Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeelliii gratuluju a jak to teď válčíte s přítelem? jinak k tomu létání, já nevím, ale moje kamarádka je těhotná a lítala až do nedávna každý měsíc do VB, protože tam pracuje, teď je 33. týden a je v pohodě, ale teď už by ji samozřejmě do letadla nikdo nepustil ![]()
snažilko, luteální fáte je fáze od ovulky do MS a měla by být každý měsíc u stejné ženy stejná ![]()
@snazilka pul roku píše:
@romča36 dekuji za odpoved…
nemáš za co - já jsem si myslela, že mám luteální fázi 14 dní, Ovu jsem mívala 11.DC no a brala jsem mateří kašičku a ovulka se mi o dva dny posunula na 13 DC a lueální fáze se zkrátila na 12 dní ![]()
@romča36 no u me je to nejaky divoky nevim… ani jsem netestovala ale myslim si ze jsem ovu mela tak 10 dc…
@romča36 píše:
@eeelliii gratuluju a jak to teď válčíte s přítelem? jinak k tomu létání, já nevím, ale moje kamarádka je těhotná a lítala až do nedávna každý měsíc do VB, protože tam pracuje, teď je 33. týden a je v pohodě, ale teď už by ji samozřejmě do letadla nikdo nepustil
snažilko, luteální fáte je fáze od ovulky do MS a měla by být každý měsíc u stejné ženy stejná
S pritelem se to kupodivu uklidnilo a 10. jdeme na testy otcovstvi. Ono s temi kratsimi lety to asi bude mene rizikovejsi… My letime do Dominikany, coz je delsi let, a proto premyslis, zda letet, nebo ne. Ale na druhou stranu more, relax a zdrave jidlo mi doktor doporucil, jen ten let se mu nelibil.
Já bych podle hlenu nic nepoznala, protože jak sexujeme, tak ho prostě nemám, tak jak to psala Zuzi… takže si dělám ovulační testy a tento měsíc jsem byla u doktorky
@eeelliii no to je super, na testy otcovství už příští týden? a jak se to dělá? jé já bych taky letěla někam do teplých krajů, ale úplně sama a aspoň na 14 dní ![]()
@romča36 píše:
@eeelliii no to je super, na testy otcovství už příští týden? a jak se to dělá? jé já bych taky letěla někam do teplých krajů, ale úplně sama a aspoň na 14 dní
lze provést počátkem 12 tt z krve…:)) my letíme na 14 dní, tak snad bude let v pořádku
Juuuuuuuuuuuuuu, gratulaceeeeeeeee!!!
![]()
Můj test vypadal také takto když jsem byla stejně PO jako ty. Jupíííííí, novoroční těhulka!!!
Tak to budu držet pěsti, aby byl tatínek opravdu přítel!!! Musí
![]()
Na dovču bych letěla. Co vím, tak se to nedoporučuje až v pozdější fázi těhotenství. Takto na začátku by to mělo být ok. Ale je to samozřejmě na každém. Já bych letěla - pokud bych neměla žádné problémy nebo potíže.
![]()
@Efulka píše:
@eeelliiiTak to budu držet pěsti, aby byl tatínek opravdu přítel!!! Musí
Na dovču bych letěla. Co vím, tak se to nedoporučuje až v pozdější fázi těhotenství. Takto na začátku by to mělo být ok. Ale je to samozřejmě na každém. Já bych letěla - pokud bych neměla žádné problémy nebo potíže.![]()
![]()
Efulko, nic si nepreju vic… Ale zakon schvalnosti funguje, i kdyz doufam, ze tentokrat ne..
Na dovolenou se moc tesim, takze si taky myslim, ze by to melo byt v poradku, jen nekteri doktori prave nedoporucuji letat v 1.trimestru z duvodu potratu… Ale zase mi prijde, ze to bych za chvili nemohla nic..
@Zuzik86 no budu to muset shlidnout ty testy a uvidime… no tak to teda nevim jak dlouhou mam lutealni fazi..ani nevim odkdy se pocita..