Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda
to mě moc mrzí
Můžu se zeptat, co se stalo? ![]()
Kurňa, člověk si myslí, že když otěhotní, že má vyhráno a ono prdlajs ![]()
Nikdo mi to nedokázal říct, ve zprávě má neúplný komplikovaný potrat s revizí dělohy, ale komlpikace po zákroku jsem neměla, takže jsem byla na druhý po kontrolním UTZ propuštěná domů
bohužel teď je mi smutno a prázdno. na kontrolu jdu asi 11.1. to vychází těch 14 dní. miminko bylo o týden starší, tedy 12tt
@magda82 píše:
Nikdo mi to nedokázal říct, ve zprávě má neúplný komplikovaný potrat s revizí dělohy, ale komlpikace po zákroku jsem neměla, takže jsem byla na druhý po kontrolním UTZ propuštěná domů
bohužel teď je mi smutno a prázdno. na kontrolu jdu asi 11.1. to vychází těch 14 dní. miminko bylo o týden starší, tedy 12tt
Jééé to je tedy smutné, ale když se zadařilo, zadaří se znova.
A řekli Ti proč se mimi neudrželo? To není jen tak ve 12týdnu.
To je divný
Zkus se poptat, proč se tak stalo ![]()
Švagrová první mimi potratila také v tom 12 - 13 tt
Ale tam to bylo z toho důvodu, že se jí vytvořil hematom, který rozpouštěli. Pak se jim to podařilo. Ale miminku přestalo bít pak srdíčko a začala krvácet ![]()
Druhé těhotenství byla hlídaná hned od začátku - byla často v nemocnici a i tak porodila hodně předčasně - cca tři měsíce před termínem. Ale mimi je naštěstí zdravé.
Třetí tehotenství dopadlo také špatně - ve 12 tt jim diagnostikovali Downa ![]()
A teď je těhu po čtvrté, tak snad bude vše OK.
S někým se příroda nemazlí ![]()
Ale druhé těhotenství určitě dopadne dobře!!
Musíte si dát nějakou dobu pauzu? Švagrová měli počkat cca 3 - 4 měsíce.
Právě že nikdo mi nic neřekl, snad se to dozvím z kontroly 11.1. jdu. je ve zprávě je napsáno neúplný komplikovaný potrat s revizí dělohy, ale komplokace po kyretáži jsem neměla, tak jsem na druhý den byla propuštěná, příště se brzo zadaří, tak radši ze sebe budu dělat i histerku. prostě 20.12. jsem byla se špiněním u své dr. a vše bylo ok, mimi sebou mrskalo, a pak za týden jsem začala silně krvácet, tak zastupovala jiná dělala UTZ a prý je vše v pořádku, že srdíčko bije, ale proč se vůbec nehýbalo, to neřeklo ani slovo, no a na druhý jsem potratila a musela mě odvést rychlá do nemocnice a hned na sál, protože jsem nic nejedla tak mě vzali hned, naštěstí asi malinkou chvilinku po přivezení ze sálu na pokoj došel za mnou přítel, takže jsem nebyla sama, tak mi dovezl věci. protože ty věci byly od krve, kalhoty byly od pasu až dolů celé, ale naštěstí se to vypralo, ale to mě tak netrápí, jak ztráta miminka.
no ty brďo
To bych se tedy Dr. zeptala. A je docela divné, že ti nic neřekla, když viděla, že se mimi nehýbe ![]()
Tak to jsi měla stejný průběh jako kamarádka. Ta předminulý rok na Silvestra byla v nemocnici
vezl ji tam manžel se silným krvácením ![]()
@magda82 Magdi to je mi fakt líto, vím jak se cítíš, to prázdno je hrozný, ale další pokus určitě vyjde a narodí se zdravý miminko ![]()
@snazilka pul roku píše:
Ahoj holky moje..tak zitra silvestr to nam to leti to je hruza..chtela bych vam poprat stastny novy rok…uz me zase chyta testovani ale nesmim musim vydrzet do ms…
Holky já sem zejtra 10 dpo, tak se asi zejtra ráno testnu, už to nevydržim ![]()
Tak co holky uz zase v pracovnim kolobehu… to je des volno uteklo jak nic a zaciname na novo pekne…
@Zuzik86 ty to uz nevydrzissss??? Ja na to nejak nemyslim tak se drzim… tak se taky drz a nech se prekvapit…kdy ti ma dorazit ms??? ![]()
Ahoj holky, tak tu máme nový rok a já přeju všem, co se snaží brzo dvě čárečky a těm co těhulkují zdravá a krásná miminka.
@magda82 moc mě to mrzí, drž se
@Zuzik86 testuj a nenech se zvyklat
já plánuju první test 9 DPO, takže příští úterý, mám jít na vyšetření štítné žlázy, tak abych věděla
jinak jsem si dala závazek, že přes vánoce nezapnu počítač a vydržela jsem ale od ovulace nemyslím na nic jiného než na to, kdy by se poprvé dalo testnout a nevymazalo to ani hromada práce ani nic
večer před usnutím prostě myslím jenom na to otěhotnění… kdysi jsem četla nějaký příspěvek holky, která teda dala na rady „chytřejších“ zaměstnat se aby na to nemyslela a po roce, kdy měla dvě práce, stavěli dům, stěhovali se a já nevím co ještě zkonstatovala, že to prostě nefunguje ![]()
takže já patřím k těm, co na miminko myslí furt, protože mám asi slabou vůli si to zakázat
Holky já to nevydržela
jsem 10 dpo, v sobotu bych to měla dostat.Nic mi není kromě toho, že sem dost protivná, ale to bejvám vždycky, když o svátcích cestujeme po návštěvách. V noci sem chodila čůrat, ale to bylo z tý věčný coly a prsa mě tlačej sem tam jako by se mi tam vlejvalo mlíko. Na ten pocit nezapomenu, kojila sem 18 měsíců a bylo to dost nepříjemný. A toto je výsledek, snad už MS nedojde
@Zuzik86 neeeeekeeeeccceeeejjj… nooo super krasny… snad to bude silit zkus za dva dnyyy…jeeeeeee ja mam radost
i ja jsem furt na zachode a prsa mam nality…