Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
10.1.13 07:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 10:22

Holky, dnes jsem dostala prukazku :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.1.13 10:24

@eeelliii gratuluju :-) já dnes zas asi dostávám mrchu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 10:29
@romča36 píše:
@eeelliii gratuluju :-) já dnes zas asi dostávám mrchu :-D

to mě mrzí…ale víš na co jsem Romčo přišla, že mi takový to snažení o mimi trochu chybí…je hezký vědět, že se to při jkémkoli tulení může stát:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.1.13 10:49

@eeelliii tento měsíc je to v pohodě, před svátkama mě to fakt semlelo, navíc jsem si v úterý dělala test, takže jsem to tušila a i ta senzibilka, se kterou jsem se spojila říkala, že prve musím manželovi odpustit tu zradu a miminko přijde a já cítím, že to opravdu udělat musím, protože na druhou stranu přivést dítě do vztahu, který úplně neklape není dobré. Poradila mi vypsat se z té zrady a zloby - já jsem naprostý nepsavec, prostě mi to nejde a během pěti minut jsem popsala čtyři stránky a strašně se mi ulevilo a navíc mi poradila, ať odpustím sama sobě, že závidím holkám, co mají miminka, že cítím vůči manželovi nedůvěru, že to je normální. Všechno to ze mě spadlo, plakala jsem úlevou, že jsem normální. Navíc úplně přesně pojmenovala a popsala moji tchýní a mě najednou došlo, že všechno co nám dělá má smysl, že to dělá z určitého důvodu a já už vím proč.
Takže z mé strany se cítím čistá a připavená - teď ještě manžel a miminko může přijít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 10:59
@romča36 píše:
@eeelliii tento měsíc je to v pohodě, před svátkama mě to fakt semlelo, navíc jsem si v úterý dělala test, takže jsem to tušila a i ta senzibilka, se kterou jsem se spojila říkala, že prve musím manželovi odpustit tu zradu a miminko přijde a já cítím, že to opravdu udělat musím, protože na druhou stranu přivést dítě do vztahu, který úplně neklape není dobré. Poradila mi vypsat se z té zrady a zloby - já jsem naprostý nepsavec, prostě mi to nejde a během pěti minut jsem popsala čtyři stránky a strašně se mi ulevilo a navíc mi poradila, ať odpustím sama sobě, že závidím holkám, co mají miminka, že cítím vůči manželovi nedůvěru, že to je normální. Všechno to ze mě spadlo, plakala jsem úlevou, že jsem normální. Navíc úplně přesně pojmenovala a popsala moji tchýní a mě najednou došlo, že všechno co nám dělá má smysl, že to dělá z určitého důvodu a já už vím proč.
Takže z mé strany se cítím čistá a připavená - teď ještě manžel a miminko může přijít :-)

Romco, to je úžasný pokrok!!! Jsem moc ráda, že se cítíš líp a i miminko o to ryychleji přijde, když už jsi klidnější.
na mě to taky včera vše dolehlo, tak jsem se z toho vybrečela a bylo mi hned lépe.
kamarád se to už dozvěděl a začal to trochu komplikovat, tak je to ted taky takový napjatý, ale prcek je naštěstí v pořádku:) a to je to hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.1.13 11:22

@eeelliii no psychika je sviňa, to víme všechny :-) tak snad se k vám co nejdřív připojím
a co ten kamarád? co zkouší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 11:56
@romča36 píše:
@eeelliii no psychika je sviňa, to víme všechny :-) tak snad se k vám co nejdřív připojím
a co ten kamarád? co zkouší?

jj to je, bohužel…příroda to dobře zařídila:)kamarád si myslí, že je jeho. Pořád volá a píše, jak se cítím, zda vše v pořádku a jestli pro mě může něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.1.13 12:00

@eeelliii a asi nechce slyšet, že to není jisté, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 12:00
@Efulka píše:
Tak, tak.. já si tím, že se mi objevilo sněhoprázdno aspoň udělala pořádek v hlavě a nehysterčila jsem pak, když přišla MS. Ono i PMS se mnou docela mával (chudák manžel :D naštěstí jsem mrchu měla jen dvakrát :D).
Netestováním akorát oddálíš zklamání :nevim: takto aspoň budeš vědět na čem jsi..
Ehm, nehledě na to, žes vešla na stránku testovacích maniaků a napsat sem, že musíš vydržet netestovat je skoro až trestné 8o :cert: :twisted: :twisted: :lol:

:)) efulko, ted jsi mě rozesmála…až trestne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.1.13 12:01

@eeelliii efulka to trefila na hlavičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 12:04
@romča36 píše:
@eeelliii a asi nechce slyšet, že to není jisté, co?

řekla jsem mu, že spíše otcem není, ale nechce si to nechat vymluvit…ale snad je opravdu rozumný a nebude nijak zasahovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.1.13 12:08

@eeelliii hlavně by si měl uvědomit, že potřebuješ hlavně klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 12:32
@romča36 píše:
@eeelliii efulka to trefila na hlavičku :-)

úplně přesně… tak jsem testovací maniak a vidět // jsem už měla 11DPO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.1.13 12:34
@romča36 píše:
@eeelliii a asi nechce slyšet, že to není jisté, co?

no dokud nebudou testy, tak pořád má ějakou naději…jen doufám, že se mu to nepomotá v hlavě a nebude později dělat nějaký problémy…ale zatím se chová rozumně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí