Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snazilka pul roku
2.1.13 15:02

@Zuzik86 no budu to muset shlidnout ty testy a uvidime… no tak to teda nevim jak dlouhou mam lutealni fazi..ani nevim odkdy se pocita..

• Citovat
  • Upravit
4387
2.1.13 15:08

@eeelliii gratuluju a jak to teď válčíte s přítelem? jinak k tomu létání, já nevím, ale moje kamarádka je těhotná a lítala až do nedávna každý měsíc do VB, protože tam pracuje, teď je 33. týden a je v pohodě, ale teď už by ji samozřejmě do letadla nikdo nepustil :-)
snažilko, luteální fáte je fáze od ovulky do MS a měla by být každý měsíc u stejné ženy stejná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
2.1.13 15:22

@romča36 dekuji za odpoved… :)

• Citovat
  • Upravit
4387
2.1.13 15:29
@snazilka pul roku píše:
@romča36 dekuji za odpoved… :)

nemáš za co - já jsem si myslela, že mám luteální fázi 14 dní, Ovu jsem mívala 11.DC no a brala jsem mateří kašičku a ovulka se mi o dva dny posunula na 13 DC a lueální fáze se zkrátila na 12 dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
2.1.13 16:11

@romča36 no u me je to nejaky divoky nevim… ani jsem netestovala ale myslim si ze jsem ovu mela tak 10 dc…

• Citovat
  • Upravit
snazilka pul roku
2.1.13 16:12

@romča36 myslim si to podle hlenu…

• Citovat
  • Upravit
792
2.1.13 16:13
@romča36 píše:
@eeelliii gratuluju a jak to teď válčíte s přítelem? jinak k tomu létání, já nevím, ale moje kamarádka je těhotná a lítala až do nedávna každý měsíc do VB, protože tam pracuje, teď je 33. týden a je v pohodě, ale teď už by ji samozřejmě do letadla nikdo nepustil :-)
snažilko, luteální fáte je fáze od ovulky do MS a měla by být každý měsíc u stejné ženy stejná :-)

S pritelem se to kupodivu uklidnilo a 10. jdeme na testy otcovstvi. Ono s temi kratsimi lety to asi bude mene rizikovejsi… My letime do Dominikany, coz je delsi let, a proto premyslis, zda letet, nebo ne. Ale na druhou stranu more, relax a zdrave jidlo mi doktor doporucil, jen ten let se mu nelibil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 16:14

Já bych podle hlenu nic nepoznala, protože jak sexujeme, tak ho prostě nemám, tak jak to psala Zuzi… takže si dělám ovulační testy a tento měsíc jsem byla u doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.1.13 16:15

@eeelliii no to je super, na testy otcovství už příští týden? a jak se to dělá? jé já bych taky letěla někam do teplých krajů, ale úplně sama a aspoň na 14 dní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
2.1.13 16:18

@romča36 tak ja nevim jsem z toho deeebiiilll :D

• Citovat
  • Upravit
792
2.1.13 16:38
@romča36 píše:
@eeelliii no to je super, na testy otcovství už příští týden? a jak se to dělá? jé já bych taky letěla někam do teplých krajů, ale úplně sama a aspoň na 14 dní :-D

lze provést počátkem 12 tt z krve…:)) my letíme na 14 dní, tak snad bude let v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.1.13 16:40

To jsme my :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.1.13 16:48

@Zuzik86

Juuuuuuuuuuuuuu, gratulaceeeeeeeee!!! :hug: :hug: :hug: :hug:
Můj test vypadal také takto když jsem byla stejně PO jako ty. Jupíííííí, novoroční těhulka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
2.1.13 16:57

@eeelliii

Tak to budu držet pěsti, aby byl tatínek opravdu přítel!!! Musí :palec: :)

Na dovču bych letěla. Co vím, tak se to nedoporučuje až v pozdější fázi těhotenství. Takto na začátku by to mělo být ok. Ale je to samozřejmě na každém. Já bych letěla - pokud bych neměla žádné problémy nebo potíže. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.1.13 06:49
@Efulka píše:
@eeelliii

Tak to budu držet pěsti, aby byl tatínek opravdu přítel!!! Musí :palec: :)

Na dovču bych letěla. Co vím, tak se to nedoporučuje až v pozdější fázi těhotenství. Takto na začátku by to mělo být ok. Ale je to samozřejmě na každém. Já bych letěla - pokud bych neměla žádné problémy nebo potíže. :palec: ;)

Efulko, nic si nepreju vic… Ale zakon schvalnosti funguje, i kdyz doufam, ze tentokrat ne..
Na dovolenou se moc tesim, takze si taky myslim, ze by to melo byt v poradku, jen nekteri doktori prave nedoporucuji letat v 1.trimestru z duvodu potratu… Ale zase mi prijde, ze to bych za chvili nemohla nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí