Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
mám dotaz mám 2 den zpoždění myslíte, že je brzo aby se HCG ukázal v moči už? tt mám dneska negativní
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 no tak to je dobre ze silia kdy pujdes k doktorovy?? Ruka svrbiii no ani nevis jak…
ale budu silna a vydrzim…
asi až za dýl, kalkulačka mi píše, že sem skoro ve 3tim tejdnu, takže to by tam bylo ještě prd vidět. S prvním mimčem sem tam naklusala až okolo 10 tt ![]()
@Fifka91 ono záleží kdy byla ovulace, jestli později, tak se tím prodloužil i cyklus a na testu nemusí bejt ještě nic
@Zuzik86 píše:
@Fifka91 ono záleží kdy byla ovulace, jestli později, tak se tím prodloužil i cyklus a na testu nemusí bejt ještě nic
Právě, že vůbec nevím kdy ovu byla ![]()
Tak se řiď podle nejdelšího cyklu, kterej si kdy měla. Já si dělala test 10 dní po ovulaci a už byl docela silnej, tak bych bejt tebou počkala ještě. A jakej test sis dělala? desítkovej?
@Zuzik86 tak at mimisek roste… a at je vse ok a ja si myslim ze bude vse v pohode… sakra uz nam to tu odpadava do tehulek… snad se postesti i me brzy… tolik ai to preji ze to neni mozny…
@snazilka pul roku píše:
@Zuzik86 tak at mimisek roste… a at je vse ok a ja si myslim ze bude vse v pohode… sakra uz nam to tu odpadava do tehulek… snad se postesti i me brzy… tolik ai to preji ze to neni mozny…
a ja držim moc palceeeee ![]()
@Zuzik86 dekuji..a potrebovala bych poplivat tehu bacilem
dam vedet hned jak se neco dozvim…
a ani jsi nerikala co na to pritel / manzel??? Byl stastny ze se vam zadarilo tak brzy???
Ten to ještě neví
ms mám mít až zejtra, tak zahraju divadlo, že si du dělat první test
takže se to dozví zejtra, přitom testuju denně
a už si koukala po nějakym tom testu? jak se ti vůbec v uk líbí? já tam nikdy nebyla, tak až to bude možný, tak bych se chtěla podívat do londýna až budou slevy ![]()
@Zuzik86 on to jeste nevvvviiii??? Tedaaa
tak tobje dobry
ale tak docela dobry to tu je.. zivotni uroven stejna jak v cechach takze kdyz dva makaji maji se dobre.. jak jeden prijdw o praci je to na hovno vsude asi tak… zkusenost dobra ale tesim se domu… jedine je ze tu pokoupis obleceni za dobre penize ale ted uz si myslim ze to vyjde stejne jak v cr..ale na deti se tu da nakoupit levneji nez v cechach. takze az budu doma urcite sem budu jezdit nakupovat…
@Zuzik86 jinak me tu nic nezaujalo… nevim asi za tu dobu me to uz nic nerika… stejne plati vsude dobre doma nejlip…
Holky, já jsem netestovala, držím se zatím
ono je fakt brzo a navíc mám zas náladu jak před MS, takže ani nedoufám. jinak zuzi drž se a dej vědět, co na to přítel ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 tak drz ja taky drzim..
já se znám, já dlouho nevydržím
ale aspoň se s tím pak líp srovnám, není to takový šok, když pak tak mrcha přijde
no kdyby to tento měsíc vyšlo, tak mě snad klepne
@Zuzik86 píše:
Tak se řiď podle nejdelšího cyklu, kterej si kdy měla. Já si dělala test 10 dní po ovulaci a už byl docela silnej, tak bych bejt tebou počkala ještě. A jakej test sis dělala? desítkovej?
Jojo, ten mamatest ten je tuším 10 co mám
Tak ještě chvíli počkám