Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
19.1.13 09:45
@Zuzik86 píše:
Ach jo holky vsechno spatne

Copak se stalo 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
19.1.13 10:23
@Zuzik86 píše:

Ale copak tě trápí?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.1.13 12:48
@Zuzik86 píše:

Jakto Zuzi:(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
19.1.13 21:45
@Zuzik86 píše:

Zuzíííí, to nám nedělééj :( co se dějeeee? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
20.1.13 15:37

Mám smíšený pocity. V pátek sem začala špinit hnědě, ale spíš mě vystrašila občasná křeč, tak sme jeli a nevim jestli to bylo dobře  dr.se ve mně šťourala tim vnitřním utz fakt nepříjemně, furt do mě píchala a něco hledala. Řikakala, že prej je tam tekutina navíc, ale prej jestli přestanu špinit, tak se to může vstřebat. Řekla bych, že to bylo něco jako hematom, ale kolik holek ho má a donosí mimča. No a tak po hodině š´tourání, sem začala krvácet. Tak sem ubrečená šla za sestou, která mě uklidňovala, že to nic není a vzali mi krev před a po krvácení, ale hcg hormon byl nižší o 80 jednotek :,( kdybych byla doma, tak to vyšlo nastejno, protože sem tam jenom chodila ukazovat vložku, jak moc krvácím, ale žádný léky ani nic mi nedali. Věděla sem, že tam furt miminko je i když tak hodně krvácím a taky, že bylo, ale prej nepravidelnýho tvaru, že prej už ho děloha chce vypudit. Takže mi dali injekci, po tý sem se pozvracela a pak sme jeli na sál, kde mě uspali. Nebyla sem schopná přestat brečet, někdo se mě na něco ptal a já spustila a nemohla sem mluvit, nevim kolikrát sem slyšela „neplačte“.Brečela sem i když mi Dr. řikala za jak dlouho se můžeme snažit, nebo když mi říkala o vitamínech. je to zvláštní, ale přijela sem domů a cejtila sem úlevu. Ne tim, že sem doma, ale jako bych si ulevila, když už tam nemám miminko, nevim jak to mám popsat, ale asi bylo opravdu něco špatně :,( možná, že nebylo dostatečně zralý, když se uvolnilo 10 den cyklu, nebo nevim. Nakoupila sem si hromady vitamínů, celkově sem tam nechala litr, ale chci jít do toho a začít se léčit, abych na další miminko byla už zdravá. Zeptám se doktora po šestinedělí, protože už nemám moc času :,( někdo by řek, že to byla jenom kulička, pátej tejden, ale právě tim to všechno začíná, to že se to vůbec povedlo je zázrak, proto mě to tak mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
20.1.13 15:58

@Zuzik86 tak to mi je moc líto!! Ale jak píšeš, třeba tam bylo něco špatně, proto se toho chtěla děloha zbavit. Ted se dej do pořádku uzdrav svoje tělo a hurá na nové snaženíčko :hug: a proč nemáš moc času??? :hug: :kytka: opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
20.1.13 16:03

@Liskynka :,( děkuji, no v červenci jdu do práce, te´d budu muset tři měsíce čekat, než se uzdravim a pak už mi zbejvá chvilička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
20.1.13 16:07

@Zuzik86 aha ale víš, že některé ve vaší skupině otěhotněly hned,,,Říká se že je tělo potratem pohnojené a zrovna to může být vhod. Také jsem byla v říjnu na revizi ZT a se mnou z diskuze x holek a ted jsou těhu a já pořád čekám :( ale dnes jsem měla pozit ovu test bylo tulení tak snad to tentokrát vyjde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
20.1.13 16:09

@Liskynka neboj určitě je te´d řada na tobě :) já sem se ho chtěla zeptat i po tom šestinedělí, ale furt mám strach, že ta sliznice nebude dostatečná, když mě vyškrabali :,( prej nemohli čekat, až se to vypudí samo, protože bych prej mohla díky tomu vykrvácet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
20.1.13 16:16

@Zuzik86 tak počkej do té první ms a podle toho jak se budeš cítit. :hug: držíp palečky a koukej napsat jak si potom dopadla u lékaře…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
20.1.13 16:17

@Liskynka moc ti děkuju určitě dám vědět co mi povědí, pošlou tam i výsledky rozboru z nemocnice :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
20.1.13 20:42

@Zuzik86 to mě mrzí, drž se vím čím procházíš. já o miminko přišla už ve 12tt. teď příštzí pátek mám první termín po revizi, tak sjem zvědavá jestli dorazí, dokud nedorazí do 5 týdnů, tak musím k dr. apak se uvidí co dál. upozornila mě že můžu klidně otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
21.1.13 08:35

@Zuzik86 strašně mě to mrzí, ani nevíš jak :,( já jdu ve středu znovu na folikulometrii a zrovna se musím s doktorkou domluvit co dál, protože v pátek jdu na endokrinologii a začnu se léčit se štítnou žlázou… takže to vidím tak minimálně na dva měsíce pauzu. Já navíc bych měla do práce nastoupit v červnu, takže přesně vím, jak se cítíš. Ale rozhodla jsem se, že se s nima domluvím a vezmu si do září neplacené volno no a v červnu se uvidí co dál… Ono taky bude záležet, jestli mi malého vezmou do školky. ach jo :-) nic nenaděláme, když tělo jede proti nám. Mimochodem Zuzi, co za vitamíny jsi si nakoupila? pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.1.13 09:51
@Zuzik86 píše:
Mám smíšený pocity. V pátek sem začala špinit hnědě, ale spíš mě vystrašila občasná křeč, tak sme jeli a nevim jestli to bylo dobře  dr.se ve mně šťourala tim vnitřním utz fakt nepříjemně, furt do mě píchala a něco hledala. Řikakala, že prej je tam tekutina navíc, ale prej jestli přestanu špinit, tak se to může vstřebat. Řekla bych, že to bylo něco jako hematom, ale kolik holek ho má a donosí mimča. No a tak po hodině š´tourání, sem začala krvácet. Tak sem ubrečená šla za sestou, která mě uklidňovala, že to nic není a vzali mi krev před a po krvácení, ale hcg hormon byl nižší o 80 jednotek :,( kdybych byla doma, tak to vyšlo nastejno, protože sem tam jenom chodila ukazovat vložku, jak moc krvácím, ale žádný léky ani nic mi nedali. Věděla sem, že tam furt miminko je i když tak hodně krvácím a taky, že bylo, ale prej nepravidelnýho tvaru, že prej už ho děloha chce vypudit. Takže mi dali injekci, po tý sem se pozvracela a pak sme jeli na sál, kde mě uspali. Nebyla sem schopná přestat brečet, někdo se mě na něco ptal a já spustila a nemohla sem mluvit, nevim kolikrát sem slyšela „neplačte“.Brečela sem i když mi Dr. řikala za jak dlouho se můžeme snažit, nebo když mi říkala o vitamínech. je to zvláštní, ale přijela sem domů a cejtila sem úlevu. Ne tim, že sem doma, ale jako bych si ulevila, když už tam nemám miminko, nevim jak to mám popsat, ale asi bylo opravdu něco špatně :,( možná, že nebylo dostatečně zralý, když se uvolnilo 10 den cyklu, nebo nevim. Nakoupila sem si hromady vitamínů, celkově sem tam nechala litr, ale chci jít do toho a začít se léčit, abych na další miminko byla už zdravá. Zeptám se doktora po šestinedělí, protože už nemám moc času :,( někdo by řek, že to byla jenom kulička, pátej tejden, ale právě tim to všechno začíná, to že se to vůbec povedlo je zázrak, proto mě to tak mrzí

Zuzíku,
moc mě to mrzí…na druhou stranu souhlasím s děvčaty…vídíš, že otěhotět lze a po potratu spousta žen otěhotní, ani neví jak. Víš, a pokud bylo něco špatně, tak je lepší ještě chvilinku vydržet a vědět, že už se miminko vyvíjí správně a i Ty jako maminka se budeš cítit lépe.
Věřím tomu, že to nepotrvá dlouho a i Ty budeš v sobě mít droběčka, který se Tě už bude držet zuby nehty a bude Vám spolu krásně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
22.1.13 13:11

Holky moc díky za krásný slova útěchy :)už je mi lépe, štve mě, že musíme všechno znovu.Jim železo, protože sem dost ztratila krev a ještě mě dělali furt odběry, pak horčík a pak sem si koupila soubor vitamínů na otěhotnění femibion.Byl nejdražší, ale měl nejlepší složení, tak na to koukni na netu :)jmenuje se to femibion 800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí