Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
5.2.13 20:11

@Kačullinka udělej si test, jestli to nebyla ms, tak ti těhu ukáže :-D jinak po internetu ti asi moc nepomůžeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.2.13 20:13

@Efulka gratuluju k princezně, taky jsem moc chtěla holčičku a když jsem se dozvěděla, že to bude kluk, tak jsem z toho byla chvilku smutná :-) no ale nevyměnila bych ho, tak bych chtěla jako druhou holčičku, ale bylo mi řečeno a já to tak i vnitřně cítím, že pokud budeme mít miminko, tak to bude taky kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.2.13 20:22

@Kačullinka jak rika romca udelej test..bud a nebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.2.13 20:27

@romča36 romco myslis ze ma cenu testovat na valentyna kdyz budu 29 dc??? nevim zda to zkusit a nebo pockat…porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.2.13 20:39

@denulka89 holky tady měly duchy už 9 den po ovulaci, takže proč ne… já bych testovala - ptáš se nepravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.2.13 20:41

@romča36 ja se jen ptam jestli to ma cenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.2.13 20:45

@denulka89 ono záleží i na tom, jak rychle se ti hcg vylučuje do moče, ale podle mě to smysl má, protože podle všech příznaků máš ovulaci, takže za deset dnů už by dušík mohl být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.2.13 21:13

@romča36 no od patku me boli prsa a boli me jeste dnes… tak ja to zkusim na valetyna treba se nam postesti… :srdce: a budeme mit jeste krasnejsi valentyn :srdce: sakra uz by to mohlo vyjit neee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
6.2.13 09:00

@Efulka gratuluji :-) me poprvé typovali holku také ve 14 týdnu a ted už ji dvakrát potvrdili ve 20.a24. týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.2.13 09:21

@mater to tak strašně letí, to je jako včera když jsi našla dvě čárky a už 24. týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.2.13 09:24

Ahoj holky :kytka:
já brala HA 13let a teď se snažíme už 11měs.,nutno říct že počáteční snažení bylo veselejší, poslední dobou mě spíš přepadá zoufalství a co si budem říkat ženský mozek to dost vyčerpává a trpí :,(
Má prosím vás někdo z vás zkušenost s tím jak se vlastně postupuje dál? Říkám si že by bylo asi fajn začít s dr. gyn. pátrat zda není něco špatně. MS mám pravidelnou, ovu si hlídám pomocí testů přesně a sama na sobě ji také neomylně poznám. Tak pořád zbývá ta otázka proč nejsou dvě čárky na těh. testu??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.2.13 14:44
@Efulka píše:
Holkýýý, tak jsem dneska byla na NT screeningu, dopadl na jedničku a ještě k tomu nám řekli na 70 % pohlaví. A budeme mít nejspíš princeznu, jupíííííí :)Noo, mám tušení, že do léta tu budou dvě nové těhule :palec: ;)

Jéé, gratulujeme!! Nám pohlaví ještě říct nechtěli, ale doufám, že na kontrole po dovči by už naznačit mohli:)
Bude ti krásná princeznička… Já bych chtěla prvního kloučka, ale cítím, že to bude holčička. Dnes se mi zdálo, ze mi doktor na prohlidce rekl, ze jsem potratila, tak si jen preju, aby vse bylo opravdu v poradku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.2.13 15:33

@eeelliii ježííš, fuj, vůbec na to nemysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.2.13 15:39
@romča36 píše:
@eeelliii ježííš, fuj, vůbec na to nemysli

No nevim, co to mam za sny… Vubec se mi nelibi! Uz se jen tesim z dovci domu na tu prohlidku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.2.13 15:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat