Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale spíš jsem neovulovala vůbec, mám podle ovulačních testů vypozorované, že vlevo ovuluju tak ob cyklus… tak jsem zvědavá na příští měsíc
@romča36 no na zacatku brezna to bude 6 tejdnu vlece se to jako smrad. necham si pak od doktora zmerit sliznici a uvidim co mi povi.taky sme samozrejme nedodrzeli 6 nedel ale meli sme gumu
@Zuzik86 moje kámoška otěhotněla v klasickém šestinedělí… takže děti deset měsíců od sebe ![]()
Děvčata nejste samy… já taky pořád nic… ale asi to dávám k ledu, chce se mi být svobodná matka a přítel tvrdí, že na něj se svatbou tlačím.. hlavně že chce mimi.. tůůdle… jinak jeho ségra je v tom, bráchvoa holka je v tom, já se du picnout asi ![]()
Holky, zdravim z dovolené. Mame tu krásně, jen jsem po priletu 3 dny lezela a dnes uz konecne k mori… No priste si v tehotenstvi rozmyslim, zda letet 15 hodin, nebo ne:) ale zase za ten morsky vanek, vyborne jidlo a slunicko to stoji. Doufam, ze mimi je v poradku a Vám snazilkam preju at se co nejdrive zadari a pak pri tehotenskych nevolnostech at si vzpomenete, jak moc jste si praly mimi:)) ja si na to vzpomenu pokazdy:)
@eeelliii ale stojí to za to, neboj
a já si klidně budu ráda vzpomínat, jenom ať to už konečně je
Ahoj princezny… nebyla jsem tu dlouho protoze jsem to nejak nestihala a pak jsem zjistila ze mi to zablokovali tak jsem se musela zaregistrovat… tak jak jste na tom?? zuzik je mi to lito ale urcite se zadari znovu… uvidis…
u me nic stale cekame… ted jsem 16 DC…jinak nic noveho..
@Zuzik86 Jsem tu Zuzik jen jsem nestihala a pak jsem zjistila ze m to blokly tak jsem se musela zaregistrovat… neboooj neustale snazilka.. a tobe drzim palecky neboj znovu se zadari uvidis… ![]()
Tedááá, tichá závist
Heled, nějaké foto by nebylo? ![]()
Tady sice už nejsou mrazy, ale na teplotu u moře to asi není
Zrovna tu chčije :/
@Efulka píše:
@eeelliiiTedááá, tichá závist
Tady sice už nejsou mrazy, ale na teplotu u moře to asi neníHeled, nějaké foto by nebylo?
Zrovna tu chčije :/
Foto dodám z domu… Z iphonu mi to nejde pridat:( vracime se 12., tak Vám privezu troxhu slunicka:) ale je fakt, ze ted na slunku vydrzim max. 2 hodinky a pak odpadam:)) talze je to spise relaxacni dovolena. Zadne dpbrodruzstvi jako potapeni, atd… To az tak za rok..:)
@denulka89 je ahoooj tak aspon te ted muzem oslovovat jibak nez snazilka pul roku ![]()