Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
7.1.13 14:42
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 ahojky zatim nijak… tak jsem si to vse tak nejak propocitala… ms necekam kolem 14. Takze dnes bych mela byt asi 7DPO tal jeste netestuju..alw boli me pobrisek tak nejak divne…tak uvidim… zkusim na konci tydne testnou… tak to je dobre ze mel radost… :) to by me zajimalo co te nastvalo…

ty jsi měla ovulku tak pozdě, jestli dobře počítám, tak 18 DC? to máš celkem dlouhé cykly, to ti nezávidím :-) já mám celkem 25 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
7.1.13 14:55

Holky :-D rodinná záležitost, ale když to shrnu, tak mi někdo mluví do toho, kdy bych měla mít další dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.1.13 15:28

@romča36 no asi jsem ji mela tak pozde protoze moje cykly jsou 32 dni nekdy 33 nekdy 34 a posledni jsem mela 35 dni…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
7.1.13 15:29

Upraveno administrátorem 11.1. 12:57 - vulgarismy

je to tvoje vec a tvuj zivot…

• Citovat
  • Upravit
3643
7.1.13 15:40

BOHUŽEL tady se musí držet huba a krok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.1.13 15:43

Upraveno administrátorem 11.1: 12:58 - vulgarismy

:mrgreen: uz zase zacinam byt nervozni mam tyden do ms a uz to zas zacina… tak se na to snazim nemyslet… vcera jsem se tulili a pak jsem mela naruzovely vytok tak nevin co to je… a dnes uz nic…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
7.1.13 15:44

Tak snad to patri k uhnizdovani.. :think:

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
7.1.13 15:55

A jeste k tomu me nejak picha v levym podbrisku…

• Citovat
  • Upravit
4387
7.1.13 17:45

Mě teda nepíchá nikde a do ms mám čtyři dny jenom jsem zas protivná a šíleně lítostivá :-)
a Zuzi tak třeba moje tchyně by nejraději rozhodovala i o tom, co malý nosí, takže když si ho berou k sobě, tak si ho převlíkne :-D a furt rýpala, že jsem stará a už bychom jim měli pořídit to vnouče… a teď zas rýpe, že určitě já nechci… a přitom já bych chtěla klidně tři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.1.13 17:50

@romča36 ja se z toho uz picnu..holky me to uz nebavi to cekani.. :(

• Citovat
  • Upravit
4387
7.1.13 18:00
@snazilka pul roku píše:
@romča36 ja se z toho uz picnu..holky me to uz nebavi to cekani.. :(

no a ty ho máš ještě o deset dní delší než já - to by mě taky piclo… já budu v pátek doufám vědět na čem jsem a zas doufám, že nepřijde zpoždění, které mi dá planou naději, to pak budu vraždit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.1.13 18:03

@romča36 ja zkusim asi testnou o vikendu..to by tam uz neco melo byt.. protoze za tyden bych to mela dostat…tak uvidim

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
7.1.13 18:07

Nejradeji bych se nekam zahrabala..

• Citovat
  • Upravit
4387
7.1.13 18:19

To jsme dvě - zítra mám sraz s kámoškou, která čeká dvojčátka, myslím, že to nedám a budu bulet jako želva, taky se chci někam zahrabat, protože jsem fakt protivná na manžela, je mi to pak líto, chce se mi brečet a to neustále, PMS jak vyšitý, prsa mě bolí, protože jsem ze zoufalství začala cvičit a natáhla si sval :-D
jo a kontaktovala jsem léčitelku, tak celá netrpělivá čekám, až se mi ozve, známé pomohla a hned pak první cyklus po půlroce snažení otěhotněla, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
7.1.13 18:34

@romča36 tak to jsem zvedava jestliti pomuze lecitelka ale snad jo… jsem rada nebo spis me utesuje ze v tom nejsem sama… fakt mam stav ze bych se zahrabala… ja hned jak se vratim do cr tak padim k doktorovi… protoze uz je to na hlavu a dalsi rok to uz nezvladnu… bych byla nekde na cvokarne mozna tak…fakt jsem rada ze v tom nejsem sama ale zaroven ti to preju aby ti to vyslo to je jasne.. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex