Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7022
24.12.12 11:27

Tím nekrásnejším dárkem k Vánocum, není co se zlatem třpytí. Je to usměv, láska, pohlazení. Nad takový dar žádný není. Krásné svátky přejí Robča, Gabča, Erča, Matyásek a miminko v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
24.12.12 12:41

Salát je v lednici, cukrový v bříšku,
z chaloupky už kdosi sežral i stříšku.
Kapr si ve vaně vyrábí bubliny,
netuší že to jsou poslední hodiny…
U stolů sejdou se nejlepší přátelé
a my vám přejeme šťastné a veselé!!!
Getdzitka s manželem a vetřelec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ge
1032
24.12.12 17:50

Vesele Vanoce Vam vsem!!! :* :srdce: Ge, M. a 1mm  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.12.12 10:53

Koukam Ge ze kontrola dopadla dobre a v brisku mas 1mm zazrak :mrgreen:
Tak si uzivejte svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
25.12.12 21:06

Krásný zbytek tohoto roku a do příštího hodně štěstí a mnohem více zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
26.12.12 15:50

Ahoj ženy,
gratulace Ge a Efu :srdce:
Já sem tento měsíc záměrně nechodila, abych na to tolik nemyslela, ale stejně se nepovedlo. Jelikož podle UTZ reaguju na Clostil krásně, proběhl spermiogram.. je mi ouzko, ty hodnoty nejsou vůbec fajn (přiznávám, je to zatím jen výsledek mého googlení, doktor to uvidí až při příští kontrole).
Nevím, jak bude nálada kolísat, ale prozatím mi teď nějak úplně pohasla naděje, takže se s vámi loučím, přeju holkám těhotným zdravá miminka a holkám netěhotným brzký úspěch.
Ahoj ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
26.12.12 19:28

Ahoj peluche,
Vysledky spermiogramu me mrzi :hug: nadeji neztracej uvidis, ze to az tak cerne nebude, dnesni moderni medicina umi zazraky :hug: :hug: a ke zdravemu miminku ji staci pouze jedina spermijka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.12.12 20:46

@peluche ¨

Děkuji :kytka:

A také bych tě chtěla trochu podpořit a říci, ať neházíš flintu do žita. Manžel od kamarádky má velmi malé procento kvalitních spermií a ještě k tomu je má extra pomalé. Už byli objednaní na takový ten zákrok, kdy vyberou manželovi kvalitní spermie a dají je ženě do dělohy (nevím, jak se tomu říká :( ). A když tam šli, tak zjistili, že už jsou těhotní. Jak už se upínali na něco jiného, tak jim to vyšlo přirozeně. Ještě vím, že on cvičil nějaké cviky od Mojžíšové (snad jsem to nepopletla).

Moc držím pěsti, aby se co nejdříve zjistilo co a jak :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.12.12 08:41

Děkuju holky, jste hodné. Snad se opravdu jednou zadaří, jen jsem teď prostě moc opařená z toho, že nestačí léčit sebe, ale že je chyba i na druhé straně.
Navíc je tu dost velká šance, že jakmile přestanu brát Clostil, vrátím se zase já do svého nenormálu.
Takže před sebou mám momentálně jen vidinu nekonečného kolotoče, kdy se třeba dá po nějaké době do kupy muž, ale kdy budu já tak trochu nefunkční, a pak zas naopak..

Jane prosím vymaž mě tedy z první stránky. Než to všechno nějak vstřebám, tak si musím dát od emimina oraz.
Mějte se hezky a ještě jednou držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
27.12.12 11:17

@peluche

Držím pěsti! :hug: Občas nakukni a dej vědět, jak se ti daří a co je nového :kytka: Určitě to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
27.12.12 16:40

@peluche moc mě to mrzí, vím, že špatný spermiogram na náladě moc nepřidá, ale nezoufej, určitě i tak se miminka dočkáte (i když jsem tuhle větu neměla ráda, jak to ten člověk může vědět vid?), ale věřím tomu, že jo, jen to bude na delší trat a třeba na pomoc doktorů…
ted at chlap bere nějaký vitamíny a tak, a pak se vrhnete na pomoc s doktory… naštěstí ted ta pomoc je a je to dobře, to štěstí pak za to stojí, i když je to náročnější, hlavně psychicky…

Držím moc pěsti, at se to u vás hne dopředu co nejrychleji a těším se, že sem pak dáš vědět, pozitivní výsledek, protože ten dřív nebo později přijde… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
28.12.12 08:40

@peluche ahoj, ani nevíš, jak mě tvůj příspěvek vzal… celý měsíc jsem na tebe moc moc myslela a je mi z toho všeho úzko :-( budu na tebe myslet dál a doufám, že se nevzdáš a mrkneš na nás když budeš potřebovat povzbudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
28.12.12 11:54

@peluche to je mi líto, ale dnešní medicína už umí dělat zázraky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snazilka pul roku
28.12.12 13:19

Ahoj holky moje… jak pak se mate a jak jste si uzili vanocni svatky??? Vanoce za nami a novy rok pred nami…jak se vam dari??? Jak se snazilkujete doufam pravidelne :)

• Citovat
  • Upravit
3643
28.12.12 13:23
@snazilka pul roku píše:
Ahoj holky moje… jak pak se mate a jak jste si uzili vanocni svatky??? Vanoce za nami a novy rok pred nami…jak se vam dari??? Jak se snazilkujete doufam pravidelne :)

Ahooooj :) já už mám dle teploty po ovulce a už sem 5 dpo :) co ty? jak se snažíteee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí