo, že se už nemusím stresovat, že nestíháme, tak třeba to tento měsíc vyjde
manžel se chudák bál, že bude muset jít na spermio, tak jsem mu řekla, že miminko chci, ale ne za každou cenu… no uvidíme, ale myslím na to furt samozřejmě, v tom se nic nezměnilo
@romča36 no tak to je super ze ti vysli vstric, to ja bych si o tom mohla v moji praci nechat jenom zdat. Takhle te aspon nebude tlacit cas a vsechno pujde tak jak ma. A co manzel pujde tam?
@romča36
ono by to chtelo mu dat navybranou, pritom ty budes vedet, ze na vyber nema ![]()
Děvčata, tady je jakési mrtvo! Copak je s váma?!? Já nečekám teď 17., tak jsem zvědavá… navíc mám asi zánět močáku nebo co, tak nevím co se to děje… A jak se mají těhule?
@eeelliii Tak co, jak pokračujete? Už víš, co to bude? Asi jsem četla, že holčička, ale nejsem si jistá…
@Ge Tak už máš utz za sebou nebo ještě čekáš? Doufám, že jsi se už dočkala, to čekání je určo děsný!
@Verčule No a co ty? Taky nedáš vedět, jak rostete… už se to krátí.. jak dlouho, 2 měsíce ještě? ![]()